Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Γιώργος Αμανατίδης (Μαρτσέλο): Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς


Η ταινία “Το κόκκινο βιολί” (The red violin) στο Σινεμά της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το αγαπημένο σας σημείο πολιτιστικής αναφοράς στην πόλη, σας προσφέρει ένα υπέροχο κινηματογραφικό ταξίδι την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 8:00 το βράδυ με την ταινία

Αμαλία Διαλλινά: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς


Video: "Διαγωνισμός Πιροσκί 2019", στην Ευκαρπία Κιλκίς


Ο "Διαγωνισμός Πιροσκί 2018", στην Ευκαρπία Κιλκίς, έγινε το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

(Video) Αλέξανδρος Νικολαϊδης από Κιλκίς: ΣΥΡΙΖΑ ή Βέμπερ


Συνέντευξη τύπου του ολυμπιονίκη τάε κβο ντο και υποψήφιου ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Νικολαΐδη, στο Κιλκίς, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019.

Άννα Νικολαΐδου: Ας κάνουμε μια νέα αρχή

Γράφει η Άννα Νικολαΐδου*
Έχε το θάρρος, να χρησιμοποιείς το δικό σου νου και τη δική σου σκέψη είναι καθ υπέρβαση η αλήθεια-σύνθημα του διαφωτισμού, έχε κριτική σκέψη των άκριτων υπαγορεύσεων και των προκαταλήψεων της εξουσίας, της θρησκείας, των βιωμάτων σου, της κοινωνίας ευρύτερα, αμφισβήτησε, ψάξε και νοιώσε για να υπάρχεις διαφορετικά πέθανε στον κόσμο που έφτιαξες και ξέρεις ότι καθημερινά σε σκοτώνει.

Κιλκίς: Η «Ανασυγκρότηση» στις εκλογές των εκπαιδευτικών

Εκδήλωση Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας
To Περιφερειακό τμήμα Γουμένισσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας του Ερυθρού Σταυρού - Γιορτής της Μητέρας, διοργανώνει εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ώρα 7.00 μ.μ. 

Στο Κιλκίς ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Επίσκεψη στο Κιλκίς θα πραγματοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019 ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος. Αρχικά θα παραστεί στην παραδοσιακή εκδήλωση διαγωνισμού «Πιροσκί» στην Ευκαρπία Κιλκίς και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πολύκαστρο όπου θα έχει συνεργασία με τα μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Παιονίας και συνάντηση με νεολαίους της περιοχής.

Ευθύμης Παπαδόπουλος: Η μικρή μας κοινωνία τις υπεραξίες δεν τις χαρίζει


Γράφει ο Ευθύμης Παπαδόπουλος*
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Οι εκλογές δεν εκτοξεύουν την προστιθέμενη αξία κανενός ούτε καθορίζουν την ταυτότητά του. Θα είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι πριν και μετά, με το ίδιο ποιόν, την ίδια εργασία, τον ίδιο κύκλο και τις ίδιες φιλοδοξίες.

Διευκρινίσεις για την απουσία Δ. Κυριακίδη από το "Πολιτικό Τραπέζι" της ΕΡΤ3

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Αναφορικά με τη χθεσινή προεκλογική εκπομπή της ΕΡΤ3 "Πολιτικό Τραπέζι", που φιλοξένησε τους υποψήφιους Δημάρχους Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δε συμμετείχε στο πάνελ των προσκεκλημένων επειδή είχε ήδη προγραμματισμένη περιοδεία σε Αργυρούπολη, Σεβαστό, Κορωνούδα, Αναβρυτό και ομιλία στην Επτάλοφο. 

Κιλκίς: Η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» στις εκλογές των εκπαιδευτικών

Ανακοίνωση  «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών»
Την Τετάρτη 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν στο Κιλκίς η ΓΣ και οι Εκλογές για την ανάδειξη Αντιπροσώπων για την 88η ΓΣ της ΔΟΕ. Σ’ αυτές τις εκλογές συγκροτήθηκε και συμμετέχει για πρώτη φορά το ψηφοδέλτιο της «Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών», που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ με υποψήφιους τους:

Οι υποψήφιοι του Δ. Αγαθόπουλου στο Χέρσο, στην Πικρολίμνη και στις Μουριές


Παιονία: Διανομή νωπών προϊόντων σε δικαιούχους

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει διανομή νωπών προϊόντων την Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαΐου 2019, ως εξής:

Νέες γραμματοθυρίδες στη Μεταμόρφωση και το Μικρό Δάσος

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας τοποθέτησε νέες ταχυδρομικές γραμματοθυρίδες στους οικισμούς της Μεταμόρφωσης και του Μικρού Δάσους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ΕΛΤΑ και της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Η οδική ασφάλεια στην Κεντρική Μακεδονία (Εκτός Θεσσαλονίκης) τον Απρίλιο 2019

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύει συνολικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν σε θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Απρίλιο του έτους 2019, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής. Η δημοσίευση των στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά - αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Η εγκληματικότητα στην Κεντρική Μακεδονία (πλην Θεσσαλονίκης) τον Απρίο 2019

Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου του 2019, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά 484 άτομα και ειδικότερα:

Ο Κώστας Παγιαννίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Κώστας Παγιαννίδης θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου του Γεώργιου Παπαδόπουλου με καταγωγή από την Τέρπυλλο και της Μαγδαληνής Καραπουρτσίδου με καταγωγή από τον Σπουργίτη και Διπόταμο Κιλκίς, γεννήθηκε το 1994. Έχει δύο αδέρφια. Μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς και τα τελευταία χρόνια ζει στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και σε δικηγορικά γραφεία της συμπρωτεύουσας. Γνωρίζει αγγλικά και γερμανικά.

Κιλκίς: Εκδήλωση με θέμα "Ο πνευματικός Καβάφης"

ΚΚΕ Κιλκίς: Σχόλιο σχετικά για την κατανομή των χώρων κατά την προεκλογική περίοδο

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Αποκαλυπτική για την ανοχή που δείχνουν στη φασιστική – εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, σύσσωμα τα αστικά κόμματα στο Κιλκίς καθώς και οι δημοτικές τους παρατάξεις, ήταν οι συζητήσεις που έγιναν στη διακομματική επιτροπή (στις 7/5) και στο δημοτικό συμβούλιο (στις 8/5).

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς (11/5/2019)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
1η θέση με καλές εμφανίσεις σε ένα ακόμη Τουρνουά ο Αλέξανδρος
Την 1η θέση στο Τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Απόλλων Ευρωπού κατάφερε να κατακτήσει το τμήμα «Ατλέτικο» στην κατηγορία Κ12 όπου συμμετέχει.

Ερωτήσεις στη Βουλή και δράσεις Χ. Χατζησάββα

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
«Προληπτικά μέτρα Ο.Τ.Α. περί πυροπροστασίας» 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τύπο ο Δήμος Κιλκίς με Δελτίο Τύπου προτρέπει τους πολίτες της περιφέρειας του οι οποίοι τυγχάνουν ιδιοκτήτες οικοπέδων, χωραφιών ή άλλων τεμαχίων τα οποία βρίσκονται μέσα στην οικιστική ζώνη του Δήμου Κιλκίς, να προβούν εγκαίρως σε ικανοποιητικό καθαρισμό και απομάκρυνση των ακαθαρσιών και απορριμμάτων τα οποία θα προκύψουν μετά το πέρας των εργασιών αυτών.

Στους Αγώνες Φιλίας με διακρίσεις ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5/5 οι 7οι Αγώνες Φιλίας στην Κατερίνη. Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς βρέθηκε στη διοργάνωση όπου είχαν την χαρά να αγωνιστούν οι αθλητές του τμήματος των μικρότερων κατηγοριών, από την κατηγορία Κ12 (γεν. 2008-2009) έως Κ14 (γεν. 2006-2007). 

Μερικές σκέψεις για τον πολιτισμό στο Δήμο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ομάδας Παρέμβασης Κιλκίς
Με αφορμή την προκήρυξη διαγωνισμού παροχής υπηρεσιών για την "Οργάνωση και υλοποίηση του 19ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας Κιλκίς", συνολικού ποσού 80.000,00 ευρώ, που θα πραγματοποιηθεί στις 19/05/2019, θα θέλαμε να παρέμβουμε με κάποιες σκέψεις για το θέμα...
- Πριν από 20 περίπου χρόνια ξεκίνησε το Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας του Δήμου Κιλκίς. Το Φεστιβάλ απέκτησε κύρος σοβαρού πολιτισμικού θεσμού με κορύφωση την ένταξή του στο Δίκτυο Πόλεων του Υπουργείου Πολιτισμού και λίγο μετά στο ΕΣΠΑ 2010-2014. 

Κιλκίς: Δήλωση κοινοχρήστων εκτάσεων στον ΟΣΔΕ για την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο

Από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ανακοινώνεται ότι το χρονικό διάστημα παραχώρησης χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες (με τίμημα 5 ευρώ/στρ.), που προβλέπεται στις σχετικές αποφάσεις που εκδόθηκαν σε εφαρμογή της παρ. 13 του άρθρου 36 του ν. 4061/2012 (ΦΕΚ Α΄ 66), η οποία προστέθηκε με την περίπτωση β΄ της παρ. 2 του άρθρου 168 του ν. 4099/2012 (Α΄ 250) και ακολούθως, αντικαταστάθηκε με την περίπτωση γ΄ της παρ. 14 του άρθρου 37 του ν. 4235/2014 (ΦΕΚ Α΄ 32),) παρατείνεται με το άρθρο 221 του ν.4610/2019 (ΦΕΚ Α’ 70 ) έως τις 31 Οκτωβρίου 2019.

Debate Τονικίδη, Τσαντάκη, Καζαντζίδη, Αγαθόπουλου και Φαχουρίδη στην ΕΤ3

Debate Τονικίδη, Τσαντάκη, Καζαντζίδη, Αγαθόπουλου και Φαχουρίδη στην ΕΤ3, την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στην εκπομπή "Πολιτικό τραπέζι" με δημοσιογράφο τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στο ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ η Βασιλική Μερίτα –Τσίγκα μαζί με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού αναδιατάσσει τις δυνάμεις της στο δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές και πορεύεται Μπροστά! Με νέους κατά βάση ανθρώπους αλλά και με έμπειρους αυτοδιοικητικούς που έχουν τη διάθεση να εισφέρουν στην υπόθεση ανάπτυξης της περιοχής και να εργαστούν για να τη θωρακίσουν με έργα υποδομής.