Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Περιοδεία Γεωργαντά στην Κρήτη: Επί πλέον 100 εκατ. ευρώ για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών

Επί πλέον ενίσχυση του Προγράμματος Νέων Αγροτών με 100 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, από το Ηράκλειο της Κρήτης όπου περιοδεύει.

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς «πάει» Πανεπιστήμιο

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Την Πέμπτη 7-4 οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου συμμετείχαν στο ΤΕΠ-OpenDay 2022 του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μια ημερίδα ενημέρωσης για το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Στα πλαίσια της δράσης αυτής οι μαθητές ενημερώθηκαν τόσο για τη δομή και λειτουργία όσο και για το πρόγραμμα σπουδών από τον Κοσμήτορα του τμήματος κ. Αλέξανδρο Χατζηγεωργίου. 

"Ευχαριστούμε θερμά το Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς..."

Η Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών Δήμου Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει το Φαρμακευτικό Σύλλογο Κιλκίς ο οποίος μέσω του προέδρου του, Κώστα Κατσιάνου, παρέδωσε χρήσιμο φαρμακευτικό υλικό στην ομάδα μας.

Το Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Το Πολυάνειο Ωδείο Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη Σαχταρίδη για το κλάδεμα των δέντρων στον προαύλιο χώρο του Ωδείου.

Ποιοτική αναβάθμιση ποδοσφαίρου - Αναπτυξιακές ηλικίες

Γράφει ο Αβραμίδης Δημήτριος M.Sc. P.Health
Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής Εξειδικευμένη Μετεκπαίδευση Ποδοσφαίρου Deutsche Sporthochschule D.S.H.S. Köln 
Οι μόνιμοι προβληματισμοί μας που αφορούν το Ποιοτικό Ποδόσφαιρο βρίσκουν την απόλυτη έκφρασή τους στο παρακάτω μονόστηλο του κ. Νασμη Γιώργου, δημοσιογράφου της εφημερίδας των ΝΕΩΝ του Σαββατοκύριακου, πρόσφατο πολύ ενδιαφέρον άρθρο, όπου αποτυπώνονται πικρές αλήθειες, καθόλου άγνωστες με όσους ασχολούνται και μονίμως προβληματίζονται για το μέλλον του λαοφιλέστερου και αγαπητού από μικρούς και μεγάλους άθλημα, με τίτλο:

Θέσεις εργασίας στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Sports Center (12/4/2022)

Θ. Τιρεκίδης: Δίνοντας λύση εκεί όπου οι αρμόδιοι δηλώνουν αναρμόδιοι

Δελτίο τύπου Θεόφιλου Τιρεκίδη
Πριν από εννιά χρόνια, πραγματοποιήθηκαν τα θυρανοίξια του ιερού ναού Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου, με τους τοπικούς άρχοντες να διαγκωνίζονται για μια φωτογραφία.

Μεγάλη Στέρνα Κιλκίς: Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε...

Απαράδεκτη και επικίνδυνη η κατάσταση στα υδατοδεξαμενές της Μεγάλης Στέρνας. Μπορεί να έχει πρόσβαση ο καθένας, όχι μόνο στο χώρο μέσα στην περίφραξη (που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει) αλλά και στο νερό των δεξαμενών (όπου τα λουκέτα είναι σπασμένα) με οτιδήποτε να μπορεί να σημαίνει αυτό. Η αδιαφορία του Δήμου Κιλκίς είναι  τεραστίων διαστάσεων μιας και το θέμα αφορά στην υγεία δημοτών. Η Γνώμη θα ελέγξει τις υδατοδεξαμενές σε όλους τους οικισμούς του Δήμου και θα ζητήσει όπου χρειαστεί εισαγγελική παρέμβαση.

3 θέσεις από μετάταξη για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς


- ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Π.Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

- ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Τ.Ε ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
- ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Δ.Ε ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ
Υπογράφει ο Δρ. Θεόδωρος Χριστοφορίδης
Φυσικός -Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π. Ε. Κιλκίς
H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π. Ε. Κιλκίς ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την έναρξη του Α΄ κύκλου κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων για το 2022. Κάθε κύκλος περιλαμβάνει ανάρτηση στον κεντρικό ιστότοπο των κενών θέσεων που προκηρύσσουν οι δημόσιοι φορείς, με βάση το ψηφιακό οργανόγραμμα. Ακολουθεί η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους και εκκινείται η διαδικασία επιλογής από το φορέα υποδοχής.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 13 Απριλίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 13 Απριλίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)


Σε επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτητών κριτών, ο Κώστας Πουντζουκίδης

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Κυριακή 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε επιμορφωτικό Σεμινάριο Διαιτητών Κριτών υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουαιται σύμφωνα με τους κανόνες της Διεθνούς Ομοσπονδίας IFMA.

Α. Βεργίδης: Προτεραιότητά μας η αποτελεσματική προστασία και ανάδειξη του πολύτιμου οικοσυστήματος της Δοϊράνη

«Υλοποιούμε έργα με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα της λίμνης Δοϊράνης», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, απευθύνοντας χαιρετισμό στους συμμετέχοντες του 1ο Θεματικού Εργαστηρίου με τίτλο "Προσομοίωση δράσεων ΔΟΙΡΑΝΗ 2022-2040", στο πλαίσιο του έργου Plan D.oiran- «Ολοκληρωμένο σύστημα αειφορικής διαχείρισης Οικοσυστήματος Λίμνης Δοϊράνης», οι εργασίες του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο Κιλκίς.

Κορωνοϊός (12/4/2022): 15.690 νέα κρούσματα (83 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 64 θάνατοι και 356 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 15.690. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.195.887 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 362 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 119.314 (3.6% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Συγχαρητήρια Σιωνίδη προς το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Δημήτριο Μικρό

Προς το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Δημήτριο Μικρό
Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
κ. Διευθυντά,
Ως Δημοτική Αρχή Παιονίας σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια
 για την τοποθέτηση σας ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς.

Ηλεκτρονικά ο υπολογισμός των τελών για τη μεταβίβαση οχήματος και οι τραπεζικοί λογαριασμοί για την πληρωμή τους

Κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Μεταφορών & Υποδομών

Ευκολότερος είναι από την Τρίτη ο υπολογισμός και η πληρωμή των τελών για τη μεταβίβαση οχήματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την υπηρεσία «Υπολογισμός τελών για μεταβίβαση επιβατικού ή δίκυκλου», την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν είτε στο gov.gr στην ενότητα «Πολίτης και Καθημερινότητα» και την υποενότητα «Μετακινήσεις», είτε απευθείας, στην πλατφόρμα https://drivers-vehicles.services.gov.gr/public/ipologismos-telon-metavivasis.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την Αναγέννηση Πλαγιάς

Ανακοίνωση 
Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον αθλητικό σύλλογο Αναγέννηση Πλαγιάς για την ευγενική χορηγία ενός διασωστικού γιλέκου, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των υγειονομικών καλύψεων που πραγματοποιούν αδιάκοπα οι εθελοντές μας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 12/4/2022, 2:59 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (11 Απριλίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 151,6 γραμμαρίων, 2 αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και χρηματικό ποσό 490 ευρώ.

Ας στηρίξουμε και ας επιλέξουμε τα τοπικά εμπορικά καταστήματα για τις εορταστικές αγορές μας

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Μεσημέρι… Κυριακής θυμίζουν πολύ συχνά τα πρωινά στην εμπορική αγορά του Κιλκίς. Η κίνηση των περαστικών υποτονική, η καταναλωτική διάθεση μηδενική και η όποια κινητικότητα εντοπίζεται σε σούπερ μάρκετ και αρτοποιεία για αγορά πρώτων ειδών. 

Αυτό το τρακαρισμένο αυτοκίνητο, θα μείνει για πάντα εκεί;

Πάνω από δύο μήνες βρίσκεται το τρακαρισμένο αυτοκίνητο της φωτογραφίας παρατημένο εκεί ακριβώς όπου έγινε το συμβάν στο δρόμο Κρηστώνης - Καμπάνη. Από το συγκεκριμένο σημείο περνούν καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα. Πέρα από το γεγονός, ότι το θέαμα είναι θλιβερό, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να προκαλέσει, λόγω απόσπασης της προσοχής των διερχόμενων οδηγών κι άλλο ατύχημα.
Ερώτηση: Αν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δε μεριμνήσει για την απομάκρυνσή του, το αυτοκίνητο θα μείνει για πάντα εκεί;