Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

2η πρόσκληση του προγράμματος για τους νέους αγρότες ύψους 26,67 εκατ. €

Εκδόθηκε η 2η πρόσκληση του προγράμματος νέων γεωργών (Μέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020).

Πουλούσαν προς υιοθεσία βρέφη από Βουλγαρία

Μετά από συστηματική και πολύμηνη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξακριβώθηκε η δράση κυκλώματος που δραστηριοποιούνταν στις παράνομες υιοθεσίες βρεφών από άτεκνα ζευγάρια σε Πιερία και Αττική.

Φραγγίδης: "Καινούργιο όχι στα λόγια, αλλά στις πράξεις"

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Μέλος ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ
Πρόεδρος ΔΣ κλινικής "Γένεσις" Θεσσαλονίκης
«Η πιο μεγάλη ώρα της Κεντροαριστεράς». Αυτός ήταν ο τίτλος ενός άρθρου μου αρχές Σεπτεμβρίου όταν ξεκινούσε η μεγάλη προσπάθεια για την επανένωση και την διεύρυνση του κατακερματισμένου και πολύπαθου τα τελευταία χρόνια χώρου του Κέντρου.

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα το σύνδρομο Down

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα αναμένεται να απαντηθούν στην ημερίδα που διοργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Νοσοκομείου και ώρες 09.30 π.μ. με 13.00. 

Θεσσαλονίκη: Η μπαρόκ όπερα «Διδώ και Αινείας» στην αίθουσα της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών

Η μπαρόκ όπερα «Διδώ και Αινείας» του Henry Purcell για δύο μοναδικές παραστάσεις στην αίθουσα της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών του Κ.Θ.Β.Ε. την Δευτέρα 19 και 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 21:00

Προσπάθησε ο Άτλας Κιλκίς, αλλά δεν τα καταφερε



Δελτίο τύπου Άτλαντα Κιλκίς
Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμιλος). 
Ο Άτλας Κιλκίς προσπάθησε μέσα στην έδρα του Εδεσσαϊκού να κάνει την έκπληξη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Έχασε από την Εδεσσαϊκή με 3-0 σετ (25-23, 25-21, 25-15). 

Video από τα "Χελιδονίσματα" του συλλόγου "Βηματίζω" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς


"Χελιδονίσματα" από τον σύλλογο "Βηματίζω" στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018.

Διήμερο συναντήσεων εκπροσώπου της Κυβέρνησης με φορείς του Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαρτίου, οι διήμερες συναντήσεις του Κυβερνητικού Κλιμακίου, ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας με τους φορείς του νομού.

Γεωργαντάς: «Κρύβεται ο Υπουργός κ. Τόσκας για το ζήτημα του Τ.Σ.Φ. Παιονίας»

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Για πολλοστή φορά αναβλήθηκε με αίτημα του Υπουργού κ. Τόσκα η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησης μου, η οποία κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο 2017,για το κτιριακό ζήτημα του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης (Τ.Σ.Φ.) Παιονίας.

Παρουσιάστηκε το βιβλίο "Χαλαμονή" στη Θεσσαλονίκη

Του Μάκη Ιωσηφίδη
Χθες, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ) παρουσιάστηκε το βιβλίο "Χαλαμονή" του Αντώνη Παυλίδη, προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ποντίων εκπαιδευτικών.

Ημερίδα για τα «Κόκκινα Δάνεια» από το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ημερίδα με θέμα «Κόκκινα Δάνεια» διοργάνωσε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Personal Training: Γυμναστική στα μέτρα σου


"Εδώ στας Ευρώπας εμείς δεν τα σηκώνουμε αυτά"


Γράφει ο Νίκος Νίτσας
15 Μαρτίου 2018 Σήμερα. Τα στελέχη των ΕΔ κρατούνται ακόμη στις φυλακές της Αδριανούπολης. Κρατούνται νόμιμα (και δεν χωρά αμφισβήτηση). Ένα μικρομέγαλο πανηγυράκι έχει στηθεί γύρω από αυτήν την υπόθεση.