Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Η "Τόλμη" Κιλκίς με 25 αθλητές-ριες σε φιλικούς αγώνες Taekwondo στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

Φιλικοί αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-πανκορασίδων διεξήχθησαν στις 20 Μαρτίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης, Θεσσαλονίκη, με διοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Taekwondo Άλμπατρος και Ήφαιστος.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εξελίσσεται σε ένα επικίνδυνο και φανατικό κομματικό όργανο"

Υπογράφει ο Γιάννης Θεοδ. Τσογγίδης 
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κιλκίς
"Δε θα σταθώ στη δήλωση του Υφυπουργού Μουζάλα που αποκάλεσε προσφάτως τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας μας, διότι ήδη το έπραξαν πολλοί. Θα επισημάνω όμως δύο σημεία για το γεγονός αυτό:

Ευχαριστήριο του Φιλανθρωπικου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Δημήτρη Τσαντάκη, οι οποίοι με την συμβολή των Αντιδημάρχων Καθαριότητας Αντώνη Μανουσαρίδη και τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Άκη Πιπερίδη μερίμνησαν ώστε να παραλάβουμε πορτοκάλια και μανταρίνια από το πρόγραμμα του Δήμου Κιλκίς για δωρεάν διανομή πορτοκαλιών και μανταρινιών σε κατόχους της κάρτας σίτισης στο πλαίσιο του προγράμματος ανθρωπιστικής κρίσης! 

Πετυχημένοι οι πανελλήνιοι αγώνες πάλης στον Ευρωπό Παιονίας

Με επιτυχία στέφτηκαν οι αγώνες που συνδιοργάνωσε ο σύλλογος «Καραγιάννης» Ευρωπού με την ΕΛ.Ο. πάλης και τον δήμο Παιονίας το σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο του Ευρωπού.

Ο Ερυθρός Σταυρός Γουμένισσας συγκεντρώνει τρόφιμα

Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Γουμένισσας
Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, γίνεται προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων που είναι απαραίτητα για την καθημερινή διαβίωση των οικονομικά αδύνατων προσφύγων αλλά και των Ελλήνων συμπολιτών μας

Πρόσκληση διάθεσης σπιτιών για φιλοξενία προσφύγων

Υπογράφει η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης
Οι πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην περιοχή μας, κυρίως οι οικογένειες, έχουν μεγάλη ανάγκη για μία σύντομη φιλοξενία σε σπίτια, για να πάρουν μία προσωρινή ανάσα προτού συνεχίσουν το ταξίδι τους κόντρα σε φράχτες και στρατούς ή καταλήξουν στους γνωστούς καταυλισμούς με τις -τουλάχιστον- δύσκολες συνθήκες. 

Οι προτάσεις του Σούλη για την αναβάθμιση της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο

Δελτίο τύπου Αν. Καζαντζίδη
O Πολιτευτής Ν. Κιλκίς κ. Αναστάσιος Καζαντζίδης έλαβε μέρος στην συνεδρίαση του Τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος συνεδρίασε τη Δευτέρα 21-03- 2016 προεδρεύοντος του επικεφαλή του τομέα Βουλευτή Ν. Λάρισας και πρώην υπουργού κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου. Η Εισήγηση του κ. Αναστάσιου Καζαντζίδη ήταν η ακόλουθη: