Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Jiu Jitsu Community: H Ευγενής Τέχνη στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση Jiu Jitsu Community Thessaloniki
Η πολεμική τέχνη που ξεκίνησε από την Ιαπωνία και μέσω Βραζιλίας εξαπλώθηκε σ ’όλον τον κόσμο, αποκτά ταυτότητα και στη Θεσσαλονίκη, υπό την επίβλεψη του Ιταλού πρωταθλητή Luca Anacoreta και την καθοδήγηση των Θεόδωρου Κελπέκη και Χρυσόστομου Μπάλλα! 

«Γράμματα… χαράγματα… Σπουδάγματα» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2018, στις 9.30 και στις 11.00 π.μ., στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς θα υλοποιηθεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Γράμματα… χαράγματα… Σπουδάγματα».

Εθελοντική αιμοδοσία της Ένωσης Στρατιωτικών νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς θα πραγματοποίηση εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς κατά τις ημέρες Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 έως και Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, κατά τις πρωινές ώρες και συγκεκριμένα από Τρίτη έως Παρασκευή από 10:00 έως και 13:00 ενώ το Σάββατο από 10:00 έως και 12:30.

Ο εθελοντισμός είναι κατάθεση ψυχής

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου
Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Δεχθήκαμε μια σημαντική βοήθεια στήριξης με είδη ρουχισμού,  παιχνίδια είδη νοικοκυριού από την ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) με την επιμέλεια της γραμματέως της κ. Βάσως Νεδέλκου.

Αυτός είναι ο λογιστής "μαϊμού" που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες, 29χρονου ημεδαπού που συνελήφθη προχθές (13-02-2018) στη Χαλκίδα, καθώς και της 45χρονης συνεργού του, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της απάτης, καθώς και η σε βάρος τους ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Λάρισα: Αυτός είναι ο 61χρονος που συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 61 χρονου ημεδαπού που συνελήφθη την (08.12.2017) στη Λάρισα για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράβασης του νόμου περί όπλων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και η σε βάρος του ασκηθείσα κακουργηματική δίωξη.

Αυτά είναι τα 7 μέλη της σπείρας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασισιού

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες επτά (7) ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης και εξαρθρώθηκε την 22-1-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Σαρακοστιανά 2018 στο Ιχθυοπωλείο ΨΑΡΙΑ - ΨΑΡΙΑ

Κιλκίς: Βιωματικό σεμινάριο με τον Κώστα Αναστασιάδη στο μουσικό εργαστήρι Κιθαristas

Ανακοίνωση μουσικού εργαστηρίου Κιθαristas
O Κώστας Αναστασιάδης επιστρέφει στους Κιθαristas για τον τέταρτο κύκλο του σεμιναρίου "Η Αρμονία του Ρυθμού για όλες τις τέχνες". 

Πρόγραμμα ‘‘Πάσα στα θρανία’’ στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Δελτίο τύπου ΕΠΣ Κιλκίς
Το πρόγραμμα «Πάσα στα θρανία» είναι το πρώτο εγκεκριμένο σχολικό πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας που εκπονείται από την Ε.Π.Ο. και υλοποιείται σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό. 

Κιλκίς: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων για την παρέλαση των καρναβαλιστών

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της παρέλασης καρναβαλιστών που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 στο κέντρο της πόλης, από τις 11:30 έως τις 12:30 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού 21ης Ιουνίου, από το ύψος Καμπάνη – Περικλέους έως τη Γ. Καπέτα καθώς και επί της οδού Ελ. Βενιζέλου από το ύψος της 21ης Ιουνίου έως το Πάρκο – Κήπος – Χαρίτωνος.

Συνελήφθησαν χθες στο Κιλκίς...

➤Συνελήφθη χθες (14-2-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς,από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 55χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο του οχήματος που επέβαινε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 51 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Μαθήματα χορού Swing στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Η αίθουσα χορού της ΤΕΧΝΗΣ ανοίγει ξανά τις πόρτες της για να υποδεχτεί την πιο χαρούμενη και σκερτσόζικη παρέα της πόλης.

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς κοντά στα παιδιά για ακόμη μια φορά

Ανακοίνωση ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς 
Ελάτε στη ΤΕΧΝΗ για να γνωρίσετε από κοντά το θεατρικό παιχνίδι. Μια δραστηριότητα που θα δώσει στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο τα θρανία και τις τόσες υποχρεώσεις και να συμμετάσχουν στη διαδικασία του θεατρικού παιχνιδιού, να αναλάβουν ρόλους και να βιώσουν τη θεατρική πράξη.

Καθαρά Δευτέρα στον Επτάλοφο Κιλκίς

2oς Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Κιλκίς


"Αν χρειαστεί και τρίτο συλλαλητήριο, θα είναι οργανωμένο..."

Κοινή ανακοίνωση Παμμακεδονικών Ενώσεων
Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και όλοι οι φορείς που διοργάνωσαν ή συνέβαλαν στα δυο προηγούμενα συλλαλητήρια, δηλώνουμε πως στις 21 Ιανουαρίου και στις 4 Φεβρουαρίου 2018, μίλησε ο Ελληνικός λαός ο οποίος ήρθε αυθόρμητα να διεκδικήσει τα δίκαιά του, να πει πως δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να εκχωρήσει στα Σκόπια το «Άνω Μακεδονία», «Νέα Μακεδονία», «Gornamakedonija» ή οτιδήποτε με αναφορά το «Μακεδονία».

"Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά"

Κοινή ανακοίνωση οργανώσεων της Αριστεράς*
Οι οργανώσεις που συνυπογράψαμε την κοινή δήλωση στις 02 Φεβρουαρίου ενάντια στα εθνικιστικά συλλαλητήρια δηλώνουμε ότι:
α) Το συλλαλητήριο στις 4/2/2018 στην Αθήνα, καθώς και οι μετέπειτα εξελίξεις, δηλώσεις κλπ, επιβεβαίωσαν με τον πιο αδιαμφισβήτητο τρόπο την ανάγκη της πρωτοβουλίας των οργανώσεών μας, για έναν κάθετο διαχωρισμό της Αριστεράς από αυτά. 


Συνάντηση ΕΛΜΕ με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς 
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 συναντήθηκε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς κ. Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο

Ο ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ σε αγώνες Mini Volley στο Κορδελιό

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Τους πρώτους αγώνες Mini Volley για το 2018 έδωσαν τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου με την Ακαδημία Όλυμπος στην Θεσσαλονίκη.

Σούλης: "Δεν χρειάζεται το Κιλκίς έναν νέο Μπουτάρη"

Υπογράφει ο Αναστάσιος-Σούλης Καζαντζίδης
Πολιτευτής Ν.Δ. Κιλκίς
"Είναι πραγματικά να εξοργίζεται και ο πιο καλόπιστος πολίτης του Κιλκίς με την απαράδεκτη στάση του προέδρου του επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη, να δέχεται στην πόλη μας τον Τούρκο εμπορικό ακόλουθο την ίδια στιγμή που οι Τούρκοι προσαρτούν τα ΙΜΙΑ και μας προκαλούν εμβολίζοντας σκάφος του Λιμενικού μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα. 

Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για την υπαγωγή των δικαιούχων στο νέο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ). Η διαχείριση της διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.idika.gr/kot/

Δείτε video από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς (14/2/2018)


Θέματα εκτός ημερησίας διάταξης, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς της Τετάρτης 14 Φεβρουαρίου 2018.