Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Κιλκίς: Με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 32χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το Νοέμβριο του 2017 σε περιοχή του Κιλκίς μαζί με συνεργό του, μπήκαν σε οικία ηλικιωμένου, τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού και αφού ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, διέφυγαν χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Συνελήφθη 43χρονος που παρέσυρε γυναίκα με όχημα προχθές στη Χαλκιδική εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος

Από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μουδανιών εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του ατόμου, που παρέσυρε με όχημα και τραυμάτισε γυναίκα το προηγούμενο διάστημα στη Χαλκιδική, εγκαταλείποντας τον τόπο του ατυχήματος.

"Θερμές ευχαριστίες στην Εταιρεία Chicco – B. & M. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε."

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Tο Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανάσα Ευαισθησίας ν Κιλκίς »,  με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Εταιρεία Chicco – B. & M. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε. Βρεφικά είδη, που μας εντάσσει πλέον στους Συλλόγους που χρήζουν βοηθείας, και στέκεται αρωγός με σεβασμό πλάι στο Φιλανθρωπικό μας έργο στηρίζοντας τις οικογένειες μας με μεγάλη χορηγία βρεφικών ειδών.

Ενδέκατη νίκη για την ΚουΠα Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Άλλη μια εντός έδρας νίκη προστέθηκε και η ΚουΠα Κιλκίς σταθεροποιήθηκε στην κορυφή της Β΄ΕΚΑΣΚΕΜ, επικρατώντας με 88 – 53 επί του ΑΣ Κεραυνού Άσπρου. 

Ντροπή - Η κοινωνική αναλγησία στο έπακρο



Αυτή είναι η εικόνα στον τόπο του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος όπου έχασε τη ζωή του, τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, ο 33χρονος εκπαιδευτικός Μιχάλης Τίγκας στο δρόμο Κιλκίς - Αργυρούπολη. Η σπασμένη κολόνα που σκότωσε τον άτυχο 33χρονο απομακρύνθηκε. Όμως, δύο εβδομάδες μετά το τραγικό συμβάν τα ματωμένα κομμάτια του αυτοκινήτου βρίσκονται ακόμη εκεί.

Εκδήλωση ανακοίνωσης καθόδου της παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη"



Ανοιχτή συγκέντρωση της αυτοδιοικητικής παράταξης ''ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του Πολίτη'', θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.