Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Μεταλλικιώτες αγωνιστές και αγωνίστριες

Δελτίο τύπου Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 15 Ιούλη 2018 πραγματοποιήθηκε από το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Κιλκίς εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους Μεταλλικιώτες αγωνιστές και αγωνίστριες, που έδωσαν τη ζωή τους στους λαϊκούς και κοινωνικούς αγώνες του 20ου αιώνα, στον ιταλοελληνικό πόλεμο, στην Εθνική Αντίσταση με το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ κατά την κατοχή, με το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας την περίοδο 1946-1949. 

Video: Σοβαρό τροχαίο έξω από την Άνω Ποταμιά Κιλκίς


Σοβαρό τροχαίο έγινε έξω από τον οικισμό Άνω Ποταμιάς Κιλκίς, την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, στις 11 π.μ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά η 30 οδηγός και η 10χρονη κόρη της, οι οποίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Εκπαίδευση Συνοδών Κατασκήνωσης στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης υλοποιεί για 2η χρονιά το πρόγραμμα «Εκπαίδευση Συνοδών Κατασκήνωσης» δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα που επιθυμούν να συνοδεύσουν ΑμεΑ σε κατασκήνωση να έρθουν σε επαφή με την καθημερινότητά τους, να εκπαιδευτούν σε ότι αφορά τις ανάγκες τους και φυσικά να γνωριστούν.

Νέες γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος Κιλκίς"

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος Κιλκίς"
Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο διαρκώς εξελίσσεται. Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μια βασική παράμετρος και προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση των στόχων μιας οργανωμένης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

«Σκουριές: Οι καρκινογόνοι Αμίαντος, εισπνεύσιμος Χαλαζίας και η Σιωπή των Αρχών”

Πηγή: https://antigoldgr.org
Καταγγελία που απεστάλη στις 16 Ιουλίου 2018 στις αρμόδιες για την αδειοδότηση της Ελληνικός Χρυσός υπηρεσίες του ΥΠΕΝ.

Καταγγελία κατά του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς για δίωξη υπαλλήλου

Δελτίο τύπου Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
"Καταγγελία Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς κατά του Διοικητή του Νοσοκομείου για πειθαρχική και συνδικαλιστική δίωξη υπαλλήλου"

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τις 46 προσλήψεις στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 9Κ/2018 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 20/28-6-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Προπονητής στον "Αλέξανδρο Κιλκίς", ο Βασίλης Σπυρογιάννης

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική Κατηγορία αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Σπυρογιάννης.

Mέλος στην Γραμματεία του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Γιώργος Φραγγίδης

Μέλος σε έναν ιδιαίτερης σημασίας Τομέα Πολιτικής του Κινήματος Αλλαγής, είναι πλέον ο Κιλκισιώτης Γιώργος Φραγγίδης. Ειδικότερα ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ ν. Κιλκίς ορίστηκε μέλος στην Γραμματεία του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛ., μια θέση που αναμένεται να υπηρετήσει υπεύθυνα, με τη γνώση και την πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον χώρο της αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.