Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Κιλκίς 2023. Το μελλοντικό κυριλέ προάστιο της Θεσσαλονίκης!

Γράφει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης
Το Κιλκίς σήμερα το 2023
Αναμφισβήτητα, είναι κοινή διαπίστωση, πως το Κιλκίς είναι μια από πιο «αδιάφορες» πόλεις της Ελλάδας μας. Χωρίς ιδιαίτερη ομορφιά, χωρίς τουρίστες, άχρωμη, άοσμη, άγευστη. Οι Κιλκισιώτες γκρινιάζουμε για τα πάντα που συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν, ενώ οι ξένοι είτε μας δουλεύουν για την κατάντια μας να ζούμε σε αυτό τον ξερότοπο, ενώ άλλοι μας συμπονούν για την ατυχία μας που γεννηθήκαμε και ζούμε εδώ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 17/7/2023, 9:25 μ.μ.

Μέτρα για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση
Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Παρουσίαση υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ

Συνεστίαση πραγματοποίησε η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, την Παρασκευή 14/7, με ομιλητή τον Κώστα Τσαουσίδη, υποψήφιο δήμαρχο Κιλκίς με την Λαϊκή Συσπείρωση. Στο τέλος της ομιλίας του παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ομιλία του:

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας

1. Εργασίες τοποθέτησης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην Επαρχιακή Οδό 23 καθώς και στην Επαρχιακή Οδό 21 θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 18 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.

Δράσεις Αυγούστου-Σεπτεμβρίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Νέα Δημοκρατία Κιλκίς: Και οι κρίνοντες κρίνονται

Υπογράφει ο Μηνάς Παπαδόπουλος
Πρόεδρος ΔΕΕΠ νομου Κιλκίς της Ν.Δ.
Eν μέσω των υψηλών θερμοκρασιών αλλά και επειδή δεν έχει περάσει ούτε καν ένας μήνας στο τοπικό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αποφάσισαν και βρήκαν ευκαιρία να φωνάξουν παρών επιβραβεύοντας τα λόγια περί δεκαπέντε λεπτών δημοσιότητας που έχει ο κάθε άνθρωπος.

Δημήτρης Βαφειάδης: Δηλώνω παρών για το Δήμο Κιλκίς

Υπογράφει ο Δημήτρης Βαφειάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς
Αγαπητοί συνδημότες, φίλες και φίλοι καλημέρα,
Γεννήθηκα και έζησα στο Κιλκίς όλη μου τη ζωή. Ασχολήθηκα με τα κοινά από νεαρή ηλικία γιατί πάντα με ενδιέφερε το καλό του τόπου μας.