Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

(VIDEO) Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πολύκαστρο, με θέμα ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πολύκαστρο, με θέμα ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ. Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Κεντρική προεκλογική ομιλία Θεόδωρου Βαφειάδη στο Κιλκίς, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023



Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στη χώρα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη κλοπών και απατών με το πρόσχημα υπαλλήλου της ΔΕΗ ή του Δήμου, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Προεκλογικές επισκέψεις και ομιλίες Χρήστου Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου ΝΕΑΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
Στα πλαίσια της προεκλογικής περιοδείας μαζί με συνεργάτες και φίλους ο συνδυασμός της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» με επικεφαλής τον υπ. Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη, πραγματοποίησε μέχρι και τις 29 Σεπτεμβρίου επισκέψεις σε 29 χωριά του Δήμου Παιονίας, προβάλλοντας και επικοινωνώντας το Πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης για την πενταετία 2024 – 2028 και το εμπεριστατωμένο Σχέδιο Δράσης για κάθε Κοινότητα και οικισμό, δείχνοντας αναδεικνύοντας λύσεις και απαντήσεις στα χρόνια ζητήματα της περιοχής.

Η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ήταν ο εορτασμός της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με κεντρικό θέμα «Η Κίνηση δίνει Ζωή». Στο 5ο Δ. Σ. Κιλκίς γιορτάσαμε την ημέρα στη Φύση με «πράσινες δραστηριότητες».

Διαβάστε το το 2ο φύλλο της εφημερίδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων "Αγία Παρασκευή" (Οκτώβριος 2023)

Κάντε κλικ επάνω στην εικόνα ή ΕΔΩ
Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαγίων "Αγία Παρασκευή"
Στην ύλη της εφημερίδας μπορείτε να διαβάσετε:

Λαϊκή Συσπείρωση: Όταν η Δημοτική Αρχή Παιονίας κρύβει τη φοροληστεία των Δημοτών



Υπαρχουν, τελικά, και οι διαφορετικοί υποψήφιοι (ελπίδα για τον τόπο μας)

Γράφει η Γεωργία Τεπερίδου
Οι Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές μπήκαν στην τελική ευθεία. Συζητήσεις, αναλύσεις και προβλέψεις για τον δήμαρχο που θα μας εκπροσωπήσει στη νέα θητεία.

(VIDEO) Πρωτοποριακή βιωματική εκπαίδευση για ασφαλή μετακίνηση και ορθή χρήση ποδηλάτου, παιδιών Δημοτικού και Γυμνασίου

 
Μία πρωτοποριακή βιωματική δράση προώθησης της οδικής ασφάλειας με έμφαση στη χρήση του ποδηλάτου & των μέσων μικρο-κινητικότητας, στο περπάτημα και στην εξοικείωση με τις ανάγκες μετακίνησης των ατόμων με αναπηρία, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Κιλκίς, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την εθελοντική οργάνωση «Ενοδία» και την υποστήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών – Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης.