Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΚΚΕ δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ!

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Σε μαζική και μαχητική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς μίλησε ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος βουλευτής, παρουσία όλων των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος στο νομό, Ηλία Σμυδάκη Χαμουρούδη, Ρία Αλτιπαρμακίδου, Σταυρούλα Νικολαίδου και Μέμα Τεμεκενίδου. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν, η Ειρήνη Χατζή μέλος της ΕΠ Κ.Μακεδονίας και γραμματέας της Τ.Ε. Κιλκίς, οι Κώστας Ιωσηφίδης και Κώστας Σιδηρόπουλος μέλη του Γραφείου της Ε.Π. Κ. Μακεδονίας, ο Γιάννης Φαχουρίδης, δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, με την Λαϊκή Συσπείρωση, επικεφαλής του ψηφοδελτίου για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη και ο Τάσος Βασιλακάκης δημοτικός σύμβουλος Παιονίας, με την Λαϊκή Συσπείρωση και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας.

Πανηγυρικός Λόγος για την 110η επέτειο της Ιστορικής Μάχης του Κιλκίς

Τον λόγο εκφώνησε ο Αδάμ Χριστοδουλίδης
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Κιλκίς,
Αντιπρόεδρος ΣΕΑΝ ΚΙΛΚΙΣ
Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023
Μητροπολιτικός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου
Σεβασμιότατοι Επίσκοποι των Μητροπόλεων Ελασσόνος και Ιωαννίνων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 21/6/2023, 10:01 μ.μ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (20 Ιουνίου 2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

26η Χορωδιακή Συνάντηση Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ"
Η μουσική ενώνει πρώτα τις ψυχές και έπειτα τους ανθρώπους
Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 8μ.μ πραγματοποιήθηκε η 26η Χορωδιακή Συνάντηση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας "ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ" υπό την αιγίδα του Δήμου Παιονίας.

Κάλεσμα συμμετοχής συλλόγων στο 2ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Σας προσκαλούμε, να ανταμώσουμε με χορούς από τη Μακεδονία, Πόντο, Μικρά Ασία, Ήπειρο και Θράκη στην πλατεία Ελευθερίας στην Αξιούπολη, ενόψει της έναρξης των εκδηλώσεων «ΑΞΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2023» για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου.

Με την συμμετοχή 200 περίπου αθλητών ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Ηρώων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου 
Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Με την συμμετοχή 200 περίπου αθλητών ολοκληρώθηκε ο 2ος Δρόμος Ηρώων Κιλκίς που διεξάχθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς για την απελευθέρωση της πόλης. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες ο καιρός την μέρα του αγώνα ήταν ιδανικός και με την βοήθεια των εθελοντών όλα κύλησαν ομαλά. Η νέα διαδρομή του αγώνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς είχε εναλλαγές δρόμου και μονοπατιού που κράτησαν το ενδιαφέρον των αθλητών αμείωτο.

Η Μάχη Κιλκίς - Λαχανά

Γράφει η 
Μαρία- Γεωργία Λαλάτση
Μαθήτρια Α' Τάξης του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Οδός 21ης Ιουνίου, το όνομα της κεντρικότερης οδού της πόλης του Κιλκίς. Δεν είναι τυχαίο! Τότε, δηλαδή την 21 Ιουνίου 1913 έγινε η φονικότερη μάχη των Βαλκανικών πολέμων, η μάχη Κιλκίς-Λαχανά. Ήταν μια Ελληνοβουλγαρική ένοπλη σύγκρουση κατά τη διάρκεια του Β’ Βαλκανικού πολέμου. Η έκβαση της άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση της Ανατολικής Μακεδονίας. Μετά απ’ αυτήν οι φιλοδοξίες των Βουλγάρων για κατάκτηση της Θεσσαλονίκης και η δημιουργία της Μεγάλης Βουλγαρίας κατέρρευσαν. Όμως πώς φτάσαμε, σε αυτήν την μάχη;

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου προς τιμήν του προπονητή Παύλου Κοραϊδη



Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας, για τη διευκόλυνση των πολιτών για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος

Με Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπου Λαλούση, επιστρέφονται από αύριο, Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023, οι άδειες οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές.

(Video) Η Παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2023 στο Κιλκίς

 
Η Παρέλαση της 21ης Ιουνίου 2023 στο Κιλκίς

10ο summer camp A στο Ράντσο Κιλκίς