Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ευχές εορτών από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας ΚιλκίςΟ γλάρος ferlinghetti


Του Φώτη Μισόπουλου

.....σου δίνω προθεσμία μέχρι απόψε
το στόμα μου το είπε όχι εγώ
σου δίνω προθεσμία ως το ηλιοβασίλεμα
ΓΟΥΊΛΙΑΜ ΦΏΚΝΕΡ [1]

Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικη γιορτή και θεατρική παράσταση διοργανώνουν τα Κατηχητικά του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Κιλκίς το προσεχές Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης.

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ της ΕΛΜΕ

To ΔΣ της ΕΛΜΕ Κιλκίς πραγματοποίησε τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 20-12-2023 στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ευχές εορτών από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο ΚιλκίςΠαραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες “στολίστηκε” σήμερα το Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Μαθητές και μαθήτριες από το 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς και ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα στον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη.

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ευχαριστεί θερμά τον κ.κ. Γκόβαρη Κωνσταντίνο & ΣΙΑ Ο.Ε. της εταιρείας Etris Electronic Applications για τη δωρεά στο σχολείο μας, 3D Printer Creality Halot-Line CL-89L, Θάλαμος Σκλήρυνσης Ρητίνης Creality UW-01, προκειμένου να εξοπλιστεί περεταίρω το εργαστήριο Τεχνολογίας - Ρομποτικής της σχολικής μας μονάδας.

Ευχές εορτών από το Δημόσιο ΙΕΚ ΚιλκίςΕυχές εορτών από την Εφορεία Αρχαιοτήτων ΚιλκίςΕυχές εορτών από την AlumilΤο 1ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο 1ου Νηπιαγωγείου Πολυκάστρου
Το 1ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου,η προϊσταμένη και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Παιονίας κύριο Σιωνιδη Κωνσταντίνο, τον Αντιδήμαρχο Πράσινου κύριο Γεωργίτσαρο Γεώργιο και τον γεωπόνο κύριο Χαμουρούδη Γεώργιο για την δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στο νηπιαγωγείο μας μετά από την προσφορά του Δήμου.

Ευχές εορτών από το Σώμα Ελλήνων ΠροσκόπωνΚεντρικής Μακεδονίας(VIDEO) Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, από το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις»

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, από το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις». Κιλκίς, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023.

(VIDEO) Ευχές εορτών από τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Κώστα Κατσιάνο

Ευχές εορτών από τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς, Κώστα Κατσιάνο. Κιλκίς, 21 Δεκεμβρίου 2023.

Ευχές εορτών από την Συντονίστρια και το προσωπικό της 1ης ΤΟΜΥ ΚιλκίςΕκδηλώσεις Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς

Ευχές εορτών από το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού ΚιλκίςΛΑ.ΣΥ. Παιονίας: Οι αυξήσεις στα τιμολόγια νερού διαιωνίζουν την Οδύσσεια του λαού της Παιονίας

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Οι αυξήσεις των δημοτικών τελών στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, που αποφάσισε η διοίκηση του Δήμου Παιονίας, αποτελεί ωμή παραδοχή της αποτυχίας της πολιτικής που εφαρμόζεται στις δημοτικές επιχειρήσεις, διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις και τις τοπικές διοικήσεις.

Οδηγός Εφαρμογής των προτύπων Καλής Γεωργικής και Περιβαλλοντικής Κατάστασης 5 και 6

Ανακοίνωση Π. Ε. Κιλκίς
Οδηγός Εφαρμογής των προτύπων Καλής Γεωργικής και Περιβαλλοντικής Κατάστασης 5 και 6. Τα πρότυπα αποτελούν μέρος των υποχρεώσεων της Αιρεσιμότητας και απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη των ενισχύσεων στο πλαίσιο της ΚΑΠ 2023-2027.

Βράβευση επτά Δήμων - δικαιούχων του προγράμματος «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις»

Επτά Δήμοι βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΑΑ 2014-2022 που πραγματοποιήθηκαν- παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη και των Υφυπουργών, Διονύση Σταμενίτη και Σταύρου Κελέτση- στα Ιωάννινα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Στις συνεδριάσεις προήδρευσε ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Οδ. Παπαγιαννίδης.

Αναβίωση του εθίμου "Ρουσουλίες" στη Γρίβα Παιονίας

Ανακοίνωση Πολιτιστικού Συλλόγου Γρίβας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας σας καλεί την Παραμονή Πρωτοχρονιάς ημέρα Κυριακή 31 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Γρίβα όπου θα πραγματοποιηθεί η αναβίωση του εθίμου "Ρουσουλίες".