Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Τι λέει το ΚΚΕ για την μετατροπή του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Κιλκίς σε Πρότυπα - Πειραματικά

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Η κυβέρνηση, ενώ εδώ και ένα χρόνο δεν έχει λάβει ουσιαστικά κανένα μέτρο στήριξης για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, προχωρά σε ρυθμίσεις και αποφάσεις, εν μέσω πανδημίας, για τον χαρακτηρισμό σχολικών μονάδων ως Πρότυπων και Πειραματικών και μάλιστα χωρίς κανένα διάλογο με την εκπαιδευτική κοινότητα. 

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, ευχαριστεί την Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τους κ. Νικόλαο Κ. Κουκούντζο, Πρόεδρο Δ.Σ. Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. και κ. Κωνσταντίνο Ν. Κουκούντζο, Διευθύνοντα Σύμβουλο Kleemann Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.για την, για άλλη μια φορά, άμεση και ταχύτατη συνδρομή σας στην διαμόρφωση και περιποίηση του αύλειου χώρου της Πινακοθήκης της Τέχνης στο Μεταλλικό, ενός πραγματικού κοσμήματος για την πόλη και τη χώρα.

Τα νέα του ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς (16/4/2021)


Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς
Ακόμη μια εβδομάδα και στο ξεκίνημα της η μεγάλη οικογένεια του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ταξίδεψε διαδικτυακά για λόγους εκπαιδευτικούς για τους μικρούς αγαπημένους μας φίλους στην γειτονική Ιταλία. Επισκεφθήκαμε την Σικελία και την Αίτνα που ήταν οι τελευταίοι σταθμοί μας στην περιήγηση μας στον ιταλικό νότο.

Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε!


Η επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού των Εξωτερικών Υποθέσεων θα μείνει αναμφίβολα στην ιστορία. Πάνω από 80% του ελληνικού λαού συμφωνεί με τα λεγόμενα του κερκυραίου κου. Νικόλαου Δένδια.

Απόψεις για το Σχέδιο Προγραμματικών Θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία


Δημήτρης Μάρδας
Καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργός Οικονομικών και π. Υφ/γός Εξωτερικών

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η πράσινη ανάπτυξη παρά τις θετικές επιπτώσεις στην οικονομία δεν πρόκειται να καλύψει το επενδυτικό κενό της χώρας της τάξης των 100 δις. ευρώ και πλέον. Είναι η αναγκαία συνθήκη επίτευξης μέρους αυτού του στόχου αλλά όχι η ικανή. 

Τα νέα του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids (16/4/2021)


Δελτίο τύπου 
ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for Kids μοιράζουν πασχαλινά δώρα και χαμόγελα στα παιδιά
Το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από αυτά που έως τώρα είχαμε συνηθίσει. Η καθημερινότητα όλων έχει αλλάξει και στην αλλαγή αυτή εντάσσονται και συνήθειες και έθιμα της γιορτής του Πάσχα.

Πράσινο φως για την ανάπλαση της Πλατείας 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Θετική απάντηση έλαβε ο δήμος Παιονίας από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας στο σχετικό αίτημα που υπέβαλε, προκειμένου να προχωρήσει η ανάπλαση της Πλατείας 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο (άνω πλατεία), προϋπολογισμού 600.000€, όπου το Ταμείο έχει την κυριότητα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 16/4/2021, 6:55 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (15 Απριλίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς καλλιεργούσε 12 φυτά κάνναβης ύψους έως 10 εκατοστών σε εξωτερικό χώρο αγροικίας του.

Έκκληση Α. Βεργίδη για αυστηρή τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς

«Η χθεσινή (15/04/2021) ανακοίνωση του ΕΟΔΥ όπου σε σύνολο 3.833 επιβεβαιωμένων μολύνσεων πανελλαδικά, στην Π.Ε. Κιλκίς καταγράφηκαν 80, καθώς και των προηγούμενων ημερών, καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη πιστής εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας


Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας με τηλεδιάσκεψη, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20η Απριλίου 2021 και ώρα έναρξης 14.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κορωνοϊός (16/4/2021): 3.067 νέα κρούσματα (35 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 91 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.067, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 311.033 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 57 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.990 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τις επόμενες ημέρες.

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 από τον ΕΟΔΥ στο δήμο Παιονίας

Ανακοίνωση
δήμου Παιονίας
Μετά από αίτημα του δημάρχου Παιονίας Κώστα Σιωνίδη και την συνδρομή του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Γεωργαντά , ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει στην Παιονία δειγματοληπτικούς ελέγχους για covid -19.

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, για την Οικονομία, ιδιωτικό - δημόσιο χρέος


Η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς διοργανώνει την Δευτέρα 19 Απριλίου, στις 7:00 μ.μ., ανοικτή Διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση για την Οικονομία, ιδιωτικό, δημόσιο χρέος και την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π Σ.

Rapid Tests στην Τέρπυλλο Κιλκίς: Αρνητικά και τα 75 που εξετάστηκαν


Δωρεάν rapid tests στην Τέρπυλλο της Δημοτικής Ενότητας Κρουσίων πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 16 Απριλίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από τους 75 συμπολίτες μας που προσήλθαν για έλεγχο δεν βρέθηκε ούτε ένας θετικός.

(Video) Θετική έκπληξη η μεγάλη σημαία μπροστά στο Κέντρο Υγείας Κιλκίς

Όμορφη live μουσική με τους Hλία και Αιμίλιο Μωσαϊδη στον OkRadio


Σήμερα, Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και ώρα 11 το πρωί, σας περιμένουμε στην παρέα μας και στην εκπομπή "Ημερολόγιον Ασυρμάτου" με τους Hλία και Αιμίλιο Μωσαίδη με όμορφη live μουσική, στο Ok Radio φυσικά.
"Ημερολόγιον Ασυρμάτου", με το Νικόλα Νίτσα και τον Ηλία Καλπάκα.
www.ok-radio.gr
Με την υποστήριξη Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και Jitterbugs skg

Κατερίνη: Συνελήφθησαν 3 άτομα σε ξεχωριστές περιπτώσεις για λαθρεμπόριο τσιγάρων και ποτών


Συνελήφθησαν χθες (15 Απριλίου 2021) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις δύο ημεδαποί άνδρες και ένας αλλοδαπός άνδρας για παραβάσεις του εθνικού τελωνειακού κώδικα.