Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Hug Pillow ή απλά μαξιλάρι-αγκαλιά: Μια ζεστή αγκαλιά σας περιμένει!

Είναι γνωστό πως η αγκαλιά είναι μια απλή κίνηση που όμως προσφέρει απίστευτα οφέλη. Μια αγκαλιά μεταφέρει ενέργεια, «ανεβάζει» τα συναισθήματα, μπορεί να λειτουργήσει και ως «φάρμακο» για ορισμένους ανθρώπους, απομακρύνει το στρες και τη μοναξιά, δίνει χαρά και ευτυχία, ισχυροποιεί μια σχέση (γονική, φιλική, ερωτική κ.α).

Λαϊκή βραδιά στις Μάνδρες Κιλκίς

Δείτε Video από τον 1ο Αγώνα Δρόμου Κεντρικό Κιλκίς- Αρχαίο Παλατιανό


Ο Προοδευτικός Αθλητικός Όμιλος Κεντρικού Κιλκίς σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, διοργάνωσαν τον 1ο αγώνα δρόμου 7,5 χιλιομέτρων την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 από το χωριό Κεντρικό Κιλκίς προς τον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού και πίσω.

Δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας (Κ.Α.Μ.) Σερρών

Ανακοινώνεται ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, θα κινείται σε προγραμματισμένο χρόνο σε διάφορες περιοχές των Σερρών, για το χρονικό διάστημα από αύριο (20 Αυγούστου 2018) έως και 1 Σεπτεμβρίου 2018, ακολουθώντας τα παρακάτω δρομολόγια:

Χαλκιδική: Τους τσάκωσαν με έναν τορβά χασίσι

Συνελήφθησαν χθες (18 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 24χρονος ημεδαπός και 24χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση και μεταφορά ναρκωτικών.

Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Συγχαρητήριο μήνυμα στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Ουγγαρία απηύθυνε ο Πρόεδρος της Βουλής κύριος Νικόλαος Βούτσης. Στο συγχαρητήριο μήνυμα αναφέρει:

Ο εμπρηστής είχε μαζί του καλού - κακού 5 αναπτήρες

Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2018) σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, 36χρονος αλλοδαπός για εμπρησμό σε δασική περιοχή.