Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

"Αυγοτσούγκρισμα 2023" στο Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων "Οι Ακρίτες"



Συγχαρητήρια Γκουντενούδη προς τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ευρωπού

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Υπ. Δήμαρχος Παιονίας

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου ΑΠΟΛΛΩΝ Ευρωπού, η οποία μετά την πανάξια κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Κιλκίς, κατακτά και τον τίτλο του Πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣ Κιλκίς.

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς

Η Οργάνωση Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα 29 Απριλίου περιοδεία στη Λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της περιοχής της πόλης του Κιλκίς.

Συνελήφθη άμεσα μία αλλοδαπή γυναίκα για τηλεφωνική απάτη

Συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας μία αλλοδαπή γυναίκα, για απάτη και απόπειρες απάτης που έγιναν χθες (28 Απριλίου 2023) στην Ημαθία.

Σ. Μάλγαρης: Ποιός είναι εκτεθειμένος με τις οφειλές της ΔΕΥΑ Κιλκίς (7.000.000 στην ΔΕΗ); Εγώ, οι Δημότες ή Εσείς;

Υπογράφει ο Στέφανος Μάλγαρης

Π. Δήμαρχος Γαλλικού
26-4-2023
Μετά την απάντηση της ΔΕΥΑΚ και τους χαρακτηρισμούς που μου προσάπτουν τους επιστρέφω και στον εντολοδόχο του κειμένου με τα παρακάτω. (Να υπάρχει και υπογραφή με ονοματεπώνυμο στην απάντηση στο Τύπο).

"Τιμή και δόξα στους Μεταμορφωσιώτες, που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά και τη δημοκρατία"

Αφίσα της ΕΠΟΝ την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης.
Γράφει ο Πέτρος Λαζ. Σιδηρόπουλος
Οι κάτοικοι του χωριού Μεταμόρφωση - Ν. Κιλκίς, είναι Πόντιοι πρόσφυγες, από το Ν. Καύκασο. Το 1920 κάτω από την πίεση των σχεδόν πρόσφατων (1918-1919) αιματηρών γεγονότων, της σφαγής των Αρμενίων του Κυβερνείου του Καρς και ιδιαίτερα της περιοχής του Αρταχάν, όπου βρισκόταν και το δικό τους το χωριό, το Κιουλαπέρτ ή Κιλεπέρτ (Τσαμπλίτσατάκ, σήμερα) και με την παραίνεση της προσφυγικής Ελλαδικής Επιτροπής ( Κ. Κωνστανταράκης - Νίκος Καζαντζάκης – Ηρακλής Πολεμαρχάκης – ), πήρανε την απόφαση να έρθουν στη Μητέρα Πατρίδα, στην Ελλάδα.

Παραλαβή καινούργιου τρακτέρ από την υπηρεσία πρασίνου του δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας απέκτησε ένα καινούργιο τρακτέρ με παρελκόμενα εργαλεία. Η χρηματοδότηση της προμήθειας προήλθε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. Ο εκσυγχρονισμός και η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων του δήμου που ξεκίνησε το 2020 συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Τακτική δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική δημόσια δσυνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 2η Mαϊου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ, την Πρωτομαγιά στις 10.30, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Ισώματος

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Με την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Σ. Κιλκίς, με την παρουσία όλων των μελών που εκλέχθηκαν στις εκλογές της 19ης Απριλίου 2023, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Βλέπουμε τους παραγωγούς μας

Υπογράφει ο Λεωνίδας Δημητριάδης 
Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε Κιλκίς
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ

Ο πρωτογενής τομέας στο νομό έχει δοκιμαστεί πολλαπλά από την ακρίβεια του κόστους παραγωγής και την επισφάλεια της τελικής πώλησης των προϊόντων. Πολύ περισσότερο ο νομός μας απειλείται από την αδυναμία να συμπεριληφθούν στην παραγωγική διαδικασία νέοι γεωργοί και κτηνοτρόφοι, καθώς οι γηραιότεροι σταδιακά αποχωρούν και η παραγωγή απαξιώνεται ή αποτιμάται σε χαμηλότερη βαθμίδα προσδοκίας.