Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Εξόρμηση - ενημέρωση στον λαό του Κιλκίς για την κλιμάκωση του πολέμου στη Μέση Ανατολή

Δελτίο τύπου 
Κομματικής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ

Άμεση ήταν η απάντηση της Κομματικής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ, μπροστά στις εξελίξεις της ανάφλεξης του πολέμου στη Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (16/4/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣ Μακεδονίας η Κ17 του Αλέξανδρου Κιλκίς
Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της Κ17 της ΕΠΣ Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Κιλκίς καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του αντίστοιχου ηλικιακού τμήματος της ΠΑΕ Μακεδονικός το πρωί του Σαββάτου στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό. Δυστυχώς η νίκη μας περνά σε δεύτερη μοίρα μιας και στο 76’ του παιχνιδιού ο αρχηγός μας Ντένις Κότσι υπέστη κάταγμα κλείδας. Ντένι είσαι ψυχάρα και σε περιμένουμε πίσω γρήγορα.

Αποσυνδεόμαστε για να συνδέθουμε - Ένα σημαντικό εργαστήρι για όλη την οικογένεια, στη Γουμένισσα

Υπογράφει η Μαρία Μουζούρη
Νιώθετε κι εσείς πως τα κινητά μας αποξενώνουν; Αισθάνεστε πως στερείστε οικογενειακώς ποιοτικό χρόνο εξαιτίας των οθονών; Τι συμβαίνει στον εγκέφαλό μας όταν μπαίνουμε στον αχανή κόσμο των Social Media; Τι μπορούμε να κάνουμε για να οριοθετήσουμε οικογενειακώς τη σχέση μας με τις ψηφιακές συσκευές;  

Τιμή και δόξα στον Μεταμορφωσιώτη Σιδηρόπουλο Πέτρο του Γεωργίου, που έδωσε τη ζωή του για τη λευτεριά και τη δημοκρατία

Γράφει ο 
Πέτρος Λαζ. Σιδηρόπουλος

Διαβάστε σχετικό άρθρο ΕΔΩ
Σιδηρόπουλος Πέτρος του Γεωργίου
Ο Πέτρος γεννήθηκε το 1926, στο χωριό Μεταμόρφωση του νομού Κιλκίς. ΕΠΟΝίτης από μαθητής γυμνασίου ακόμα, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και στη συνέχεια, μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας και την επακολουθήσασα δίωξη των αγωνιστών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, παίρνει ξανά το όπλο μαζί με χιλιάδες αγωνιστές του ΔΣΕ, για την υπεράσπιση της Ανεξαρτησίας, της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αγωνίστηκε ξανά, για μια Πατρίδα, για μια Ελλάδα Λεύτερη πια, χωρίς “Κηδεμόνες” και χωρίς “Προστάτες”.

"Όλες και όλοι στην απεργία της 17ης Απρίλη στις 10:30 π.μ. στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών κεντρικής Μακεδονίας

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
η απεργία της 28ης Φλεβάρη, μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων ετών Το σύνθημα που κυριάρχησε στις απεργιακές συγκεντρώσεις ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, είναι επίκαιρο όσο ποτέ και αποκαλύπτεται σε κάθε εργοστάσιο και χώρο δουλειάς.

(VIDEO) Εγκαίνια Μονοπατιού Αγίου Παντελεήμονα Μικροδάσους: Έτσι μπαίνουν τα θεμέλια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας

Εγκαίνια Μονοπατιού Αγίου Παντελεήμονα Μικροδάσους: Έτσι μπαίνουν τα θεμέλια για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Μικρόδασος, Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Νέα αρχή του Κώστα Κιλτίδη στην EURO Τηλεόραση

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 4 το απόγευμα και επανάληψη αντίστοιχα Σαββάτο και Κυριακή στις 10 το βράδυ. Στην αλήθεια των γεγονότων με άποψη και γνώση, αμερόληπτη ενημέρωση. Ταυτόχρονα και στο Live Euro TV στο Διαδίκτυο
.

Πεζοπορεία Φανός - Δρέβενο στις 21 Απριλίου: Μια διαδρομή χιλιάδες Ιστορίες...

Δελτιίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή πεζοπορία στη φύση...με καλά κρυμμένα μυστικά...

Ο Σύλλογος Απόστρατων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Συλλόγου 
Απόστρατων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς
Ως Σύλλογος Απόστρατων Πυροσβεστών Νομού Κιλκίς, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς, Δημήτριο Κυριακίδη, που ανταποκρίθηκε έγκαιρα στην έκκλησή μας και μας παραχώρησε μία κλιματιστική μονάδα για το γραφείο του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτριος Σιάπκας.

Το οδοιπορικό για την παιδεία του Στέφανου Παραστατίδη στο Κιλκίς



Μιλάμε με την κυρία Ειρήνη Στεριανού, Ηθοποιό, Πολιτική Επιστήμονα και Μοντέλο

Επιμέλεια: Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς
Πως είσαι αγαπητή Ειρήνη; Τι κάνεις και τι ετοιμάζεις αυτο τον καιρο; Τι εχεις στο μυαλό σου;
Είμαι πολύ καλά! Σε μία πολύ δημιουργική περίοδο. Αυτό το διάστημα παίζω κάθε Τρίτη στις 9:15 στο θέατρο Αλκμήνη στην παράσταση the big game και σας περιμένω όλους.

Δύο κύπελλα και τέσσερα μετάλλια για τους σκακιστές του Κιλκίς στην Πτολεμαΐδα

Δελτίο τύπου Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς
Με τη συμμετοχή 181 μαθητών και μαθητριών από τους 8 νομούς της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριάς, Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Πέλλας, Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας) πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 το 16ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού Μαθητών-Μαθητριών Κεντροδυτικής Μακεδονίας 2024 που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο «Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα.

Στο υψηλότερο βάθρο το Kinesis Fight Club

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της International Budokai Union στις 13 Απριλίου στην Πολωνία συμμετείχε το Kinesis Fight Club με 3 αθλητές. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στην πόλη Lodz με συμμετοχή 17 χωρών και 500 αθλητές.

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με το νέο Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Χαράλαμπο Στραβοπόδη

Δελτίο τύπου 
Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 

Την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Χατζηγεωργίου, και τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα, πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση, με τον Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κιλκίς, Ταξίαρχο κ. Χαράλαμπο Στραβοπόδη. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχάρησαν τον κ. Ταξίαρχο για την ανάληψη Διοικήσεως της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας και του ευχήθηκαν καλή δύναμή και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Γνωρίζουμε τα επαγγέλματα στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Η καινούρια θεματική αυτήν την εβδομάδα στο ΚΔΑΠ Kinesis σχετιζόταν με τα επαγγέλματα. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, με το επάγγελμα του σκηνοθέτη. Μας φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και θελήσαμε να ψάξουμε και να μάθουμε πληροφορίες γι' αυτό γιατί είναι ένα επάγγελμα που δεν το συναντάμε συχνά· τι είναι ο σκηνοθέτης, ποια είναι τα καθήκοντά του, τι μέσα χρησιμοποιεί; Στη συνέχεια, το κάθε παιδί ανέφερε τι θα ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει και προχωρήσαμε στην κατασκευή μας. Φτιάξαμε μία μεγάλη κλακέτα στην οποία ο κάθε καλλιτέχνης μας κόλλησε τη φωτογραφία του και από δίπλα έγραψε ποιο επάγγελμα επιθυμεί να ακολουθήσει.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στο φιλικό πρωτάθλημα Tae Kwon Do, στη Νέα Ζίχνη Σερρών

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 07/04/2024 ημέρα Κυριακή πραγματοποιήθηκε το Πανσερραϊκο ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ KIDS CUP στις Σέρρες στις εγκαταστάσεις του κλειστού Γυμναστηρίου Νέας Ζιχνης .Η συμμετοχή αθλητών από την Βόρεια Ελλάδα ήταν πολύ μεγάλη γι’ αυτό και η ταυτόχρονη χρήση εξι τερρέν στο στάδιο για την γρηγορότερη ροΐ άλλα και την λιγότερη ταλαιπωρία των μικρών αθλητών των σωματείων.

Έκθεση Φωτογραφίας ΟΔΟΙ ΜΝΗΜΗΣ του Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Εσπερινού Γυμνασίου Κιλκίς
Καταρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Κιλκίς και ιδιαίτερα τον
Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Κοσμίδη Θέμη για την παραχώρηση του
πολιτιστικού χώρου της Αυστροελληνικής Καπναποθήκης στο Εσπερινό
Γυμνάσιο Κιλκίς και στην Ομάδα Πολιτιστικών Θεμάτων για τη διοργάνωση
της Έκθεσης Φωτογραφίας "Οδοί Μνήμης", την οποία μάλιστα θέσατε "υπό
την αιγίδα σας".

Εκδρομή Περιπατητών Κιλκίς σε Αιγές, Βεργίνα και Μελίκη




Συνάντηση κλιμακίου της Περιφερειακής Παράταξης "Πράξεις για την Μακεδονία", με Πάρι Μπίλλια

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης "
Πράξεις για την Μακεδονία"

Την Παρασκευή 12.4.2024 κλιμάκιο της Παράταξης Πράξεις για την Μακεδονία με τον επικεφαλής Χρήστο Παπαστεργίου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Κιλκίς Σταμάτη Παπουλίδη και τον πρώην Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Τερζίδη, επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Πάρι Μπίλλια.

Ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη της αμπελουργίας στην ΠΕ Κιλκίς

Τις αλλαγές στα κριτήρια επιλεξιμότητας, τη μοριοδότηση, τις αιτούμενες εκτάσεις και άλλες λεπτομέρειες της αρ. 916/102034/24 (ΦΕΚ Β' 2181, ΑΔΑ: ΨΛΜΣ4653ΠΓ-Η43) Υπουργικής Απόφασης για τις άδειες νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2024, παρουσίασαν, σε αμπελουργούς και ενδιαφερόμενους, οι γεωπόνοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Βασίλης Ιωαννίδης, Τρύφων Σιάλδας και Παρθένα Παμπουκίδου, σε ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας.

Let’s do it Greece - Let’s do it 5o Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Για άλλη μια χρονιά, το σχολείο μας ενώνει τις δυνάμεις του με εθελοντές απανταχού της Ελλάδας και συμμετέχει στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία Καθαρισμού Let’s do it Greece. Η εκστρατεία έχει δυο εκδοχές:

Δωρεάν νομική εκπροσώπηση για συνταξιούχους πολιτικούς υπαλλήλους

Ανακοίνωση Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλληλωσν Νομού Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από τη διαπίστωση προβλημάτων που μας ανέφεραν πολλοί συνάδελφοι συνταξιούχοι, από τη σύναψη δανείων με διάφορους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς (Τράπεζες, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων κλπ) και ζητούν πληροφορίες για το πώς θα αντιμετωπίσουν το θέμα που τους απασχολεί, το Δ.Σ. της ΠΟΠΣ, στη συνεδρίαση της 28/3/2024, αποφάσισε να συνάψει συμφωνία συνεργασίας, αμισθί, με τον Δικηγόρο Κωνσταντίνο Γ. Κουκούτση, νομικό σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, παρ’ Αρείω Πάγω. Κατόπιν αυτού μπορεί όποιος συνάδελφος συνταξιούχος αντιμετωπίζει κάποιο ανάλογο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνεί με τον συγκεκριμένο δικηγόρο κ. Κ. Κουκούτση, να του γνωστοποιεί το πρόβλημά του και να παίρνει ανάλογες οδηγίες για την αντιμετώπιση του θέματός του.