Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Εξαφάνιση ενηλίκου από το Χαρωπό Σερρών

Η Ευαγγελία Ρούπελη, 41 ετών, εξαφανίστηκε στις 08/10/2015 από το Χαρωπό Σερρών. Κινδυνεύει λόγω προβλημάτων υγείας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος διοργάνωσης ενημερώσεων σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα από την Μονάδα Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς διά της Υπευθύνου του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, λαμβάνοντας υπόψη το α΄ σχετικό σε συνδυασμό με το β΄ σχετικό, σας ενημερώνει ότι το πιστοποιημένο προσωπικό της Μονάδας Υγείας Π.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς προτίθεται να ενημερώσει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς της πόλης του Κιλκίς, σχετικά με τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, τον τρόπο μετάδοσής τους, τις μεθόδους προφύλαξης και θεραπείας για την προαγωγή της Υγείας του πληθυσμού της πόλης.

Αυτά είπε ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ


Ο Απόστολος Τζιτζικώστας στην ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
"Μετά από ένα καταστροφικό επτάμηνο, στο οποίο η διαχείριση της κρίσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε χειρότερη από την ίδια την κρίση, η εποχή του σκληρού Μνημονίου Τσίπρα ξεκίνησε. Και δεν είναι μόνο ότι ο ίδιος υπέγραψε και έφερε το μνημόνιο, αποδεικνύεται ότι το μνημόνιο αυτό εκφράζει απόλυτα τον κύριο Τσίπρα. Είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των ιδεοληψιών του. Γιατί ο κ. Τσίπρας εκφράζει ξεκάθαρο το παλιό.

Έκθεση της Τίνας Καραγεώργη με τίτλο «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ», στο Αλατζά Ιμαρέτ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Κέντρο Πολιτισμού Π.Κ.Μ. σε συνεργασία με την Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στο Αλατζά Ιμαρέτ την εικαστική εγκατάσταση της Τίνας Καραγεώργη με τίτλο «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 20:00 στο Αλατζά Ιμαρέτ.

Λάρισα: Πανελλαδική - αγροτική σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Δελτίο τύπου Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων
Την Κυριακή 18 Οκτώβρη, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, θα πραγματοποιηθεί η πανελλαδική – αγροτική σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Η πρώτη οργανωμένη μαζική δράση του ΣΔΥΚ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία. Μετά τη συγκέντρωση των μελών του Συλλόγου στις 16:30 στο δημοτικό στάδιο, η κάθοδος πραγματοποιήθηκε με λεωφορείο μέσα σ' ένα περιβάλλον που δεν έλλειψαν τα πειράγματα και τα αστεία κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Μία ακόμη πρωτοβουλία για την αναγνώριση της Γενοκτονίας. Η επιστολή στη Γερμανική ομοσπονδιακή Βουλή

Γράφει ο Θεοφάνης Μαλκίδης 
Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαικών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών
Το 2007 ήταν μία σημαντική χρονιά για την ιερή υπόθεση της Γενοκτονίας, όταν η Διεθνής Ένωση Ακαδημαικών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών, με συντριπτική πλειοψηφία αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Ελλήνων, των Αρμενίων και των Ελλήνων.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού στα Γυμνάσια του Κιλκίς»

Ολοκληρώθηκε η ενημέρωση στους μαθητές των Γυμνασίων της πόλης του Κιλκίς από τον οργανισμό του Χαμόγελου του παιδιού που ξεκίνησε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015 και διήρκησε τρεις συνεχόμενες ημέρες με τετράωρες καθημερινές παρεμβάσεις στα σχολεία.

Με τον Ελληνοϊταλικό Σύλλογο εκδρομή στην νότια Ιταλία

Μια ενδιαφέρουσα και σπάνια εκδρομή θα πραγματοποιήσει ο Ελληνοιταλικός Σύνδεσμος Φιλίας και Συνεργασίας Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Ελληνοιταλικό Σύλλογο Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων από 13 έως 22 Νοεμβρίου 2015 στην Νότιο Ιταλία.

Στη Ζάκυνθο για ένα τετραήμερο ο Π. Τονικίδης

Στη Ζάκυνθο βρέθηκε το τετραήμερο 8-11 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π.Τονικίδης. Ο κ.Τονικίδης συμμετείχε στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε.) της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων με την ιδιότητά του ως Αντιπροέδρου.
Το ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκε και η συνέλευση των Νησιωτικών Επιμελητηρίων της χώρας. 
Κατά τη συνάντηση αυτή εξετάσθηκε όλο το πλέγμα του καθεστώτος λειτουργίας των επιχειρήσεων στα νησιά, μετά τις ρυθμίσεις που δρομολογήθηκαν με τα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα (ΦΠΑ κλπ).

29χρονος παρίστανε τον σεκιουριτά και λήστευε τα σπίτια που φυλούσε

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, οδήγησαν στην εξιχνίαση κλοπής από εξοχική κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής, από 29χρονο άνδρα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς ευχαριστεί...

Το Τμήμα Κτηνιατρικής Π.Ε Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κιλκίς για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημερωτική ημερίδα για την Οζώδη Δερματίτιδα των Βοοειδών.

Για τις μεταδοτικές ασθένειες και τους τρόπους αντιμετώπισης μιλά η Κωνσταντία Σαμαρά στη Γνώμη



Ολοκληρώνεται το έργο INTERREG με τίτλο “WWM-QUOL” της ΔΕΥΑΚ Κιλκίς

Η ΔΕΥA Κιλκίς βρίσκεται στη φάση της ολοκλήρωσης του έργου INTERREG με τίτλο “WWM-QUOL” που υλοποίησε σε συνεργασία με το Δήμο Dojran από την πΓΔΜ με κεντρικούς στόχους αφενός τη μεταφορά τεχνογνωσίας στο Δήμο Dojran σε θέματα διαχείρισης και προστασίας του νερού στη λεκάνη απορροής της Λίμνης Δοϊράνης και αφετέρου την παρακολούθηση και έλεγχο των δικτύων ύδρευσης του Δήμου Κιλκίς με την εγκατάσταση και λειτουργία ενός Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών, του γνωστού GIS.

Τσάκωσαν 46χρονο για χασίσι σε περιοχή του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (13-10-2015) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 46χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει 1 συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 18,4 γραμμαρίων.

Συνέλαβαν 62χρονο για χασίσι, κοκαϊνη και χασισόδεντρα σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθη χθες (13-10-2015) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Αστυνομικού Τμήματος Αγιονερίου Κιλκίς, 62χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του συνολικά 7 συσκευασίες που περιείχαν 307,4 γραμμάρια κάνναβης και 3,3 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν 3 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 170 εκατοστών.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο Καμποχώρι Παιονίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Κουφαλίων - Πολυκάστρου στο ύψος του Δημοτικού Διαμερίσματος Καμποχωρίου στο Κιλκίς αποκαταστάθηκε.

Αυτό κι αν είναι κλοπή - Έκλεψαν 15 τόνους καρπού ελιάς

Άγνωστοι δράστες το χρονικό διάστημα από 01 με 10 Οκτωβρίου του 2015, αφαίρεσαν από δύο αγροκτήματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, 15 τόνους καρπού ελιάς, η αξία των οποίων εκτιμάται στις 15.000 ευρώ κατά δήλωση της 49χρονης ιδιοκτήτριας. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Ψωμιάδης: "Η ανευθυνότητα οδηγεί στη διάλυση της Νέας Δημοκρατίας"

Σχολιάζοντας τα γεγονότα που συνέβησαν την Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«14 ημέρες μετά την αποχώρηση μου από τη διεκδίκηση της Προεδρίας της ΝΔ τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χτες Τρίτη στη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ με επιβεβαιώνουν με τον πλέον δραματικό τρόπο.

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τα προβλήματα του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κιλκίς

Οι βουλευτές Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής του ΚΚΕ κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή του συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης με την οποία ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα προβλήματα τους.

Τα'' Άλογα'' της Μαρίας Δήμογλου γέμισαν την Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής Κιλκίς

Άλογα παντού! Περήφανα, αγέρωχα, που με ανεμισμένη χαίτη άλλοτε τρέχουν ελεύθερα στη φύση, στα καταπράσινα λιβάδια και στα ποτάμια και άλλοτε στέκουν ακίνητα, καθηλώνοντας με το διεισδυτικό τους βλέμμα το θεατή.

Πετρέλαιο θέρμανσης με 85-88 λεπτά το λίτρο

Ξεκινάει σήμερα η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης, με το υπουργείο Οικονομικών να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τη διαδικασία χορήγησης του επιδόματος, εάν δηλαδή θα περιοριστεί στο μισό ή θα διανεμηθεί με αυστηρότερα κριτήρια.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του 18ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Δελτίο τύπου Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης
Οκτώβρης, Λιμάνι, Αποθήκη 8. Η διπλή αναβολή του φετινού φεστιβάλ δημιούργησε εξ ανάγκης νέα χρονικά, καιρικά και χωροθετικά δεδομένα στα οποία οφείλαμε να προσαρμοστούμε κάνοντας τις απαραίτητες τροποποιήσεις στο πρόγραμμά του. Μόνο στη μορφή του όμως, αφού στην τριήμερη γιορτή των κινημάτων θα συναντήσουμε όλα όσα συνιστούσαν την ουσία κάθε φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια, έστω και σε μικρότερες δόσεις.

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος ομαδικής άθλησης "BODYPUMP 94" New releases

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας του με την κορυφαία στο είδος (προηχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο (New Release) του BODYPUMP 94.