Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Ντοκιμαντέρ του 1978 από την ΕΡΤ για το Κιλκίς


Ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα της εκπομπής "Η ΕΡΤ στη Βόρεια Ελλάδα" στο Κιλκίς.
Από το ψηφιακό αρχείο της ΕΡΤ (http://www.ert-archives.gr).

Ποντιακό γλέντι στους Άνω Αποστόλους Κιλκίς - Video


Ευθανασία. Μια πράξη ανθρωπιάς ή δολοφονία;

Του Όμηρου Σαββίδη*
Η ευθανασία αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο ηθικό δίλημμα της ιατρικής. Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση ας δούμε κάποια γενικά στοιχεία. Ο όρος είναι διεθνής και προέρχεται, όπως και πολλοί ιατρικοί όροι, από τα ελληνικά. Εννοούμε τον ανώδυνο θάνατο αλλά έχει και την έννοια του ένδοξου θανάτου. Ο όρος δημιουργήθηκε από τον Άγγλο φιλόσοφο Φράνσις Μπέικον ο οποίος έγραψε ότι «το έργο της ιατρικής είναι η αποκατάσταση της υγείας και η καταπράυνση των πόνων, όχι μόνο όταν η καταπράυνση αυτή μπορεί να οδηγήσει στη θεραπεία, αλλά και όταν μπορεί να εξασφαλίσει έναν εύκολο και γαλήνιο θάνατο».

Εύζωνοι Κιλκίς: Συνελήφθησαν δύο άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 65 ετών, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Το Kinesis-Gym Kilkis, πάει θάλασσα. Εσείς;

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym διοργανώνει την Κυριακή 12 Ιουλίου, μονοήμερη εκδρομή στην Νέα Καλικράτεια Χαλκιδικής στο beach Bar Sahara Resort!
Παραλληλία, ήλιος, χαλάρωση και φυσικά γυμναστική…. Beach Game 3 on 3 Beach Volley και Zumba με την Barbora Kosmidou και την ομάδα της.Η αναχώρηση στις 8:00 το πρωί από την πλατεία Ειρήνης και η επιστροφή στις 18:00 της ίδιας μέρας. Το κόστος συμμετοχής είναι 8,0€, κρατήσεις και δηλώσεις ομάδων και για το Volley και για την Zumba στην γραμματεία του γυμναστηρίου ή στο 2341020450.