Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Γ. Αρβανιτίδης, συνομιλεί με το Μ. Kαραγεωργίου και το Θ. Μαρκόπουλο στον OkRadio

Η Ε. Παπαλουκά, ο Β. Βασιλειάδης, η Κ. Τσατάλη και η Α. Γραμμένου, πολιτικοΛΟΓΟΥΝ με το Θωμά Μαρκόπουλο, στον OkRadio

Ποιο διεστραμμένο μυαλό μπορεί να έκανε κάτι τέτοιο στην οδό Τσιρογιάννη στο Κιλκίς;




Προσβολή για τον τόπο μας: Οι αισχρές εικόνες ντροπής στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, υπάρχουν ακόμη

Προσβολή για τον τόπο μας: Οι άθλιες και αισχρές εικόνες ντροπής στο Κλειστό Γυμναστήριο του Καμπάνη Κιλκίς, υπάρχουν ακόμη. Δείτε το Video που δημοσίευσε η Γνώμη στις 11/9/2020 και στις 22/12/2021 (Σκληρές εικόνες).

Διακρίσεις για τους αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς σε αγώνες γρήγορου σκακιού

Με έξι αθλητές εκπροσωπήθηκε ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς στα Πρωταθλήματα Blitz και Rapid 2022 (γρήγορου σκακιού), που έγιναν το τριήμερο 25-27 Μαρτίου 2022 στο Ξενοδοχείο «Φιλίππειον» στη Θεσσαλονίκη. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Σύλλογος Πεύκων, η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής και η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Γ. Γεωργαντάς από το Κιλελέρ: Επανασχεδιάζουμε την αγροτική μας πολιτική με βάση τα νέα διεθνή δεδομένα


Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί τον πυρήνα την ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, και ο εορτασμός από τον ξεσηκωμό του Κιλελέρ, δεν έχει μόνο επετειακό χαρακτήρα, αλλά αποτελεί και την αφορμή και τη μεγάλη αφετηρία για αξιολόγηση και επανασχεδιασμό της αγροτικής πολιτικής μας στη βάση των νέων διεθνών δεδομένων, με στόχο να κάνουμε τα μεγάλα βήματα προς τα εμπρός που απαιτούν οι καιροί, τόνισε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εκπροσωπώντας την κυβέρνησης στην 112 η επέτειο από τον ξεσηκωμό των αγροτών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 27/3/2022, 7:02 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (26 Μαρτίου 2022) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της, εντοπίσθηκαν καλά κρυμμένες, συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 38,6 γραμμαρίων και κατασχέθηκαν.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (27/3/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Τριάρα στην Κ12 του Άρη
Και έρχεται η στιγμή που πρέπει να αποδείξεις ότι συγκαταλέγεσαι στο κορυφαίο επίπεδο. Και εσύ το πράττεις! Νέα εκπληκτική εμφάνιση για την Κ12 του Αλέξανδρου Κιλκίς, που επικράτησε εύκολα με 3-0 του Άρη, σε ένα ακόμη «ηχηρό» αποτέλεσμα και νίκη κόντρα σε τμήμα υποδομής μεγάλης ΠΑΕ.

Κορωνοϊός (27/3/2022): 13.429 νέα κρούσματα (74 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 52 θάνατοι και 342 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 13.429, εκ των οποίων 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.930.321 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 49.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 164 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.165 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.