Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε Video από το αποκριάτικο πάρτι 2018 του Δήμου Κιλκίς στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου


Αποκριάτικο πάρτι 2018 του Δήμου Κιλκίς στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.

Νέα νίκη για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Νέα νίκη για τον Κιλκισιακό που επιβλήθηκε το Σάββατο με 1-0 στο Δημοτικό Στάδιο του Φίλιππου Αλεξάνδρειας φτάνοντας τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Στην 11η θέση το συγκρότημα του Μάκη Κατσαβάκη που τη Κυριακή έχει μπροστά του έναν ακόμη...τελικό, μιας και υποδέχεται τον Εδεσσαϊκό.

Δείτε Video από το Μασκέ Πάρτι των παιδικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς


Μασκέ Πάρτι των παιδικών τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018.

Κιλκίς: Συνελήφθη 49χρονος για δύο εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (16-2-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής και κλοπή.

Πώς τοποθετείτε τις αντιολισθητικές αλυσίδες στο αυτοκίνητό σας


Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι εξαρτήματα που τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς ενός αυτοκινήτου για να ενισχύσουν την πρόσφυση τους στο δρόμο, όταν αυτός είναι καλυμμένος από χιόνι, πάγο ή ακόμα και λάσπη. Αν και τα περισσότερα είδη αντιολισθητικών αλυσίδων καλύπτουν την ανάγκη για μεγαλύτερη πρόσφυση σε χιόνι, πάγο ή λάσπη, σχεδόν κανένα από αυτά δεν καλύπτει την συνεχόμενη οδήγηση στην άσφαλτο.

Super προσφορά από το Athlos Fight Club Kilkis


Πολύκαστρο - Όλοι δίνουμε το παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ανακοίνωση Συντονιστικής Επιτροπής Συλλαλητηρίου Πολυκάστρου
"Καλούμε όλους τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς της Μακεδονίας καθώς και όλης της Ελλάδας να συμμετάσχουν και να στηρίξουν δυναμικά χωρίς κομματικά διακριτικά το συλλαλητήριο δίνοντας το παρών στις 25 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στην Πλατεία Πολυκάστρου νομού Κιλκίς για να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ."