Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Τα 73α γενέθλια ημέρα της Ταξιαρχίας "Πόντος", στη Νέα Σάντα Κιλκίς


Επιτυχής ο χορός της ΚΔΕΚ του Δήμου Κιλκίς

Την στήριξη και εμπιστοσύνη τους προς το έργο της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς του Δήμου Κιλκίς, έδειξαν οι δεκάδες εκατοντάδες πολίτες, αλλά και φορείς της τοπικής κοινωνίας που παρευρέθηκαν στη βραδιά αγάπης που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα η ΚΔΕΚ.

"ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ" των Αδερφών ΓΚΡΙΜ στο Κιλκίς τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η Παιδική Σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ μετά την πολύ επιτυχημένη παράσταση "Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ 80 ΗΜΕΡΕΣ" που επισκεύθηκε την πόλη σας, έρχεται τώρα με καινούργιο έργο, το αριστουργηματικό παραμύθι των Αδερφών ΓΚΡΙΜ  "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ",  όπου τη σκηνοθεσία του έργου έχει κάνει ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ!

Κλειστό το Γραφείο Διαβατηρίων στο Κιλκίς στις 28 Νοεμβρίου 2013

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της τοπικής εορτής (Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων), την 28 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη, επίσημη Αργία για την Πόλη του Κιλκίς, το Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς θα παραμείνει κλειστό. 

Ευχαριστήριο ΕΕΕΕΚ Κιλκίς

Οι μαθητές, οι μαθήτριες, η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους με την χορηγία τους στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειές μας, συνδράμοντας στην επίτευξη των στόχων μας και κατ’ επέκταση στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας.

ΣΥΡΙΖΑ: "Παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος 300 kwh το μήνα για τις πολύ φτωχές οικογένειες"

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσαν ερώτηση προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σχετικά με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης καταναλωτών.

Το παραταξιακό χάος στον αστερισμό των δημοτικών εκλογών

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Γρίφος: Στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, όπως υποθέτω και στα αντίστοιχα άλλων πόλεων, έχουν ανεβεί οι τόνοι: η αίθουσα ενθυμίζει συχνά προεκλογική περίοδο- άνδρες και γυναίκες δημοτικοί σύμβουλοι λειτουργούν πλέον με γνώμονα την επανεκλογή τους. Αλλά η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη: κανείς δε γνωρίζει πως θα διαμορφωθεί τελικώς το προεκλογικό πλαίσιο. Οι πολιτικές δυνάμεις που εμφανίζονται στις διάφορες δημοσκοπικές μετρήσεις ενισχυμένες στο εκλογικό σώμα, είναι υποεκπροσωπημένες στο δημοτικό συμβούλιο: υπό αυτή την έννοια η επόμενη εκλογική αναμέτρηση αποτελεί γρίφο – η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο περίπλοκη εξαιτίας του γεγονότος ότι κανείς από τους πολιτικούς φορείς «δεν ανοίγει ακόμη τα χαρτιά του».