Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων στο Δάσος Σέιχ-Σου

Με βάση το Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ και τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Αντιπεριφεριάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου εξέδωσε απόφαση για την απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο τμήμα του Περιαστικού Δάσους (Σειχ-Σου), που περικλείεται από την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, την Επαρχιακή Οδό Πεύκων – Ασβεστοχωρίου - Εξοχής και την Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Πανοράματος – Χορτιάτη, την 18-07-2016ημέρα Δευτέρα και από ώρα 22.00 μέχρι 06.30 το πρωί της επομένης.

Θέλετε το παιδί σας να μάθει να κολυμπά με ασφάλεια;



Θέλετε το παιδί σας να μάθει να κολυμπά με ασφάλεια και σωστό στυλ; Γράψτε το στις Ακαδημίες Κολύμβησης του Alexandros Sports Center για να διδαχθεί από έμπειρους προπονητές, πρωταθλητές κολύμβησης και καθηγητές φυσικής αγωγής. Μάθημα τρεις φορές την εβδομάδα, 1 ώρα κάθε φορά. Τμήματα Δευτέρα – Παρασκευή από τις 16.30 έως τις 20.00.

ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center ανακοινώνει Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης ποδοσφαίρου στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς για όλη την περίοδο 2016-2017 (από 1/9/2016 έως το καλοκαίρι του 2017).

500 εκατ. Ευρώ για τη στήριξη των αγορών των γεωργικών προϊόντων

Με στόχο να αντιμετωπιστεί η κρίση σε σημαντικούς γεωργικούς τομείς και ιδιαίτερα στο γαλακτοκομικό τομέα, ο Επίτροπος ανακοίνωσε συγκεκριμένα μέτρα, μεταξύ των οποίων σημαντικότερο ήταν η νέα χρηματοδοτική βοήθεια η οποία συνίστανται σε επιπλέον 500 εκ. €. 

Σε ημερίδα της Ν.Δ. για την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Σούλης

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Στην πολύ επιτυχημένη ημερίδα για την Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργάνωσε η ΝΔ στη Χαλκιδική παραβρέθηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 ο Πολιτευτής Ν. Κιλκίς ΝΔ Αναστάσιος Καζαντζίδης ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση.

Εγγύηση για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, ο νεαρός προπονητής Κώστας Τσακιρίδης

Στο Κιλκίς λειτουργεί η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.O. Κιλκισιακού, μια Ακαδημία που παρέχει αθλητική παιδεία, κοινωνική παιδεία και κουλτούρα. Το μεγάλο κέρδος βέβαια για τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του A.O. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ δεν είναι απλά η νίκη αλλά το γεγονός ότι από το παιχνίδι βελτιώνονται και παρουσιάζουν στο παιχνίδι τους πολλά από τα στοιχεία που δουλεύονται στην προπόνηση και ζητά ο προπονητής τους, ενώ παράλληλα το αγωνιστικό ήθος και η αθλητική άμιλλα συνοδεύουν με επιτυχία το κάθε τους παιχνίδι.

"Ευχαριστούμε όλους, όσοι τίμησαν την Λαϊκορεμπέτικη Βραδιά στο Φανό Παιονίας"

"Φίλες και φίλοι,
Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς και εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου μας θα ήθελα να ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ από καρδιάς όλους και όλες που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στη ΛΑΙΚΟΡΕΜΠΕΤΙΚΗ βραδιά που διοργανώσαμε στο χωριό μας το Σάββατο 16 Ιούλη. 

Συνάντηση εργασίας στο Νοσοκομείο Γουμένισσας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 15 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Γκουντενούδης επεσκέφθη συνοδεία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κ. Ανθρακίδη, το νοσοκομείο Γουμένισσας και είχε σύσκεψη με την Διοικήτρια, κ. Βλάχου, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Τσαμαδιά, τον Διευθυντή ιατρικής υπηρεσίας κ. Σάτσογλου, τον Πρόεδρο Σωματείου, κ. Παπαλέξη, τον Διευθυντή Χειρουργικής, κ. Καπουτζή, τον Διευθυντή διοικητικών υπηρεσιών, κ. Σένο. 

Κιλκίς: Παραλαβή βεβαιώσεων παρακολούθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι οι εκπαιδευθέντες στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης την περίοδο Δεκεμβρίου 2015-Φεβρουαρίου 2016 μπορούν να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης των προγραμμάτων στα οποία είχαν δηλώσει συμμετοχή από το Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού και Οργάνωσης του Δήμου (Γ. Καπέτα 17, 1ος όροφος) καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τους "τσάκωσαν" στα Μάλγαρα να μεταφέρουν 8 κιλά ηρωίνη

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του ιδιαίτερα ευαίσθητου κοινωνικού φαινομένου των ναρκωτικών, πραγματοποιούν συστηματικά, έρευνες και οργανωμένες επιχειρήσεις, που αποσκοπούν στον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης – εμπορίας και την περαιτέρω προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Κλειστό το Λογότυπο Κιλκίς λόγων διακοπών, από 8-19 Αυγούστου 2016


Η ταινία “Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό” στο θερινό σινεμά Κιλκίς

Με την πραγματικά απολαυστική ταινία “Η αγελάδα που έπεσε από τον ουρανό” συνεχίζονται οι προβολές στο δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” στις 19 και 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 9.30 το βράδυ.

Kinesis-Gym Kilkis: Παρουσίαση νέου προγράμματος RPM 71 by Les Mills

Δελτίο τύπου Kinesis-Gym Kilkis
Το γυμναστήριο Kinesis-Gym στην προσπάθεια του για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των προϊόντων παροχής γυμναστηρίου και σε συνέχεια της συνεργασίας με την κορυφαία στο είδος (προχορογραφημένα ομαδικά προγράμματα αίθουσας) Les Mills παρουσιάζει το νέο επεισόδιο RPM 71 (New Release).

Σκοτώθηκε 25χρονος σε τροχαίο

Χθες (17-07-2016) το βράδυ στο 38ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Καβάλας (Δημοτικό Διαμέρισμα Σιδηροδρομικού Σταθμού Αγγίστας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 ημεδαποί ηλικίας 27 (οδηγός), 22, 22 και 25 ετών, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε γέφυρα και ακολούθως ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου συνοδηγού και τον τραυματισμό των λοιπών επιβαινόντων. 

Πρόσληψη 4 ατόμων στον δήμο Παιονίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικὡν αναγκών της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Παιονίας (ΔΕΥΑΠ), που εδρεύει στο Πολύκαστρο.