Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς για τα Σχολεία του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης, παραβρέθηκε σήμερα Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στους Αγιασμούς που τελέστηκαν στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Πολυκάστρου καθώς και στο Γ.Ε.Λ. Αξιούπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου, μαζί με τον Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλο, τον Αντιδήμαρχο κ. Φράγκο και τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου κ. Γκατίδη και ευχήθηκαν στους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τα παιδιά καλή σχολική χρονιά διαβεβαιώνοντας τους παράλληλα ότι η δημοτική αρχή θα είναι κοντά στους γονείς και το προσωπικό σε ό,τι χρειαστούν. 

Μήνυμα Δημήτρη Κυριακίδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτίο τύπου Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Δημήτρης Κυριακίδης με την ευκαιρία του αγιασμού και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς παρέστη ως εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, στο 1ο Λύκειο, στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Κιλκίς. 

Συναυλία με το μουσικό σχήμα "Αργατεία", στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και οι Αργοναύτες υποδεχόμαστε το μουσικό σχήμα "Αργατεία", στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς.

Σάββας Τσιτουρίδης: "Δικαίωση για ανθρώπους που διασύρθηκαν επί 12 χρόνια"

Δελτίο τύπου
Σάββα Τσιτουρίδη
τ. Βουλευτή και Υπουργού
Με αφορμή και την τελευταία ομόφωνη αθώωση από την ελληνική Δικαιοσύνη όλων των υπευθύνων των ασφαλιστικών ταμείων για την αγορά δομημένων ομολόγων, ο πρώην υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σάββας Τσιτουρίδης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

Υπογράφει ο Κώστας Αθανασόπουλος
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
"Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Αγαπητοί συνάδελφοι,
με την ευκαιρία έναρξης της σχολικής χρονιάς σας καλωσορίζουμε στα σχολεία μας και σας ευχόμαστε μία νέα δημιουργική χρονιά προόδου και επιτυχιών!

Ξεκινούν οι προπονήσεις στο στίβο του Αλέξανδρου Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου του Αλέξανδρου Κιλκίς, η ενημερωτική συγκέντρωση των γονέων της νέας Ακαδημίας Στίβου του Συλλόγου και η γνωριμία με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας.

Κιλκίς: Εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου

Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018, ξεκινούν οι κύριες εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από τη λήξη του Α΄ Παγκοσμίου πολέμου. Εκδηλώσεις που αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς, η οποία αποτέλεσε ένα από τα βασικά θέατρα των πολεμικών επιχειρήσεων.

Σκοτώθηκε 40χρονος σε τροχαίο στα Γιαννιτσά

Σήμερα (11 Σεπτεμβρίου 2018) και ώρα 14.10 περίπου, στα Γιαννιτσά Πέλλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 40χρονου οδηγού, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματα του μετά από λίγη ώρα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Σκοτώθηκε 75χρονος σε τροχαίο στη Γρίβα Παιονίας

Σήμερα (11 Σεπτεμβρίου 2018) τις μεσημεριανές ώρες, σε αγροτική περιοχή του Γρίβα Κιλκίς, τετράτροχη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 75χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενη χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 75χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

Ενημερωτικά φυλλάδια διένειμαν σε μαθητές και γονείς Αστυνομικοί σε όλη την Κεντρική Μακεδονία



Ενημερωτικά φυλλάδια κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας μοίρασαν σήμερα (11 Σεπτεμβρίου 2018) το πρωί, αστυνομικοί σε μικρούς μαθητές και γονείς κατά την προσέλευση τους στα σχολικά συγκροτήματα της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πέλλας, της Πιερίας, των Σερρών και της Χαλκιδικής.

Τροπολογία για την απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών

Τροπολογία με μία σειρά ρυθμίσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί και φέτος η απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από και προς τα σχολεία τους, αλλά και η ομαλή υλοποίηση του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», κατέθεσε στη Βουλή, ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 4 άτομα για 2250 παράνομα πακέτα τσιγάρα


Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2018) 4 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

1η ημέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στο Κιλκίς, τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη, στην Πλατεία Κήπου – Πάρκο, με μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων και νεολαίας της περιοχής.

Κατασχέθηκαν 10.000 πακέτα τσιγάρα στο Τελωνείο Ευζώνων

Από την ομάδα Δίωξης του Τελωνείου Ευζώνων, στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 03:53 π.μ. μετά από συστηματική παρακολούθηση φορτηγού αυτοκινήτου, με χώρα ταξινόμησης την Π.Γ.Δ.Μ. και με οδηγό υπήκοο της Π.Γ.Δ.Μ. το οποίο κατά δήλωση του οδηγού εισήλθε κενό στην χώρα, ανευρέθηκε μεγάλη ποσότητα τσιγάρων 190.200 τεμάχια (9.920 πακέτα) διαφόρων εταιρειών, η οποία επιχειρήθηκε να εισαχθεί στην χώρα χωρίς την καταβολή Δασμών και Φόρων.

Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, ο Ηρακλής Χατζηκυριάκος

Υπογράφει ο Ηρακλής Χατζηκυριάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος 
δημοτικής παράταξης «Ελπίδα για το Κιλκίς» 

Αγαπητές οι φίλες-οι
Συνδημότισσες & Συνδημότες
Σε λίγους μήνες θα βρεθούμε όλοι μπροστά στην πρόκληση των δημοτικών εκλογών. Των εκλογών που θα καθορίσουν το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας.

Η Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες" στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς 2018

Δελτίο τύπου Ένωσης Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"
Ένα ιδιαίτερο γεγονός για την πόλη μας, αποτελεί κάθε χρόνο η εμποροπανήγυρη της, την οποία οι μεγαλύτεροι την θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια σαν ένα πολύχρωμο, πολύβουο και ζωντανό πανηγύρι που έδινε χρώμα στις πρώτες φθινοπωρινές ημέρες του χρόνου. Στάση γιορτής και ξεγνοιασιάς τελευταία, λίγο πριν ξεκινήσουν να βαραίνουν τα σχολικά μας μαθήματα.

Video από την επίσκεψη Τζανέτου Φιλιππάκου στο νομό Κιλκίς


Το νομό Κιλκίς επισκέφτηκε τη Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Τζανέτος Φιλιππάκος και συγκεκριμένα τη δομή φιλοξενίας μεταναστών - προσφύγων Νέας Καβάλας, τους Ευζώνους καθώς και την Ειδομένη.