Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Με το αριστερό στους τελικούς η ΚουΠα Κιλκίς




Γράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Δεν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι με το Βαφύρα Δίου, η ΚουΠα Κιλκίς. Ηττήθηκε με 74 – 65 στον πρώτο τελικό της κατηγορίας Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ από μία ομάδα με την οποία ισοβάθμισε στη διάρκεια της κανονικής περιόδου και παρά του ότι στα μεταξύ τους παιχνίδια υπερτερούσε στη διαφορά του σκορ, έπαιξε το πρώτο παιχνίδι με μειονέκτημα έδρας λόγω της τριπλής ισοβαθμίας που προέκυψε. 

Ανακοίνωση "Λαϊκής Συσπείρωσης" για επίσκεψη Γιαννούλη στο Κιλκίς

Ανακοίνωση "Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς"
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ παραβλέπει τα καθημερινά προβλήματα του λαού, γιατί ενδιαφέρεται μόνο για τα επιχειρηματικά συμφέροντα

Κιλκίς: Εξαιρετικό μουσικοαφηγηματικό οδοιπορικό με ύμνους, θρήνους και τραγούδια

Δελτίο τύπου Συλλόγου Ιεροψαλτών Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου “Πέτρος ο Γλυκύς” 
Όταν οι συνέργειες καταφέρνουν να βρουν τις εφαπτομένες τους οι θεατές απολαμβάνουν τη μυσταγωγία, την κατάνυξη και υπέροχο λυρισμό που ζήσαμε την Τετάρτη 17 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να ανασάνει ξανά

Υπογράφει ο Κώστας Πουντζουκίδης*
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Είναι ο καιρός η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποκτήσει τον πραγματικό της ρόλο και να γίνει ο βασικός άξονας της ανάπτυξης της χώρας. Να είναι κοντά στον πολίτη και δίπλα του. Να προχωρά και να αναπτύσσεται παράλληλα με τον πολίτη με συνεχή ανατροφοδότηση και συνεχή αναβάθμιση και σχεδιασμό του στόχου της.

Απαγόρευση αλιείας στους ποταμούς, παραποτάμους, χειμάρρους και στα λοιπά ρέοντα ύδατα της Π.Κ.Μ για το έτος 2019

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι με Απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίστηκε με την υπ’ αριθ 251421(883)/17-04-2019 Απόφαση με ΑΔΑ:ΨΗΔΟ7ΛΛ-1Γ8 η Απαγόρευση ενάσκησης επαγγελματικής και ερασιτεχνικής αλιείας ιχθύων και λοιπών υδρόβιων ζώων με κάθε μέσο και εργαλείο, για την προστασία της αναπαραγωγής των ιχθυοπληθυσμών, στους ποταμούς Αξιό, Αλιάκμονα, Γαλλικό, Εδεσσαίο, Στρυμόνα, Λουδία και Αγγίτη μέχρι τα όρια με το Νομό Δράμας (θυρόφραγμα οικισμού Συμβολής) και σε όλους τους παραποτάμους, χειμάρρους, ρυάκια, γεωφράγματα και υδάτινα κανάλια αυτών καθώς και σε όλα τα λοιπά ρέοντα ύδατα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής λίμνης Άγρα, από Τρίτη 23 Απριλίου 2019 και ώρα 12 π.μ. μέχρι και την Πέμπτη 06 Ιουνίου 2019 και ώρα 12 π.μ

Επιχορήγηση των Δήμων της χώρας με 150 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ»

Επιχορήγηση ύψους 150 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων των Δήμων της χώρας, που εντάσσονται στους αναπτυξιακούς άξονες προτεραιοτήτων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», εγκρίθηκε με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Πολιτιστικός Σύλλογος Καμπάνη: Πετυχημένη η τριήμερη εκδρομή στην Άνδρο

Υπογράφει ο Παναγιώτης Προδρομίδης 
Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Καμπάνη
Σκοπός της εκδρομής ήταν να αποδώσουμε αρχικά φόρο τιμής στη μνήμη του Συνταγματάρχη Αντώνιου Καμπάνη καταθέτοντας μαζί με το σύλλογο γυναικών Καμπάνη στεφάνια στην προτομή του, να έρθουμε σε στενότερη επαφή με την Ένωση Ανδρίων και τον Σύλλογο Γυναικών Άνδρου προκειμένου να ενισχύσουμε τους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας και τέλος ο Σύλλογος να συμμετάσχει με το τμήμα παραστάσεων του στους λαμπρούς εορτασμούς της πολιούχου του νησιού "Παναγία Θεοσκέπαστη". 

24/4: Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων


Tου Μαρκόπουλου Χ. Θωμά*
Τον ελληνικό λαό και τον αρμένικο λαό ίσως τους χωρίζουν πολλά. Μα τους ενώνουν άλλα, πολύ σημαντικά. Είτε εκείνα έχουν σχέση με σκληρές μνήμες από το παρελθόν είτε κοινές βλέψεις για ένα λαμπερό μέλλον. Στον τόπο μας υπάρχουν δεκάδες φίλοι Αρμένιοι. Κυρίως στην πόλη του Κιλκίς και λιγότερο στα χωριά μας. 

Επιπλέον χρηματοδότηση 80 εκατ. ευρώ για τη Βιολογική Γεωργία

Μετά από το τεράστιο ενδιαφέρον που υπήρξε για το Μέτρο 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» και την υποβολή συνολικά 37.826 αιτήσεων με αιτούμενο ποσό 655 εκατ. ευρώ για ενίσχυση στη φυτική βιολογική παραγωγή, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αποφάσισε να προχωρήσει σε υπερδέσμευση χρηματοδότησης, όπως είχε προαναγγείλει.

Κρατικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019


Η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, υπέγραψε σήμερα την απόφαση για το κρατικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2019.

Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος είναι 62 ετών με καταγωγή από το Χωρύγι. Έχει γεννηθεί και μεγάλωσε, ως παιδί πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ, όπου και παντρεύτηκε με τη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες. Είναι πολιτικός μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Κιλκίς.

Πλούσια η δράση των Παιόνων Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Παιόνων Γουμένισσας
Το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΝΕΣ'' συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία το 15ο Φεστιβάλ παραδοσιακού χορού, παιδικών και και εφηβικών συγκροτημάτων, ''Τα παιδιά χορεύουν για τη ζωή '', την Κυριακή 14 Απριλίου στην Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

"…τα μηνύματα του θείου λόγου, 2000 χρόνια μετά παραμένουν ακόμα ζητούμενο"

Υπογράφει η
Άννα Νικολαΐδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Ταύτην ἐποίησε τὴν ἀρχὴν τῶν σημείων ὁ Ἰησοῦς ἐν Κανᾷ τῆς Γαλιλαίας καὶ ἐφανέρωσε τὴν δόξαν αὐτοῦ, καὶ ἐπίστευσαν εἰς αὐτὸν οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ.
Η «αρχή των σημείων» αναφέρεται για πρώτη φορά στον γάμο στην Κανά της Γαλιλαίας όπου ο Ιησούς φανερώνει την Θεϊκή του φύση. Όσα θα ακολουθήσουν άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Επίσκεψη Δ.Παπαδημούλη και Βλάση Αγτζίδη στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου θα επισκεφτούν το νομό Κιλκίς ο Δημήτρης Παπαδημούλης Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μαζί με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή Βλάση Αγτζίδη.

(Video) Γεωργαντάς: "Η Κυβέρνηση οφείλει στο Κιλκίς ένα δεύτερο Τμήμα ΤΕΙ"

91 χρόνια Ποντιακός Νέας Σάντας

Δελτίο τύπου Ποντιακού Νέας Σάντας
91 χρόνια Ποντιακός Νέας Σάντας!
91 χρόνια ένδοξης ιστορίας
91 χρόνια γεμάτα χαρές, επιτυχίες και συγκινήσεις! 

Τριαντάφυλλος Κετικίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς


Ευχές Πάσχα από τον Αντιπεριφερειάρχη και τους τους Περιφερειακούς Συμβούλους Κιλκίς

Ευχές Πάσχα από την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Κιλκίς, Γεωργία Τριανταφυλλίδου

Ευχές Πάσχα από την Doppler S.A.


Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποίησε το σεμινάριο “Motivated Students need Innovative Teacher”

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς 
Η Επιμορφωτική Κιλκίς υλοποίησε το διεθνές εκπαιδευτικό σεμινάριο “Motivated Students need Innovative Teacher” (οι εκπαιδευτικοί που καινοτομούν δίνουν κίνητρο για μάθηση στους μαθητές) στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+. Στο σεμινάριο, διάρκειας 40 ωρών, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 13 Απριλίου 2019 συμμετείχαν 6 καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από τη Λιθουανία και την Κύπρο καθώς και μια εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τη Λιθουνία.

"Κυρία Άννα Νικολαϊδου, σας ευχαριστούμε θερμά..."

Δελτίο τύπου "Αίαντα" Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Α.Σ Αίας Κιλκίς, οι γονείς των αθλητών και οι προπονητές, ευχαριστούν την κυρία Νικολαΐδου Άννα πολιτικό μηχανικό και υποψήφια δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό Ενωτική Δύναμη Κιλκίς (Υποψήφιος Δήμαρχος Τσαντάκης Δημήτριος), για την αμέριστη βοήθεια που προσέφερε προς το τμήμα Τζούντο του συλλόγου μας, με σκοπό να συμμετάσχει με δύο αθλητές του στο Διεθνές Τουρνουά Judo στο Beverwijk της Ολλανδίας για Άτομα με Αναπηρία.

Θέσεις εργασίας στη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου Κιλκίς (22/4/2019)

Μεγάλη Βιομηχανική Μονάδα ζητά να προσλάβει για το εργοστάσιο της στη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου Κιλκίς τρεις (3) Μηχανοτεχνίτες – Συντηρητές.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα "Ελληνικές φυλές ζώων - Το άλογο της Πίνδου"

2 χρυσά μετάλλια για το Kinesis Fight Club, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα του Combat jiu jitsu

Δελτίο τύπου Kinesis Fight Club
Με 2 χρυσά μετάλλια επιστρέφει το Kinesis Fight Club από το διασυλλογικό πρωτάθλημα του Combat jiu jitsu.Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ατέρμων Sports Center στις 21 Απριλίου. Συγχαρητήρια στους αθλητές Άγγελο Μπενη που αγωνίστηκε στο Jiu-jitsu και Μαρία Ζαφειροπούλου που αγωνίστηκε στην όρθια μάχη και εκπροσώπησαν την ομάδα του Kinesis Fight Club.

Μπάμπης Μακρίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Μπάμπης Μακρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Δε γεννήθηκα ούτε μεγάλωσα στο Κιλκίς. 
Αποφάσισα να ζήσω στην πόλη του Κιλκίς γιατί θεωρώ ότι σε μια τέτοια πόλη μπορεί κανείς να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες και να είναι πιο ενεργός κοινωνικά. Από την πρώτη στιγμή επέλεξα να είμαι παρών στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που προέκυπταν όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»
Δυναμικά στην προεκλογική μάχη μπαίνουν και οι υποψήφιοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με το συνδυασμό της «ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στην 4η Αθλητική έκθεση HELEXPO στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθλητική έκθεση HELEXPO στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την πραγματοποίηση επιδείξεων στα περίπτερα των επίσημων αθλημάτων που καλλιεργεί. 

Μαρκόπουλος: "12 πράγματα για μένα που ίσως θες να γνωρίζεις"

Υπογράφει ο Θωμάς Μαρκόπουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
1. Είμαι ο γιος της Ελευθερίας (Ρίτσας) Φωτιάδου και του Χαράλαμπου Θ. Μαρκόπουλου
2. Έχω ρίζες από την Μεγάλη Βρύση Κιλκίς και τον Ίασμο Ροδόπης 

Ο Δημήτριος Λουκάς στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Γαλλικού πάει Μπροστά για να δημιουργήσει ισχυρές συνθήκες ανάπτυξης στην περιοχή. Με Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη και τη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ κατέρχεται στα κοινά ο Δημήτριος Λουκάς, συνταξιούχος υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, για να δώσει προστιθέμενη αξία στον τόπο του με ιδέες, με προτάσεις και δουλειά.