Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Μουσική εκδήλωση του Πολυάνειου Ωδείου στον Τρυποκάρυδο Κιλκίς


Δείτε Video από την παρουσίαση των κοινοπολιτειακών κοιμητηρίων Κρηστώνης Κιλκίς


Η Δ1 τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, παρουσίασε τα κοινοπολιτειακά κοιμητήρια Κρηστώνης, την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Φιλικός αγώνας του Αίαντα Κιλκίς με τον Άρη Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018, η ομάδα Κορασίδων του Αίαντα που αναδείχθηκε δευτεραθλήτρια ΚΔ Μακεδονίας έδωσε φιλικό αγώνα με την ομάδα Κορασίδων του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ευρεία σύσκεψη για την παράνομη διακίνηση αγροτικών προϊόντων

Η παράνομη διακίνηση αγροτικών προϊόντων, κυρίως εποχικών φρούτων από τη Βόρεια Ελλάδα προς τις βαλκανικές χώρες, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας με τον εκτελεστικό υπεύθυνο του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (Σ.Υ.Κ.Α.Π.) της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης Βασίλη Μαστρογιάννη, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Εγχειρίστηκε και είναι καλά, ο Δήμαρχος Κιλκίς

Μια ξαφνική αδιαθεσία οδήγησε εσπευσμένα το Δήμαρχο Κιλκίς στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σισμανίδης είχε προγραμματισμένο ραντεβού για εγχείρηση καταρράκτη στο δεξί του μάτι σήμερα το πρωί - μια ανώδυνη επέμβαση - ωστόσο ένιωσε μεγάλη δυσφορία.

Παίονες αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (23 Μαΐου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 30χρονος και μία 22χρονη, ημεδαποί, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή


Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς που οδηγεί στην Γ' Εθνική κατηγορία πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς σε μία όμορφη γιορτή στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Ξεκίνησαν οι προκρατήσεις θέσεων για το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Τα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος είναι έτοιμα να υποδεχθούν τη νέα χρονιά με νέες δράσεις, ενθουσιασμό, επιστημονική γνώση και την ίδια αγάπη για το παιδί. 


«Καντίνες και πρόταση για νέες προδιαγραφές λειτουργίας τους»

Δελτίο τύπου
Δημήτρη Μάρδα
Πρόταση με σκοπό την αλλαγή του πλαισίου λειτουργίας των καντινών κατέθεσε ο Δημήτρης Μάρδας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης στον Υπουργό Υγείας τον Κο Ανδρέα Ξανθό. Η πρόταση αφορά την αλλαγή του περιεχομένου της Παραγράφου 4B του Άρθρου 14 της Υπουργικής Απόφασης Υ1γ/Γ.Π/οικ.47829/2017 - ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017, με την προσθήκη των ακόλουθων παραγράφων μετά το τέλος του άρθρου 14.

Σελίδα στο Facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Επίσημη σελίδα στο facebook απέκτησε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, δίνοντας πλέον την δυνατότητα στους χρήστες του facebook, να ενημερώνονται για την αστυνομική επικαιρότητα και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν την καθημερινότητα τους.

Τα νέα του Κιλκισιακού (24/5/2018)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το 4ο Τουρνουά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού "Βασίλης Σεργιαννίδης-Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. 

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς εισήχθη εκτάκτως ο Δήμαρχος Κιλκίς

Στο Νοσοκομείο Κιλκίς εισήχθη εκτάκτως χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης. Σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτά είναι τα μέλη του Δ.Σ. της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς

Η σύνθεση της νέας Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς, όπως προέκυψε στην πρώτη συνεδρίαση της οργάνωσης  που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, Έχει ως εξής:

Ολοκλήρωση βιωματικών εργαστηρίων στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ

Δελτίο τύπου  Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018 στο Κέντρο Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ το βιωματικό εργαστήρι για νήπια με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ», με συντονίστρια την κα Μαρία Χατζηγεωργιάδου, ψυχολόγο. 

Τι λέει ο Δήμαρχος Παιονίας για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη

Υπογράφει ο Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
Καταγγέλλουμε ρητά και απερίφραστα την βιαιοπραγία εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη, καθώς δεν είναι δυνατόν σε μια δημοκρατική χώρα και κοινωνία να λύνουμε τις ιδεολογικές μας διαφορές ή να διευθετούμε τις αντικρουόμενες απόψεις κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (α.α. 16/2018) που ισχύει από την Τετάρτη 23-05-2018 έως και την Πέμπτη 24-05-2018

"Ευχαριστώ από καρδιάς τα 43 σωματεία της ΕΠΣ Κιλκίς"

Υπογράφει ο
Δημήτρης Θεποδωρίδης
Μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Κιλκίς
"Ευχαριστώ πάρα πολύ, από τα βάθη της καρδιάς μου, τα 43 σωματεία της ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς, καθένα προσωπικά, για την τιμή μου κάνατε.
Με τη δική τους ψήφο (38), στο σύνολο τους (43), με εξέλεξαν για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική μου ζωή, ως σύμβουλο τους και μέλος πλέον του διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Κιλκίς.