Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Κιλκίς: Τον σκότωσε η φρέζα μέσα στο χωράφι του

Τραγικό τέλος είχε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Απριλίου, 80χρονος, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών σε οικόπεδο στα περίχωρα της πόλης του Κιλκίς. Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο της φρέζας που χειριζόταν και εγκλωβίστηκε κάτω από το μηχάνημα, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστούν τα κάτω άκρα του. 

Νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Κιλκίς

Θετικό στον κορωνοϊό βγήκε σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου, το δείγμα 80χρονου κατοίκου οικισμού του Δήμου Κιλκίς. Ο ηλικιωμένος παρουσιάζοντας έντονο αναπνευστικό πρόβλημα εισήχθη στο Νοσοκομείο Κιλκίς την περασμένη Δευτέρα 6 Απριλίου και αμέσως διασωληνώθηκε καθώς η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή. Το πρωί της Τρίτης διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου και παραμένει σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ακολουθήθηκε και η διαδικασία ιχνηλάτισης των επαφών του 80χρονου.


Τα νέα του Δήμου Παιονίας, Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
➤Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 o Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ Δήμου Παιονίας Τριαντάφυλλο Ναλμπάντη επισκέφτηκαν τον Γενικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα προκειμένου να ζητήσουν την εντατικοποίηση των ελέγχων στους φιλοξενούμενους της δομής της Νέας Καβάλας με στόχο τον περιορισμό των μετακινήσεων και κατ’ επέκταση την προστασία της δημόσιας υγείας.

Aπαγόρευση αλιείας στην λίμνη Δοϊράνη για το έτος 2020

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι εκδόθηκε η Απόφαση 192738(7902)/08/04/2020 (ΑΔΑ: ΨΡΙ67ΛΛ-64Σ ) του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κιλκίς κ. Βεργίδη Ανδρέα που αφορά την απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων οργανισμών με κάθε μέσο και εργαλείο λόγω προστασίας της αναπαραγωγικής περιόδου των ψαριών

Ευχαριστήριο Δημάρχου Κιλκίς στην Ecopharm Hellas

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης και η Δημοτική Αρχή ευχαριστούν θερμά τον εκπρόσωπο της εταιρίας Ecopharm Hellas Φώτη Νίτσα για την ευγενική χορηγία διάθεσης ψηφιακών θερμομέτρων, τα οποία θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη υγειονομικών αναγκών του Δήμου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

Δήμος Κιλκίς: Ικανοποιητικά προχωρά η διανομή πόρτα – πόρτα στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Με ομαλούς ρυθμούς συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η κατ΄ οίκον διανομή τροφίμων του ΤΕΒΑ στους δικαιούχους του Δήμου Κιλκίς. Κάθε πρωί οι εργαζόμενοι του Δήμου σταθμεύουν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από τους αποθηκευτικούς χώρους του οποίου φορτώνουν σε υπηρεσιακά αγροτικά οχήματα μεγάλες ποσότητες τροφίμων και βασικών αγαθών του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας και τις παραδίδουν πόρτα – πόρτα στις οικογένειες των ωφελουμένων στην πόλη του Κιλκίς και σε οικισμούς των επτά Δημοτικών Ενοτήτων. 

"Όλα εντάξει στο Νοσοκομείο Γουμένισσας"

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Δυστυχώς για ακόμη μία φορά οι οδηγίες - συστάσεις οι οποίες έχουν γίνει από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Γουμένισσας, για υπομονή, πίστη και ψυχραιμία αντικαταστάθηκαν από πανικό και παραπληροφόρηση, αναγκάζοντάς μας να προβούμε στην κάτωθι ανακοίνωση:

"Μάλλον πλάκα μας κάνει το Υπουργείο Παιδείας"

Δελτίο τύπου Συλλόγου  Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ευρωπού νομού Κιλκίς
Σήμερα 8/4/2020 όλες οι σχολικές μονάδες έπρεπε να καταγράψουν τις ανάγκες σε βασικό εξοπλισμό για πρόσβαση στο διαδίκτυο λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε σχολικής μονάδας ώστε να υποστηριχθεί άμεσα η εκπαιδευτική διαδικασία, τόσο κατά την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων για την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού όσο και μετέπειτα στην ποιοτική αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών στόχων, για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων μαθητών και εκπαιδευτικών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και για την υποστήριξη της διδασκαλίας και των νέων μορφών μάθησης.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 8/4/2020, 18:30 μ.μ.

Συνελήφθη γυναίκα στην Πιερία για απάτη
Συνελήφθη χθες (7 Απριλίου 2020) το μεσημέρι στην Πιερία ημεδαπή γυναίκα για απάτη, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Νομός Κιλκίς: Γιατροί που εξυπηρετούν τηλεφωνικά τους πολίτες την περίοδο της πανδημίας

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας, που ανέκαθεν διέκρινε τον ιατρικό κλάδο και που είναι αναγκαίο να επιδείξει ακόμα μία φορά σε αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προσφέρεται να εξυπηρετήσει τηλεφωνικά τους πολίτες του νομού για την περίοδο της πανδημίας, δημιουργώντας ένα δίκτυο ιατρών, οι οποίοι συμβουλευτικά θα καθοδηγούν όσους συμπολίτες μας δεν έχουν προσωπικό ιατρό.

(Video) Δωρεά ιατρικών μπλουζών, του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς


Δωρεά ιατρικών μπλουζών, του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς προς το Νοσοκομείο Κιλκίς, την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020.

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 46 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων της κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Προκήρυξη 2Κ/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 9/18-3-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.