Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Τετάρτη 2/9/2020, 11:59 μ.μ.

Συνελήφθησαν ηγετικό στέλεχος μαζί με ένα ακόμη μέλος κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών ουσιών
Στη σύλληψη ηγετικού στελέχους καθώς και ενός μέλους οργανωμένου κυκλώματος προμήθειας, κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, προχώρησαν έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης,

Ζωτικής σημασίας η οδική σύνδεση Λιθοτόπου - Ποντοκερασιάς

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού Κιλκίς "Συμμετέχω"
Ένα χρόνο μετά την εκλογή της νέας Δημοτικής αρχής και των εκπροσώπων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, δεν γίνεται εμφανής κάποιος προγραμματισμός και δεν παίρνονται πρωτοβουλίες για τα μεγάλα έργα υποδομής που αφορούν τον Δήμο Κιλκίς.

Δύο ακόμη προβολές για την ‘’Ευτυχία’’ στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο

Ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος θα χαρίσει λίγες ακόμη σταγόνες ‘’Ευτυχίας’’ στους φίλους της έβδομης τέχνης που δεν μπόρεσαν, λόγω και των υγειονομικών μέτρων κατά του Covid -19 για την αποφυγή συγχρωτισμού, να απολαύσουν την καινούρια δημοφιλή παραγωγή που σάρωσε στα βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

"3η Σεπτέμβρη"

Γράφει ο Στέφανος Παραστατίδης
Γραμματέας Οργανωτικού του Κινήματος Αλλαγής
Η 3η του Σεπτέμβρη του 1974 είναι τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ. Αλλά είναι ταυτόχρονα και μία από τις πλέον εμβληματικές ημερομηνίες της Μεταπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε λίγους μήνες μετά την Μεταπολίτευση του Ιουλίου του 1974, λίγες μέρες μετά την επιστροφή του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην προπονητική ομάδα της ΚουΠα Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚουΠα Κιλκίς
Η διοίκηση του Α.Π.Σ. ΚΟΥΠΑ Κιλκίς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας μας. 

"Επιλεκτική ευαισθησία επιδεικνύουν η Διοίκηση και η Αντιπολίτευση του Δήμου Παιονίας"

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Την επιλεκτική κοινωνική ευαισθησία, που επιδεικνύει η Διοίκηση Σιωνίδη σε αγαστή συνεργασία με την παράταξη του κ. Γκουντενούδη, στα εκπαιδευτικά ζητήματα της περιοχής ανέδειξε η “Λαϊκή Συσπείρωση” στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

(Video) Έναρξη μικρών τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς


Έναρξη μικρών τμημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ ΑΕΤΟΣ Κιλκίς, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020.

9 κρούσματα κορωνοιού σήμερα στο νομό Κιλκίς

9 κρούσματα κορωνοιού ανακοινώθηκαν σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 στο νομό Κιλκίς, αριθμός «ρεκόρ» για την περιοχή μας από την έναρξη της πανδημίας. Πρόκειται για 2 γυναίκες, από την πόλη του Κιλκίς και από μεγάλο οικισμό του Δήμου Παιονίας, που προσήλθαν τις προηγούμενες ημέρες στο Νοσοκομείο Κιλκίς παρουσιάζοντας συμπτώματα πυρετού, καθώς και για 7 συμπολίτες μας που πραγματοποίησαν προληπτικούς ελέγχους σε ιδιωτικά εργαστήρια.

Ε. Αγαθοπούλου: «Να απαντήσουν οι υπεύθυνοι για τα σχολικά γεύματα»

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Πριν από λίγες ημέρες, με δημόσια δήλωσή μου κατήγγειλα ότι η απουσία των Δήμων Κιλκίς και Παιονίας από το πρόγραμμα των Σχολικών Γευμάτων για την φετινή χρονιά, έχει υπεύθυνους. Επανέρχομαι λοιπόν, απευθυνόμενη σε αυτούς τους υπεύθυνους.

Κορωνοϊός (2/9/2020): 233 νέα κρούσματα και 2 θάνατοι

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 233 νέα κρούσματα και 2 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 10.757 και των θυμάτων σε 273. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 38 συμπολίτες μας, ενώ 154 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 980.500 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics


Λειτουργία σχολής υποψηφίων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού (στίβου)

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επισήμων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πέλλας-Κιλκίς µε έδρα την Έδεσσα, σε συνεδρίασή του, αποφάσισε, µε την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασικού Αθλητισμού, τη λειτουργία σχολής υποψηφίων Κριτών Κλασικού Αθλητισμού (Στίβου). Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15/9/2020.  Τηλ. 2381025892, 2382773987, 6936635875

Φροντιστήριο Μ.Ε." Κίνητρο" Κιλκίς: Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας


Ανακοίνωση Φροντιστηρίου 
Μ.Ε - ΚΔΒΜ1 "Κίνητρο" Κιλκίς
Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας και στις οικογένειές τους για την επιτυχία τους στις σχολές της προτίμησής τους. Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία.

Τζιτζικώστας: Δεν επιλέγω εγώ τους χώρους εγκατάστασης δομών μεταναστών και προσφύγων


Με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου του Κιλκίς,
 για τις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στο Κιλκίς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση – απάντηση:

Με τη βοήθεια της κιλκισιώτισσας αστυνομικίνας Minnie, τσάκωσαν έμπορο ναρκωτικών


Συνελήφθη χθες (1 Σεπτεμβρίου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Σούπερ προσφορά εγγραφής στον Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς


Σούπερ προσφορά εγγραφής
99 Ευρώ ετήσια συνδρομή για βάρη
Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Τι να περιμένουμε την 4η του Νοέμβρη;



Υπογράφουν οι :
- Ωραιοζήλη-Μαρία Φ. Κουτσουπιά, Υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου Τμήμα Νομικής Ε.Κ.Π.Α. / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου/Διοικητικού Δικαίου / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου / Δικηγόρος Αθηνών
- Βασιλική (Λίλη) Παναγούλια, Γενετίστρια - Μοριακή και Κυτταρική Βιολογία Université Paris 6 / πρ. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Παρισίου
- Χριστίνα Γιαννέλου, Ασκούμενη Δικηγόρος Αθηνών / Απόφοιτη Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής Παν. Πειραιά
- Αλεξία Χαρακίδα, Πολιτικός Επιστήμονας Δ.Π.Θ. / Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιτωλ/νίας / Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. / Δημοσιογράφος
- Μπακογιάννη Μαρία, Φοιτήτρια Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών Παν. Αιγαίου (Ρόδος), Κατεύθυνση: Διεθνών Σχέσεων και Οργανισμών / Αρθρογράφος
- Νεκταρία-Καλλιόπη (Νέλλη) Τσώρη, Φοιτήτρια Νομικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. / Αρθρογράφος
- Χαράλαμπος (Μπάμπης) Καραγεωργίου, Φοιτητής Ιστορίας-Εθνολογίας Δ.Π.Θ. /
Υπεύθυνος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
- Πασχάλης Ιωαννίδης, Φοιτητής Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. / Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ.
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Δημοσιογράφος 
''...Γκαρδιακὰ χαροποιήθει
καὶ τοῦ Βάσιγκτον ἡ γῆ,
καὶ τὰ σίδερα ἐνθυμήθει
ποὺ τὴν ἔδεναν κι αὐτή...'' 
Τμήμα από τον συνολικό Ύμνο εις την Ελευθερίαν του Διονυσίου Σωλομού
Αναφέρεται προφανώς στην Αμερική και στις ΗΠΑ. Νέο αρκετά κράτος, τότε, γεμάτο νέους ορίζοντες και γοργά ανερχόμενο σε όλους τους τομείς, άρα και διεθνώς.

Ξεκίνησαν οι δραστηριότητες του ΑΕΤΟΥ Κιλκίς


Ανακοίνωση ΑΕΤΟΥ Κιλκίς
Χωρίς την καθιερωμένη ετήσια πρώτη συγκέντρωση αθλητών και γονέων που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια και αποτελούσε την επίσημη έναρξη των δραστηριοτήτων του συλλόγου ξεκινά η φετινή χρονιά για τον ΑΕΤΟ Κιλκίς.