Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 1/10/2022, 10:53 μ.μ.

Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη χθες (30 Σεπτεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 269,6 γραμμαρίων.

Σκοτώθηκε 67χρονη σε τροχαίο στην αερογέφυρα Σταυροχωρίου Κιλκίς

Σήμερα (1 Οκτωβρίου 2022) και ώρα 15.30 περίπου, στο 50 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Πετριτσίου, στο ύψος της αερογέφυρας Σταυροχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε αρχικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος ημεδαπός και στη συνέχεια συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 67χρονης και τον τραυματισμό 33χρονης ημεδαπής, που επέβαινε στο τελευταίο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 στο 1ο ΓΕ.Λ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου 1ου ΓΕΛ Κιλκίς
Στο πλαίσιο της 9ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022 με θέμα «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής, στο προαύλιο του σχολείου διεξήχθησαν αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλλευ.

(Video) Ενισχύονται οι υποδομές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με 4 οικίσκους

Ενισχύονται οι υποδομές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς με 4 οικίσκους, Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022.

(Video) Flashback to Ragtime Music Συναυλία πιάνου με τον Απόστολο Μπαλάνο, στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Flashback to Ragtime Music Συναυλία πιάνου με τον Απόστολο Μπαλάνο, στο Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022. Συμμετέχει η Βάσω Βαϊούλη.