Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Τέλος οι Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών!

Τα γραφεία της ΕΑΣ Κιλκίς.
 Τώρα οι ΕΑΣ μετατρέπονται σε
 πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς.
Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, όπως τις ξέραμε μέχρι σήμερα, τέλος! Το νομοσχέδιο που δημοσιοποιήθηκε χθες Παρασκευή βάζει τέρμα στο μεταπολιτευτικό οργανωτικό συνεταιριστικό σκηνικό, με στόχο την εξυγίανση και την ανάπτυξη της συνεταιριστικής δράσης.
Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, μέχρι το τέλος του 2011 όλες Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα μετατραπούν σε πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς ή σε αγροτικές εταιρικές συμπράξεις. Στη συνέχεια, η αναδιάρθρωσή κι η εξυγίανσή τους θα πρέπει να ολοκληρωθεί  στο πρώτο εξάμηνο του 2012.

Τραγικός θάνατος 2χρονου από τρακτέρ που "οδηγούσε" 8χρονος αδελφός του!

Τραγικό θάνατο βρήκε 2χρονο αγοράκι όταν το πάτησε τρακτέρ, στο οποίο επέβαινε ο 8χρονος αδελφός του. Το απίστευτο αυτό δυστύχημα συνέβη χθες (Παρασκευή 8 Ιουλίου) το πρωί, στο Μικρόδασος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γεωργικός ελκυστήρας, στον οποίο επέβαινε ο 8χρονος αλλοδαπός χωρίς επιτήρηση, πραγματοποίησε οπισθοπορεία και τραυμάτισε θανάσιμα τον 2χρονο αδελφό του στο κεφάλι. 

Σήμερα η μεγάλη συναυλία δικηγόρων και μηχανικών του Κιλκίς στο Λόφο

Σήμερα 9 Ιουλίου 2011, στο "Θέατρο Λόφου Κιλκίς", δεκαεπτά Δικηγόροι και Μηχανικοί του Ν. Κιλκίς με δώδεκα μουσικούς, θα παρουσιάσουν τη δουλειά πολλών μηνών τραγουδώντας τα πιό ωραία λαϊκά, και σε πείσμα των καιρών θα αποδείξουν ότι στη μουσική δε χωράνε μνημόνια.  Η συναυλία θα αρχίσει στις 8.30 μμ με πέντε νεανικά μουσικά σχήματα και θα την παρουσιάσουν η Πάολα Χαραλαμπίδου με τον Δημήτρη Τσαντάκη.

H ΕΛΜΕ ν.Κιλκίς στον πύργο του "Δράκουλα"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της ΕΛΜΕ ν.Κιλκίς στη Ρουμανία. Μικροί, μεγάλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί και συνταξιούχοι, έδεσαν σε μια πολύ ωραία παρέα, απόλαυσαν τις ομορφιές του Βουκουρεστίου, της Σινάια και του Μπρασώφ, περπάτησαν στο παλάτι Πέλες, στον πύργο του "Δράκουλα", στο σπίτι του λαού και στο μουσείο του χωριού, εντυπωσιάστηκαν από το καταπληκτικό καταπράσινο τοπίο των Τρανσυλβανικών Άλπεων και χόρεψαν σε παραδοσιακή ταβέρνα με φολκλορική ρουμάνικη μουσική και όχι μόνο. Ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους, που η ΕΛΜΕ ευελπιστεί ότι θα επαναληφθεί και του χρόνου, με την ετήσια εκδρομή της να γίνεται πλέον θεσμός.  

Η ακαδημία ΠΑΟΚ Κρηστώνης στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κρηστώνης στο τουρνουά Ακαδημιών N.F.T. (Naousa Football Tournament) που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας με τη συμμετοχή άνω των 1.500 νεαρών ποδοσφαιριστών και την παρακολούθηση από εκπρόσωπους ελληνικών και ιταλικών επαγγελματικών ομάδων.