Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Φωτογραφική αναδρομή στο Καφέ Bar "DADA-GALA" Κιλκίς τo 2005-2008 (375 φωτογραφίες)

Φωτογραφική αναδρομή στο Καφέ Bar "DADA-GALA" Κιλκίς τo 2005-2008 (375 φωτογραφίες)
Δείτε ΕΔΩ

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Δευτέρα 10/8/2020, 09:00 μ.μ.

Συνελήφθη 22χρονη ημεδαπή-μέλος κυκλώματος εμπορίας ποσοτήτων ηρωίνης
Στη σύλληψη μέλους οργανωμένου κυκλώματος προμήθειας, κατοχής, μεταφοράς, νόθευσης – επανατυποποίησης και διακίνησης ποσοτήτων ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.

Κορωνοϊός (10/8/2020): 126 νέα κρούσματα και 1 θάνατος

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 126 νέα κρούσματα και 1 θάνατο. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 5.749 και των θυμάτων σε 213. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 24 συμπολίτες μας, ενώ 129 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 658.178 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς: «Νέα υπενθύμιση για την τήρηση των κανόνων προστασίας από την COVID-19»

Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε με νέα ανακοίνωσή μας στο ζήτημα της COVID-19, για να δηλώσουμε την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό μας, σχετικά με το ορατό πλέον ενδεχόμενο ενός νέου κύματος εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας.

"Για το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, οι εργαζόμενοι είναι στατιστικά και νούμερα..."

Του Παναγιώτη Σαββίδη
Μακριά από τις ανάγκες των εργαζομένων, το εργατικό κέντρο Κατερίνης από δευτεροβάθμια συνδικαλιστική οργάνωση, έχει μετατραπεί σε δημόσια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών από το διαδίκτυο.
Άφαντο εντελώς τους τελευταίους μήνες, με τα προβλήματα των εργαζομένων να αυξάνονται και εξαιτίας του covid – 19, το εργατικό κέντρο μέσο των υπαλλήλων της, στέλνει δελτία τύπου για τις επισκέψεις που δέχεται στην ιστοσελίδα του, λες και οι εργαζόμενοι είναι νούμερα και στατιστικά.

Συμπληρωματικές εκλογές στην ΕΠΣ Κιλκίς, λόγω παραίτησης Δαμιανίδη και Παπακώστα

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς
Κατά την τελευταία συνεδρίαση της 3ης Αυγούστου 2020 του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κιλκίς, υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους ο Πρόεδρος Δαμιανίδης Χαράλαμπος και το μέλος Παπακώστας Κωνσταντίνος. Ως εκ τούτου, και για την εύρυθμη λειτουργία της ΕΠΣ Κιλκίς προκηρύσσονται συμπληρωματικές εκλογές για την αναπλήρωση των δύο τακτικών και πέντε αναπληρωματικών μελών.

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (10/8/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Πρωί και απόγευμα στις πισίνες 
Από την Δευτέρα ως την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των Τμημάτων Κολύμβησης του Αλέξανδρου Κιλκίς. 

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (10/8/2020)

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν στη Θεσσαλονίκη έμπορο ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (9 Αυγούστου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας αλλοδαπός άνδρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Δημοσιεύτηκε η απόφαση για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς

Υπογράφει ο Γ. Γεωργαντάς
Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Καραμανλή, (ΦΕΚ Β’ 3254), που δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου, ανατέθηκε η υλοποίηση μέσω Σ.Δ.Ι.Τ. του έργου της ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς στη Γενική Γραμματεία Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Γιώργου Καρυπίδη


"Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Πλαγιάς εκφράζουμε στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας.
Εργατικός και ακούραστος ο Γιώργος Καρυπίδης θα παραμείνει για πάντα στη θύμηση όλων όσοι είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και να συνεργασθούμε μαζί του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα Τoν σκεπάσει.
Αιώνια η μνήμη Του."

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς κάθε κατεύθυνση

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Νίτσας
Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
"Αυξάνεται επικίνδυνα ο αριθμός τον κρουσμάτων του κορωνοϊού, καθημερινά στη Θεσσαλονίκη", επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΙΣΘ και του προέδρου του συλλόγου Νίκου Νίτσα. "Ο ιός βρίσκεται δίπλα μας κι όσο αντιμετωπίζεται η μετάδοση του με χαλαρότητα και έλλειψη ατομικής ευθύνης, μη τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες ατομικής προστασίας, πρέπει να γίνει από όλους αντιληπτό ότι θα συνεχιστεί η διασπορά και θα αυξηθούν τα περιστατικά εκείνα που θα χρήζουν νοσηλείας".

Πανήγυρις του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγία) στο Κιλκίς

Αισθητός και στο Κιλκίς ο σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών που έγινε κοντά στη Βέροια

Αισθητός και στο Κιλκίς έγινε σεισμός μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 στις 05:07 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης βρίσκεται 31 χλμ ανατολικά της Βέροιας και το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 14 χιλιόμετρα.