Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

(Video) Εικόνες ντροπής και φρίκης με δηλητηριασμένα σκυλιά, σε κοινή θέα μέσα στην πόλη του Κιλκίς

Εικόνες ντροπής και φρίκης με δηλητηριασμένα σκυλιά, σε κοινή θέα μέσα στην πόλη του Κιλκίς, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Κορωνοϊός (21/9/2021): 3.040 νέα κρούσματα (53 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 42 θάνατοι και 333 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.040, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 636.596 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 134 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.178 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 21/9/2021, 5:31 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη χθες (20 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας για διακίνηση κάνναβης.

Νέος οπτικοακουστικός εξοπλισμός σε σχολεία του Δήμου Κιλκίς


Με νέους υπολογιστές και με εποπτικό υλικό ενισχύει τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο Δήμος Κιλκίς προκειμένου να διευκολύνει το εκπαιδευτικό έργο βελτιώνοντας τις παρεχόμενες υποδομές τους.

Αυτοψία Βεργίδη σε στοχευμένες παρεμβάσεις στη Γοργόπη Παιονίας


Αυτοψία σε στοχευμένες παρεμβάσεις- έργα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στον οικισμό της Γοργόπης, πραγματοποίησε, σήμερα, Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ


Στο πλαίσιο ανάληψης της νέας του αρμοδιότητας ως εποπτεύοντος των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα τα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ, όπου συναντήθηκε με τον Προέδρο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Εταιρείας.

Διακοπή υδροδότησης στη Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς


Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές του οικισμού Μεγάλης Στέρνας, της Δ.Ε. Χέρσου του Δήμου Κιλκίς ότι την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης για εργασίες καθαρισμού δεξαμενών.

Εξιχνιάστηκε «σκηνοθετημένη» ληστεία στην Πιερία


- Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος μίας γυναίκας και ενός άνδρα συνεργού της
- Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας τη στιγμή που μετέφερε χρήματα της εταιρείας στην οποία εργαζόταν
Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ψευδής καταγγελία για ληστεία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας εργαζόμενης σε εταιρεία στην Πιερία.

Σύλλογος εργαζόμενων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας: Ναι, στον μαζικό εμβολιασμό - όχι στην υποχρεωτικότητα


Ανακοίνωση 
Συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας

Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εργαζόμενων ΟΤΑ Κιλκίς Παιονίας τασσόμαστε ξεκάθαρα υπέρ του μαζικού εμβολιασμού των εργαζομένων, ως ελάχιστη προϋπόθεση αντιμετώπισης της πανδημίας.

Όμιλος δημιουργικότητας «Microgreens- Magi(c)greens» από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς


Δελτίο τύπου 
2ο Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς 

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς στα πλαίσια της ανάπτυξης των δραστηριοτήτων που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία (ΦΕΚ 2494Β’, 23-06-2020) προχωρά στη δημιουργία ομίλων αριστείας, δημιουργικότητας και καινοτομίας, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους ορίζοντες και αξιοποιώντας στο έπακρο της δεξιότητες των μαθητών. Ήδη έχουν κατατεθεί και εγκριθεί εννιά (9) προτάσεις για υλοποίηση.

Επίσκεψη Ε. Αγαθοπούλου, στα Κέντρα Κοινότητας Κιλκίς και Παιονίας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Τα Κέντρα Κοινότητας Κιλκίς και Παιονίας επισκέφθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Οι δομές αυτές, που δημιουργήθηκαν από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκαν κομβικής σημασίας για την αντιμετώπιση της φτώχειας και την προώθηση της κοινωνικής πολιτικής και έγιναν σημεία αναφοράς των πολιτών κατά την περίοδο της πανδημίας, ως κέντρα συντονισμού και οργάνωσης της κοινωνικής δουλειάς για βοήθεια πάσης φύσεως προς τους πολίτες.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2006. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Παιδεία και Παιδεμός


Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Ο φασισμός εκτός από ιδεολογία είναι και νοοτροπία που εμφιλοχωρεί σε όλους τους χώρους. Η πολιτική εκτός από θεωρία είναι και ζώσα εμπειρία. Είναι το ήθος που μετατρέπεται σε έθος και σε εθιμικό δίκαιο. Ο κάθε άνθρωπος εκτός από την κομματική ιδεολογία του είναι και η δρώσα πορεία του στη ζωή, ως ξεχωριστή πολιτική και προσωπική οντότητα. Είναι με όρους μαθηματικών ένα κλάσμα με αριθμητή το «εγώ» του και παρονομαστή το είναι του.

50 χρόνια από τον θάνατο του Γ. Σεφέρη


Γράφει ο Αλέξανδρος Τσιμπούκας
Ρίμα, Γ. Σεφέρης
Χείλια, φρουροί της αγάπης μου που ήταν να σβήσει
χέρια, δεσμά της νιότης μου που ήταν να φύγει
χρώμα προσώπου χαμένου κάπου στη φύση
δένδρα... πουλιά... κυνήγι...