Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Παιονίας

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ: ΚΑΜΠΟΧΩΡΙ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 24-09-2024 ΤΡΙΤΗ, από ώρα 08:00 έως 10:00.

Μαθήματα Personal Training στο Κιλκίς

Personal trainer, προπονήτρια και αθλήτρια στίβου με πολυετή εμπειρία αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Επιστήμες Φυσικής Αγωγής, Στρατιωτικές Σχολές, Σχολές Αστυνομίας, Σχολές Πυροσβεστικής, Σχολές Λιμενικού Σώματος) καθώς και άτομα που επιθυμούν την απώλεια βάρους, μυική ενδυνάμωση, βελτίωση φυσικής κατάστασης, outdoor training, trail training, stretching. Παρέχονται διατροφικές συμβουλές. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6955958815

Οι επιθετικοί τακτικισμοί, πλήγμα στην ενότητα του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Υπογράφουν:
Γιάννης Παπαδόπουλος, Μέλος ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Σοφία Ψαρρά, Μέλος ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η πρόσφατη, με πλειοψηφία, απόφαση της συνεδρίασης της 18ης Σεπτεμβρίου 2024 Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νομού Κιλ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κίς επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο σκοπιμότητες και προθέσεις, που εξυπηρετούν προσωπικές επιδιώξεις με χαρακτηριστικά τυφλής προσωπολατρείας.

Πρόσκληση συμμετοχής σε σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» διοργανώνει σεμινάριο για γονείς παιδιών σχολικής ηλικίας με τίτλο: «Ανακαλύπτοντας μαζί τα όρια».

3o Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων βαμβακοκαλλιέργειας 2024 ΠΕ Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων καταρτίστηκε από την ΔΑΟΚ της ΠΕ ΚΙΛΚΙΣ σε συνεργασία με το Περιφερειακό Κέντρο Προστασίας Φυτών Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Θεσ/νίκης του ΥΠΑΑΤ.

Περί μεταθέσεων Αστυνομικών του Κιλκίς

Ερώτηση ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με θέμα 
«Πρόταση θέσπισης αντικειμενικών κριτηρίων στην επιλογή αιτούντων απόσπασης με δαπάνες δημοσίου από την Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς»

Κύριε Υπουργέ,
Συμφώνως εγγράφου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς (Ε.ΑΣ.Υ.Ν. Κιλκίς) με Αρ. Πρωτ.: 9/19-07-2024, η εν λόγω αιτείται τη θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων στην επιλογή αιτούντων απόσπασης με δαπάνες δημοσίου. Όπως τονίζει, «…παρατηρούμε την απουσία ενός σαφούς και ξεκάθαρου τρόπου επιλογής, με αποτέλεσμα κάποιοι αστυνομικοί να αποσπώνται κατ’ επανάληψη, ενώ οι αιτήσεις άλλων απορρίπτονται συνεχώς και άνευ αιτιολογίας. Αυτή η κατάσταση διαστρεβλώνει το Π.Δ. 100/2003…».

Τα πρώτα φιλικά του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Τα πρώτα φιλικά έδωσε, την Κυριακή 15/09, το τμήμα κορασίδων του ΑΤΛΑ Κιλκίς, με αντιπάλους την Νίνη Αιγινίου και το Σ.Α. Πειραματικό, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώθηκε στο Αιγίνιο.