Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Υπέροχες ταινίες στο θερινό σινεμαδάκι της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι μες τα θερινά τα σινεμά
νύχτες που περνούν, που δε θα ξαναρθούν, μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά…»

Τέτοιες νύχτες με φεγγάρι, με μυριάδες αστέρια, με μυρωδιές από αγιόκλημα και βασιλικούς, ελαφρύ αεράκι από τα πλούσια φυλλώματα του διπλανού αλσύλλιου, κρύα μπυρίτσα, δροσερούς χυμούς και υπέροχες ταινίες σας υπόσχεται το θερινό σινεμαδάκι που ετοίμασε η ΤΕΧΝΗ για όλους τους σινεφίλ.

"Ευχαριστούμε τα "Νερά Μακεδονίας" και τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Παιονίας Ιωάννη Συμεωνίδη"


Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γουμένισσας
Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση πληροφορηθήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα για την δωρεά από τα Νερά Μακεδονίας. Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε γιατί την περίοδο του καύσωνα τα εμβολιαστικά μας κέντρα θα μπορούν να παρέχουν νερά στους εμβολιασθέντες, δεδομένου των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν και συνεχίζουν να επικρατούν στην περιοχή μας.

Έκτακτα μέτρα λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς στο νομό Κιλκίς

Ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της 02/07/2021 που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-07-2021, προβλέπεται ΥΨΗΛΟΣ κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) (Π.Ε.Κιλκίς).

Πυρκαγιά στην αγροτοδασική περιοχή μεταξύ Βαφειοχωρίου και του οικισμού Κοτυλίου του Δήμου Παιονίας


Δελτίο τύπου Π.Υ. Γουμένισσας

Σας ενημερώνουμε ότι στις 27-06-2021 και ώρα 14:40 εκδηλώθηκε υπαίθρια πυρκαγιά στην αγροτοδασική περιοχή μεταξύ της κοιν. Βαφειοχωρίου και του οικισμού Κοτυλίου του Δήμου Παιονίας, καίγοντας αγροτικές, χορτολιβαδικές και δασικές εκτάσεις συνολικής επιφάνειας χιλίων (1.000) στρεμμάτων περίπου.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2006 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)


Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2006.
Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.

ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 1/7/2021, 6:21 μ.μ.


Συλλήψεις για ναρκωτικά
1. Συνελήφθη χθες (30 Ιουνίου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε όχημα που χρησιμοποιεί και σε υπόγειο χώρο της οικοδομής όπου διαμένει, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών «Άτλας», εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 7 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 172,9 γραμμαρίων και 1 ζυγαριά ακριβείας. Επίσης, κατασχέθηκαν 1 κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς επίσης και το παραπάνω όχημα.

Θερινό ωράριο λειτουργίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς


Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 01 Ιουλίου 2021, σύμφωνα με την απόφαση 43/2021 του εφορευτικού συμβουλίου της Δ.Κ.Β. Κιλκίς, το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού διαμορφώνεται ως εξής:

Κορωνοϊός (1/7/2021): 761νέα κρούσματα (Κανένα κρούσμα στο νομό Κιλκίς), 4 θάνατοι και 189 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 761, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 423.185 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 93 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 677 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Εύζωνοι Κιλκίς: Ουρές χιλιομέτρων πλήττουν και δυσφημίζουν την εικόνα της Ελλάδας

Φωτογραφία: Εύζωνοι, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, 11:30 π.μ.

Ουρές χιλιομέτρων που όχι μόνο πλήττουν και δυσφημίζουν την εικόνα της Ελλάδας, αλλά επιτείνουν ακόμη περισσότερο την αγωνία και τον προβληματισμό όλων για την τρέχουσα τουριστική περίοδο, συνεχίζουν να σχηματίζονται στο Συνοριακό Σταθμό των Ευζώνων, λόγω των σημαντικών καθυστερήσεων που σημειώνονται κατά την είσοδο των οδικών επισκεπτών από τα Βαλκάνια αλλά και κράτη της Ε.Ε. στη χώρα μας.

Βάσεις εισαγωγής: Άνοδος σε 3 από τα 4 επιστημονικά πεδία


Άνοδο για τις βάσεις εισαγωγής δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων - Πώς θα κινηθούν ανά πεδίο
Γράφει η Βασιλική Μαυρογονάτου*
Oι υποψήφιοι αναμένουν τώρα την ανακοίνωση των βαθμολογιών τους ώστε να προχωρήσουν στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου τους. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος οι υποψήφιοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν και ένα δεύτερο, παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο που θα τους δίνει την δυνατότητα να εισαχθούν στα Δημόσια ΙΕΚ.

Πετυχημένη παρουσία του ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ16


Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς
Το διήμερο 27-28/6 πραγματοποιήθηκε στο ανακαινισμένο στάδιο της Ελευθερούπολης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 και συγκεκριμένα του 1ου ομίλου. Ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς συμμετείχε με τρεις αθλητές της μικρότερης κατηγορίας Κ14, γεννημένοι το 2008, όλοι στον δρόμο των 1200μ.

Σημαντικές διακρίσεις των αθλητών του «Αίαντα» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16


Δελτίο τύπου «Αίαντα» Κιλκίς
Στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης στην Καβάλα, την Κυριακή 27/06/2021, οι αθλητές του «Αίαντα» Κιλκίς απέδειξαν για μια ακόμα φορά την εξαιρετική αγωνιστική τους κατάσταση με τις επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ16 1ου Ομίλου.

Νέο ομαδικό πρόγραμμα άθλησης Kangoo Jumps στο Kinesis Gym


Δελτίο τύπου 
Kinesis Gym
Από Δευτέρα 5 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 19:00 νέο ομαδικό πρόγραμμα άθλησης Kangoo Jumps από το @kangoojumpsgreece
@kangooclubthessaloniki @kangooclubkilkis και την @panagiota_tanani απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

(Video) Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς αποχαιρέτησαν την Γ' τάξη με έναν αγώνα ποδοσφαίρου

 
Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς αποχαιρέτησαν την Γ' τάξη με έναν αγώνα ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Παρουσίαση του βιβλίου "Άχρονη Ζωή", της Κιλκισιώτισσας Ιωάννας Ρούσσου

Παρουσίαση του βιβλίου "Άχρονη Ζωή", της Κιλκισιώτισσας Ιωάννας Ρούσσου, την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ

(Video) Μητροπολίτης Γουμενίσσης κ.κ. Δημήτριος: Έτσι γλύτωσα από το βιτριόλι