Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

(Video) Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού στο Κιλκίς

Βραδιά Λυρικού Τραγουδιού στο Κιλκίς, Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022.

Διαθέσιμη μέσω του gov.gr η ψηφιακή υπηρεσία myPhoto

Διαθέσιμη είναι από σήμερα η ψηφιακή υπηρεσία myPhoto, η οποία θα διευκολύνει σημαντικά πολίτες και επαγγελματίες φωτογράφους στις συναλλαγές τους με το Δημόσιο, αναβαθμίζοντας ουσιαστικά το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Με τη νέα ψηφιακή υπηρεσία οι επαγγελματίες φωτογράφοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν με απλό και ασφαλή τρόπο την ψηφιακή φωτογραφία του προσώπου και/ή της ιδιόχειρης υπογραφής των πελατών τους στο G-Cloud (Ενιαίο Κυβερνητικό Νέφος). 

(Video) ΚουΠα Κιλκίς: Πρώτη συνάντηση με αθλητές και γονείς

ΚουΠα Κιλκίς: Πρώτη συνάντηση με αθλητές και γονείς, Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 31/8/2022, 7:27 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης
Συνελήφθη χθες (30 Αυγούστου 2022) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Συνεχίζεται το γαϊτανάκι με τις τηλεφωνικές απάτες

Σε συνέχεια σύλληψης αλλοδαπού άνδρα το απόγευμα της 25ης Αυγούστου 2022, για απόπειρα απάτης σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας με το πρόσχημα νοσηλείας συγγενικού της προσώπου, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ο αλλοδαπός και άγνωστοι συνεργοί του, ενέχονται σε δύο επιπλέον περιπτώσεις απάτης. 

Πιστώθηκε στους λογαριασμούς των αγροτών η επιστροφή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το πετρέλαιο κίνησης

Η επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης κατέστη δυνατή ύστερα από την συνεργασία του ΥπΑΑΤ με τον υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απ. Βεσυρόπουλο και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ, κ. Γιώργου Πιτσιλή, του οποίου η συμβολή ήταν πολύτιμη.

Εγγραφές στην ακαδημία βόλεϊ του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στην ακαδημία βόλεϊ του συλλόγου για παιδιά Δημοτικού & Γυμνασίου.

Κόσμος θαυμάτων

Του Κώστα Μπούζα
Κάποτε πίστευε ότι θαύμα ήταν, ότι υπερέβαινε τους φυσικούς νόμους. Αργότερα έμαθε ότι δεν είναι απαραίτητα έτσι. Το υπερφυσικό στοιχείο δεν είναι το καθοριστικό. Θαύμα είναι καθετί αξιοθαύμαστο που φανερώνει την Θεϊκή Πρόνοια.

Σημαντικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο του νομού Κιλκίς

Σημαντικές παρεμβάσεις με τοποθέτηση στηθαίων και πινακίδων σήμανσης, με εργασίες κοπής χόρτων, θάμνων, κλαδιών, απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης βλάστησης και αποκατάστασης προβλημάτων, με στόχο την ασφάλεια των οδηγών, πραγματοποιεί στους τομείς ευθύνης της στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Έκτακτη διακοπή υδροδότησης στο Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνεται το σύνολο των καταναλωτών της πόλης ότι θα παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης λόγω έκτακτης βλάβης του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς από το Σταυροχώρι. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της διαρροής.
Ζητούμε την κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία.

Φροντίδα και φύλαξη ηλικιωμένων (31/8/2022)

Κυρία Ελληνίδα 53 ετών, αναλαμβάνει φροντίδα και φύλαξη ηλικιωμένων, με πείρα 15 ετών. Άννα 6976351241

Τα νέα του ΑΣΕΠ (31/8/2022)

Δελτίο  τύπου ΑΣΕΠ

Νέα Δημοκρατία: Πολιτικές για τη στήριξη των Γυναικών

Δελτίο τύπου Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς
Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πιστεύουν στην ισότητα των δύο φύλων. Μια κοινωνία που όχι μόνο προστατεύει τις Γυναίκες, αλλά και τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν ισότιμα στην κοινωνική, οικονομική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή είναι για εμάς προτεραιότητα.