Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Παραδοσιακά και έντεχνα με τον Γρηγόρη Αμοιρίδη


Παραδοσιακά και έντεχνα με τον Γρηγόρη Αμοιρίδη, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2013

Οι μισοί Έλληνες λέει θα ήθελαν να φύγουν από τη χώρα αν μπορούσαν

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Δεν το λέω εγώ, μια έρευνα σε κάποια εφημερίδα το λέει. Και ποιος τους κρατάει; Όχι εγώ μια φορά! Στο καλό, στο καλό!
Ναι! τα ΄χω πάρει άγρια. Το ακούω τριγύρω μου συνέχεια και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κάνω ότι το βρίσκω συμπαθητικό.

Έκλεισε η χρονιά σε τουρνουά του ΠΑΟΚ για την Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς

Απόλυτα επιτυχημένα έκλεισε για φέτος η ποδοσφαιρική χρονιά για την Ακαδημία συμμετέχοντας με το τμήμα προτζούνιορ στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Χόρεψε ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς


Η Δημοτική Κίνηση Κιλκίς "Αλλά...ΖΩ" δημιουργεί ομάδες εργασίας και δράσης

Με μεγάλη επιτυχία και σ’ ένα ιδιαίτερα δημιουργικό κλίμα, ολοκληρώθηκε άλλη μία συνάντηση της δημοτικής κίνησης του Δήμου Κιλκίς «Αλλά...ΖΩ - Πρωτοβουλία Ευθύνης και συμμετοχής». Η συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 27/12 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, είχε στόχο την οργάνωση ομάδων εργασίας και δράσης, που θα ασχοληθούν με θέματα σε διάφορους τομείς που αφορούν τον Δήμο μας.

Πεδινό Κιλκίς: "Ένα ολοκληρωμένο χωριό"

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ στις 2 Σεπτεμβρίου 2005

Θέλουν τον δικό μας Γεωργιάδη στον ΠΑΟΚ

Μια εβδομάδα έχει συμπληρωθεί από το διαζύγιο ΠΑΟΚ και Στέλιου Υετίωνα και το κενό στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπορεί να μην έχει καλυφθεί, όμως η διοίκηση του «δικέφαλου» του Βορρά βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νίκο Γεωργιάδη.

Η βασιλόπιτα της "Υγείας" για το 2014!

Γράφει η Ασημένια Καναρίδου*
Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Υλικά

· 240 γρ φρέσκο γάλα με λίγα λιπαρά (χλιαρό)
· 2 αυγά
· 50 γρ ελαιόλαδο
· 30 γρ φρέσκο βούτυρο αγελάδος λιωμένο
· 1 σφηνάκι κονιάκ
· Ξύσμα από ένα μεγάλο πορτοκάλι (κατά προτίμηση βιολογικό)

Παίκτης του Κιλκισιακού ο Σάββας Παντελιάδης

Έπειτα από μια σπουδαία καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες, ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε από τα σπλάχνα του Κιλκισιακού άκουσε την καρδιά του και επέστρεψε στην μεγάλη του αγάπη! Ο Σάββας Παντελιάδης εδώ και λίγη ωρα είναι και επίσημα παίκτης του Κιλκισιακού! Η σημαία στον ιστό της!

Συναυλία με τα κρουστά της "ΙΡΙΔΑΣ", στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Κιλκίς


Ευχές από την διαιτολόγο της Γνώμης Ασημένια Καναρίδου


Ευχές από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κιλκίς


Δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει τις λαμαρίνες που έκλεψε

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σάντας περίπτωση κλοπής σε εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο που έλαβε χώρα την 23.12.2013 σε χωριό του Κιλκίς.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 54χρονο για ναρκωτικά στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη χθες (28.12.2013) το πρωί, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 54 ετών, για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Αγώνας βόλεϊ μεταξύ Άτλαντα Κιλκίς και Νίκης Αιγινίου (Σετ 0-3)


Αγώνας βόλεϊ μεταξύ Άτλαντα Κιλκίς και Νίκης Αιγινίου, Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 στο Κιλκίς  (Σετ 0-3)

Η πίτα του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Φύσκας Κιλκίς

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Φύσκας, σας καλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014 στις 7 το απόγευμα. Θα προσφερθούν εδέσματα που θα ετοιμάσουν οι χωριανές-οι και κρασί από τον σύλλογο και θα ακολουθήσει γλέντι..

Γράψε… λάθος, Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Όλοι μας, λίγο - πολύ, πέφτουμε σε λάθη και σολοικισμούς (συντακτικά λάθη). Όσο μάλιστα περισσότερο μιλάμε ή γράφουμε, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να αστοχήσουμε. Είτε από βιασύνη είτε από άγνοια είτε από δοκησισοφία (δοκησίσοφος: αυτός που θεωρεί τον εαυτό του σοφό) είτε από υπερβολική αυτοπεποίθηση θα τύχει να σκοντάψουμε.

Φιλικά νίκησε ο Κιλκισιακός το Βαφειοχώρι

Με τέρματα των Μπελίτσα, Καρυπίδη και Ηλιόπουλου ο Κιλκισιακός επιβλήθηκε με 3-1 σε φιλικό αγώνα του Βαφειοχωρίου. Την Κυριακή οι παίκτες του Γιάννη Ζαπρόπουλου έχουν ρεπό και από την Δευτέρα ξεκινά η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ελευθερούπολης.