Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Πανελλαδική αποχή των Δικηγόρων 17 και 18 Μαΐου 2017

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε εκτάκτως την Τρίτη, 16/5/2017, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, εξέφρασε την έντονη και καθολική αποδοκιμασία του Δικηγορικού Σώματος προς τις νέες ρυθμίσεις της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό, με τις οποίες επιβαρύνονται εκ νέου οι ήδη υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές των Δικηγόρων.

OTE Κιλκίς: Το μήνυμα μεταφέρθηκε με επιτυχία - Video


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα τηλεπικοινωνιών το Πολιτιστικό Κέντρο ΟΤΕ Κιλκίς διοργάνωσε με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων της πόλης ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο παιχνίδι βασισμένο στον αρχαίο τρόπο μετάδοσης των πληροφοριών. 

Ο Δήμος του Μοντρεάλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία

Του Θεοφάνη Μαλκίδη
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Μοντρεάλ να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία εναντίον των Ελλήνων, να τιμήσει τη μνήμη των ανδρών, γυναικών και παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους και να υιοθετήσει την 19η Μαΐου ως ημέρα μνήμης, είναι μία εξαιρετικής σημασίας πράξη. Η Γενοκτονία η οποία μαζί με εκείνη εναντίον των Αρμενίων και Ασσυρίων, υπήρξαν οι πρώτες γενοκτονίες του 20ου αιώνα.

4.640 ευρώ διέθεσε ο Δήμος Κιλκίς για εκμάθηση κολύμβησης μαθητών

Πίστωση 4.640 ευρώ διέθεσε ο Δήμος Κιλκίς για την εφαρμογή προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης που βρίσκεται σε εξέλιξη και απευθύνεται σε μαθητές σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Η σχετική δαπάνη εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.

"Εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ με αφορμή τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη 1967"

Δελτίο τύπου  ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Κήπου στο Κιλκίς, την Παρασκευή 12 Μάη, η εκδήλωση της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη 1967. 

Ξεκινάει στο Ζάππειο Μέγαρο η Music World Expo 2017

H Music World Expo 2017, ο απόλυτος προορισμός για τους μουσικούς και τους ανθρώπους του ήχου και του φωτισμού, ανοίγει τις πύλες της αυτή την Παρασκευή 19 Μαΐου φιλοξενώντας εκατοντάδες νέα προϊόντα (αρκετά από αυτά σε πρώτη παρουσίαση στη χώρα μας), που θα ενθουσιάσουν μουσικούς και DJ’s, καθώς και τους επαγγελματίες του ήχου, του φωτισμού και του visual που και φέτος αναμένεται να επισκεφθούν μαζικά τη διοργάνωση.

Έως 15 Ιουνίου 2017 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων νέων 18 – 24 ετών

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) ως συνδικαιούχος, έχουν αναλάβει την υλοποίηση των ακόλουθων πράξεων:

Εργασία στο Κιλκίς (16/5/2017)

Από το Yoga Pilates House Kilkis, ζητείται άτομο για ρεσεψιόν για πρωινή 8ωρη απασχόληση με κάρτα ανεργίας τουλάχιστον 12 μηνών σε ισχύ. Ηλικία 30 ετών και άνω, απολυτήριο λυκείου και καλή γνώση Η/Υ.

Εορτασμός για την 99η Επέτειο της Μάχης του Σκρα

Με σεβασμό στην ιστορική μνήμη της ημέρας, τιμήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 η 99η Επέτειος της Μάχης του Σκρα στον ομώνυμο ορεινό οικισμό της Παιονίας. Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο των Πεσόντων, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη κ. Βησσαρίωνα.

Προσκυνηματική εκδρομή του συλλόγου «Βηματίζω» στη Μονή Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» 
Την Τετάρτη 10 Μαίου 2017 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» στα πλαίσια δράσεων εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας της Πράξης «ΚΔΗΦ- Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ»,

Κιλκίς: Και την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 η διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Κιλκίς και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίροι της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιήσουν διανομή και την Πέμπτη 18 Μαΐου ώρα 09:00 π.μ. - 13:00 μ.μ.για όσους δεν παραλάβουν τα τρόφιμα στις προγραμματισμένες διανομές 16/05 και 17/05, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης(αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.), λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος οι ποδηλάτες του Αίαντα Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Στο πρωτάθλημα βορείου Ελλάδος ατομικής χρονομέτρησης βρέθηκε η ακαδημία του Αίαντα Κιλκίς, που έγινε στις Μουριές Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαΐου 2017. Συνολικά 6 αθλητές πήραν μέρος στων αγώνα στην κατηγορία μίνι μικρά η Ιωάννα Γιορτσίδου με χρόνο 9:00 λεπτά και την 7η θέση.

ΑΔΕΔΥ: Απεργούμε την Τετάρτη 17 Μάη 2017


Με τρία Αργυρά και μια 4η θέση γύρισαν οι Τζουντόκα του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο  6 - 7 Μαϊου διεξήχθη το Διεθνές Τουρνουά Τζούντο Φίλιππος στο κλειστό Γυμναστήριο Αμυνταίου με συμμετέχοντες  χώρες την Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Γεωργία, Τουρκία, Εσθονία, Ιρλανδία, Συρία και Σκόπια. Στην διοργάνωση το παρόν έδωσε και ο Ολυμπιονίκης Ηλίας Ηλιάδης.

Νέο σημείο εξυπηρέτησης ŠKODA Service στo Κιλκίς

Η Kosmocar – ŠKODA ανακοινώνει ότι από τις 25/04/2017, η εταιρεία ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μ.Ε.Π.Ε., με το διακριτικό τίτλο “Αυτοκίνηση Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.” αποτελεί Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Service αυτοκινήτων ŠKODA στο Κιλκίς.

Γουμένισσα: Επιστημονική παρουσίαση με θέμα την "Αποκατάσταση και Επανάχρηση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων"

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Γουμένισσας, υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας και με τη συνέργεια της Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου και της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ., πραγματοποιήθηκε η επιστημονική παρουσίαση των εργασιών του  Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προστασία Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού» της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ. στο πλαίσιο του Εργαστηρίου Διεπιστημονικής Συνεργασίας: «Αποκατάσταση και Επανάχρηση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων» με αντικείμενα ενδιαφέροντος το παλαιό μεταξουργείο Χρυσαλίς, 2 οικείες – οινοποιεία, 2 αστικά κτίρια της κεντρικής πλατείας και ο δημόσιος χώρος της πλατείας Θάνου Ζελέγκου.

Η Τόλμη Κιλκίς στο Πρωτάθλημα Taekwondo στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Τόλμης Κιλκίς
Πρωτάθλημα Taekwondo παίδων-κορασίδων γεν. 2006-2007-2008 και παμπαίδων-πανκορασίδων 2009-2010-2011 της Ένωσης Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ με την επωνυμία Kim & Liu διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη στις 6 Μάϊου 2017.