Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Απριλίου 2023

(Video) Προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ Κιλκίς με ομιλήτριες τις υποψήφιες βουλευτές, Ρία Αλτιπαρμακίδου, Σταυρούλα Νικολαίδου και Μέμα Τεμεκενίδου

 
Το Σάββατο 8 Απριλίου 2023, στις 18:30, στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ με τίτλο: “Όλες στον αγώνα με ΚΚΕ δυνατό για την ισοτιμία και τη χειραφέτηση της γυναίκας” με ομιλήτριες τις υποψήφιες βουλευτές, Ρία Αλτιπαρμακίδου, Σταυρούλα Νικολαίδου και Μέμα Τεμεκενίδου.

Πετυχημένη και η 80η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας

Δελτίο τύπου "Αγίου Τρύφωνα" Γουμένισσας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 2 Απριλίου 2023 η 80η Εθελοντική Αιμοδοσία από τον πολιτιστικό σύλλογο "Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας.

ΛαμπροΔευτέρα–ΛαμπροΤρίτη στην Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας)

Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ετοιμάζεται να τιμήσει τους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη την παρθένο, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα.

(Video) Ανθοέκθεση στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς

Ανθοέκθεση στη Μεγάλη Βρύση Κιλκίς, το Σάββατο 8 Απριλίου 2023.

(Video) Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα, "Η μικρασιατική καταστροφή στο φακό της ιστορίας και λογοτεχνίας"

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνδέσμου Φιλολόγων Κιλκίς «Π. Μουλλάς» διοργάνωσαν την Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 18:00μ.μ. στο Εμπορικό – Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Κιλκίς, εκδήλωση με θέμα:«Στον απόηχο του 48ου Συνεδρίου της ΠΕΦ. Η μικρασιατική καταστροφή στο φακό της ιστορίας και λογοτεχνίας». 

Γ. Φραγγίδης: Η κυβέρνηση ολοκληρώνει μια τετραετία πρόχειρης νομοθέτησης για την Υγεία, με έλλειψη σχεδιασμού και απαξίωση του ΕΣΥ

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στην Ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, ως ειδικός αγορητής επί του νομοσχεδίου του Υπ. Υγείας, με τίτλο «Φαρμακευτικοί Σύλλογοι – Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος – Ινστιτούτο Φαρμακευτικών Επιστημονικών Ερευνών και άλλες ρυθμίσεις αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας».

Προσφυγικό: Έχουμε χάσει το δάσος και ψάχνουμε με μανία το δένδρο

Του Δημήτρη Μάρδα
Υποψήφιος βουλευτής Α Θεσσαλονίκης, ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ,
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού εξωτερικών

-Μεγάλη συζήτηση άνοιξε εκ νέου για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, με αφορμή τον φράκτη στον Έβρο. Η όλη προσέγγιση όμως του θέματος και η εσωστρέφεια που το χαρακτηρίζει είναι λάθος καθώς κινείται έξω από τις προβλέψεις της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ) και τις υποχρεώσεις των κρατών μελών της ΕΕ που απορρέουν από αυτές. 

Προεκλογική εκδήλωση ΚΚΕ στο Πολύκαστρο: Τα λαικά προβλήματα της περιοχής και οι θέσεις του ΚΚΕ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Μαζική και μαχητική ήταν η προεκλογική εκδήλωση που πραγματοτοποιήθηκε την Πέμπτη 6/4 στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Πολύκαστρο από την κομματική οργάνωση Παιονίας Κιλκίς με κεντρικό θέμα, “Τα λαικά προβλήματα της περιοχής και οι θέσεις του ΚΚΕ”.