Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2015.

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς ανακοινώνονται τα εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Μαΐου 2015.
Δείτε ΕΔΩ

Πρωτιές και διακρίσεις για τους αθλητές του ιππικού ομίλου Κιλκίς

Πρωτιές και διακρίσεις για τους αθλητές του ιππικού ομίλου Κιλκίς στον αγώνα Κυπέλλου Ιππικής Αντοχής που διεξήχθη στην Λαμία στις 22-3-15. Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με μεγάλο ανταγωνισμό στην μεγάλη κατηγορία των 90 χλμ . Ωστόσο οι αθλητές του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του αγώνα, τερμάτισαν με επιτυχία και πέτυχαν τους στόχους τους.

Προσλήψεις για έρευνα στην ΕΛΣΤΑΤ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) με δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλεί τους ενδιαφερόμενους γεωπόνους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Στατιστικοί Ανταποκριτές στη διενεργούμενη από αυτήν ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παρούσας πρόσκλησης από την 30η Μαρτίου 2015 μέχρι την 24η ώρα της 30ης Απριλίου 2015 ώστε να εγγραφούν στο νέο πιλοτικό Μητρώο Στατιστικών Ανταποκριτών που θα έχει ισχύ για οκτώ (8) μήνες, από Μάϊο 2015 έως και Δεκέμβριο 2015

ΚΚΕ: «Προσπαθείτε να νομιμοποίησετε τη Χρυσή Αυγή στη λαϊκή συνείδηση»

Ανακοίνωση Τομεακής Επιτροπής ΚΚΕ Κιλκίς
"Την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής φαίνεται πώς αξιοποίησε η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς για να τη νομιμοποιήσει στη λαϊκή συνείδηση, μιας και ανάμεσα σ’ όλους τους άλλους κάλεσε για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και το βουλευτή Κιλκίς του φασιστικού μορφώματος.

Πανελλήνιο βραβείο για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γουμένισσας

Οι μαθητές και μαθήτριες των δύο τμημάτων της Πέμπτης τάξης πήραν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Διαγωνισμός: Κύπρος: 1974-2014, 40 χρόνια Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ», που συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου-Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα και το τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας.

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί για ληστεία που έγινε προχθές σε βάρος μεταναστών στην Ειδομένη Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (26-3-2015) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Ειδομένης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, με τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης, 4 αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 37 ετών, για ληστεία που έγινε προχθές (25-3-2015) σε βάρος μεταναστών στην Ειδομένη Κιλκίς.

Εκδηλώσεις στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου στις 2, 3 και 4 Απριλίου 2015

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται στις 2 Απριλίου, έχοντας στόχο να ωθήσει τα παιδιά στο βιβλίο και την ανάγνωση, διοργανώνει στις 2, 3 και 4 Απριλίου τις παρακάτω εκδηλώσεις.

Θεώρηση μελισσοκομικών βιβλιαρίων στο ν. Κιλκίς

Ανακοίνωση Περιφέρειας
Ενημερώνουμε όλους τους μελισσοκόμους της Π.Ε Κιλκίς ότι τα μελισσοκομικά βιβλιάρια έχουν ισχύ για 2 έτη (από την τελευταία θεώρηση και όχι από την τελευταία μεταβολή λόγω μεταβίβασης). Για να θεωρηθούν τα μελισσοκομικά βιβλιάρια πρέπει να γίνει αίτηση στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στο τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής της ΠΕ Κιλκίς ή στα κατά τόπους Γραφεία της υπηρεσίας μας.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΑΥΓΗ ·Λεφτά υπάρχουν!-Στα 500 εκατ. τα έσοδα από τη ρύθμιση εξπρές για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία που λήγει σήμερα·Διοικητική ανασυγκρότηση Δημοσίου χωρίς μισθολογικές περικοπές- Την επόμενη εβδομάδα το νομοσχέδιο στη Βουλή·Σκάνδαλο υποβρυχίων – Σε δίκη 32 στρατιωτικοί και επιχειρηματίες
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Αποκλειστικό – Πως θα δοθούν και πότε αυξήσεις και αναδρομικά·»Καταθεσιολόγιο» και επιδρομή σε μεσαία και υψηλά εισοδήματα-Έλεγχοι τραπεζικών κινήσεων έως και 15 χρόνια πριν·»Επέκταση στο Μνημόνιο η δανειακή»-Λάβρος ο Σαμαράς, κατά της κυβέρνησης, που αρνείται να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή, φοβούμενη άγριες εσωκομματικές αναταράξεις