Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Κορωνοϊός (27/2/2022): 8.214 νέα κρούσματα (37 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 63 θάνατοι και 417 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 8.214, εκ των οποίων 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.405.401 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 49.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 288 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.146 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

( 27/2/2022, 4:30 μ.μ.) Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία


Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (εκτός του νομού Θεσσαλονίκης) όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται αποκλειστικά με τη χρήση ειδικού τύπου ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων, ανά νομό.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 27/2/2022, 03:45 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα και ημεδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου 2022 σε περιοχή της Πιερίας, η γυναίκα προσέγγισε έναν ηλικιωμένο ημεδαπό και με την μέθοδο του εναγκαλισμού, αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του και στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο την ανέμενε ο συνεργός της.

(Video) Πάμε μια βόλτα στο χιονισμένο Κιλκίς

Πάμε μια βόλτα στο χιονισμένο Κιλκίς, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία


Ανακοινώνεται ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, από σήμερα (27 Φεβρουαρίου 2022) το πρωί απαγορεύεται η κυκλοφορία των φορτηγών οχημάτων, μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων καθώς και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο εξής οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού:

ΚουΠα: Νέα νίκη στο Πολύκαστρο με 28 - 55



Κείμενο, Φωτογραφίες, Video, Στατιστική Ανάλυση: Γιάννης Σιταρίδης
Μία στροφή πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, η ΚουΠα Κιλκίς επικράτησε του Εργόναθλου Πολυκάστρου με 28 – 55, διευρύνοντας το σερί της στο 17 - 0.

Εκοιμήθη ο αγαπημένος ιερέας των κατοίκων του Πεδινού Πατέρας Αναστάσιος Μαμαντζής


Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Θλίψη στο χωριό Πεδινό για την απώλεια του Αγαπημένου τους ιερέα πατέρα Αναστασίου Μαμαντζή. Μετά από μια περιπέτεια υγείας που απομάκρυνε τον Ιερέα από τα θρησκευτικά του καθήκοντα.

Ο σύγχρονος Μαυρογιαλούρος στο Κιλκίς


Υπογράφει η Κασσάνδρα

Δήμαρχε Κιλκίς,
η πόλη ερημώνει, ο εμπορικός κόσμος πνέει τα λοίσθια και η πόλη παρουσιάζει μια εικόνα εγκατάλειψης τόσο για τον δημότη, όσο και για τον (σπάνιο) επισκέπτη της.

Ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι στο Golden του "Άθλου" Κιλκίς


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Τα παιδιά του «Άθλου», έβαλαν τα δυνατά τους και εντυπωσίασαν. Έβαλαν μπόλικη φαντασία στις μεταμφιέσεις τους, αλλά κυρίως έβαλαν ψυχή. Κάθε μεταμφίεση ήταν ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν είχαν εξαιρετικές παρουσίες και στολές.

Μνημόσυνο πεσόντων σε στρατιωτικό κοιμητήριο


†Ο Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος

Στις παρυφές της Αξιούπολης, πάνω στο καταπράσινο λόφο του μεταβυζαντινού συμβόλου-Ναού του Αγίου Δημητρίου και στο εκεί Στρατιωτικό Κοιμητήριο, τιμήθηκε με μια σεμνή τελετή η μνήμη των πεσόντων στις Μάχες του Ραβινέ (1917), του Σκρα (1918) και της ευρύτερης περιοχής. 

Νίκη του Αίαντα, επί του Αίολου Κατερίνης


Δελτίο τύπου 
Αίαντα Κιλκίς

Νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του Αίαντα, το Σάββατο απέναντι στον ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ Κατερίνης με 2-3 σετ.
ΤΑ ΣΕΤ: (27-25, 25-15, 23-25, 21-25, 13-15).

Τι μάθαμε τις τελευταίες 96 ώρες


Το άρθρο συνυπογράφουν:
- Χρυσή-Ουρανία Παπαδοπούλου, Οικονομολόγος ″London Metropolitan University″ / Τμήμα Χρηματοοικονομικής, Παν. Πειραιά / Επιχειρηματίας
- Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Μεταπτυχιακός Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Όλα τα κράτη έχουν έθνη, όμως όλα τα ‘’έθνη’’ δεν έχουν ‘’κράτη’’. 4 μέρες τώρα μαίνεται με θράσος και σφοδρότητα η πανίσχυρη και υπερσύγχρονη Ρωσική Πολεμική Μηχανή προς τον Ουκρανικό Λαό και το Ουκρανικό Έδαφος με αναλογία 4 προς 1, είτε και 5 προς 1 θα έλεγε κανείς… και όμως το η ηρωικό Κίεβο, η μέση Ουκρανή Γυναίκα, ο μέσος Ουκρανός Άνδρας δείχνουν να αντέχουν και πολεμάνε με πατριωτικό πάθος, με σταθερή πυγμή και φλογισμένη ψυχή. Τι μάθαμε 96 ώρες τώρα; (To κείμενο έκλεισε αργά βράδυ Σαββάτου, πληροφορίες και ανάλυση μέχρι χαράματα Κυριακής).