Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Η τανία «Ο Διπλός Εραστής» στο δημοτικό σινεμά Κιλκίς


Δελτίο τύπου Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς και ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Με μια ταινία έκπληξη, ένα ολοκληρωτικά απολαυστικό φιλμ, ένα απίστευτο ερωτικό θρίλερ συνεχίζονται οι προβολές στο θερινό μας σινεμά την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ.

4ήμερη εκδρομή στο Βουκουρέστι-Καρπάθια

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Ξηράς (ΕΑΑΣ) Παράρτημα Νομού Κιλκίς διοργανώνει 4ήμερη εκδρομή στο Βουκουρέστι-Καρπάθια από 19 έως 22 Αυγούστου 2019 3 Διανυκτερεύσεις στο Ηοtel Rin Grand 4* με πρωινό. 

"Τα φίδια κάνουν πάρτι στη γειτονιά μας στον Καμπάνη Κιλκίς"

Παρεμβαίνουν οι αναγνώστες της Γνώμης, Γιώργος Κρικώνης και Σοφία  Μεσίγκου
Καλοκαιρινή εικόνα της γειτονιάς που ζούμε και πληρώνουμε δημοτικά τέλη. Χόρτα και πουρνάρια σε κοινόχρηστους χώρους. Δρόμος εξαφανισμένος. Τα φίδια κάνουν πάρτι καθημερινά. Πέρυσι το Μάτι Αττικής. Φέτος γιατί όχι η γειτονιά μας στον Καμπάνη; Ενημερώσαμε, εδώ και καιρό. Ακόμη η εικόνα αυτή παραμένει...

Πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονα στο Πολύπετρο Παιονίας


Ανακοίνωση σχετικά με την εξέλιξη της αφρικανικής πανώλης των χοίρων στη Βουλγαρία

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 
Με βάση την ενημέρωση από την Κεντρική Αρμόδια Αρχή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προς αποτροπή της εισόδου στη χώρα μας της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων (Α.Π.Χ.), η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προέβη στην έκδοση δελτίων τύπου της 04.01.2018 και 07.09.2018 (με επισυναπτόμενα ενημερωτικά φυλλάδια για τους χοιροτρόφους και τους κυνηγούς), στην εκπόνηση αφίσας και ανάρτηση αυτών, όπως και του βίντεο για τη νόσο της Ευρωπαϊκής Αρχής για την ασφάλεια των τροφίμων, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη διαδρομή www.pkm.gov.gr → Ενδιαφέρουν τον πολίτη → Βίντεο της Ευρωπαϊκής Αρχής για την ασφάλεια των τροφίμων της Ευρωπαϊκής Αρχής για την ασφάλεια των τροφίμων (EFSA) για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων → Ενημερωτική Αφίσα για την Αφρικανική Πανώλη των Χοίρων ή → Σχετικά Δελτία Τύπου.

Νέο πρόγραμμα Erasmus+, υλοποιεί το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Επτά εταίροι (5 σχολεία και 2 Δημόσιες Βιβλιοθήκες) από 6 Ευρωπαικές χώρες συνθέτουν τα μέλη του νέου προγράμματος Erasmus+ που θα υλοποιήσει το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ως συντονιστής και διαχειριστής του project με θέμα τη φιλαναγνωσία και τίτλο “The love of reading”.

Πωλείται διαμέρισμα στο Κιλκίς (24/7/2019)

Πώληση διαμερίσματος στο Κιλκίς 46.000€, οικοδομής κατασκευής 2006, 2ου ορόφου 66,08τμ (2δ, σλκ, μπ), αποθήκη στο υπόγειο 5,84τμ, αποκλειστική χρήση ανοιχτής θέσης στάθμευσης στον ακάλυπτο χώρο 12,62τμ, αυτόνομη θέρμανση, τηλ 6947327675