Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Η εταιρεία παραγωγής βιοντίζελ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ", αναζητά...

Η εταιρεία παραγωγής βιοντίζελ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΟΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΒΕΕ", με έδρα το Σταυροχώρι Κιλκίς αναζητά άμεσα αγρότες, μεσίτες ή Αγροτικούς Συνεταιρισμούς, κυρίως από Θράκη, Μακεδονία, Ήπειρο, και Θεσσαλία, για συμβολαιακή γεωργία ηλίανθου και ελαιοκράμβης, για το έτος 2020, αλλά και για μελλοντική συνεργασία. Πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος στο email: e.kyanidou@elvi.gr, κιν:6936-887717, Υπεύθυνη επικοινωνίας Κυανίδου Ευαγγελία.

Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας: Δυναμώνουμε τη φωνή μας για μέτρα προστασίας του λαού

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Τη στιγμή που ο λαός μας παρακολουθεί με αγωνία την εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, η Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας, το ΚΚΕ, καλεί τους δημότες του Δήμου Παιονίας παράλληλα με την ατομική πειθαρχία και ευθύνη που καλούνται να επιδείξουν στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας της Δημόσιας Υγείας, να προβληματιστούν και να αναρωτηθούν:

(Video) ΚΝΕ: Και τα καλυμμένα στόματα βγάζουν φωνή... Τη δυναμώνουμε!

Αρνητικό το δείγμα για κορωνοϊό στη Γουμένισσα

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γουμένισσας
Το Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας δέχθηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα για Κορωναιού COVID - 19 στις 15.03.2020. Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκε η διαδικασία διαλογής διερεύνησης και διεκπεραίωσης του περιστατικού σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και το επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης που έχει συντάξει και εφαρμόζει το Νοσοκομείο μας.

Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το έργο κατασκευής ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες του Δήμου Παιονίας.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες (17 Μαρτίου 2020), με τη συνδρομή και των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, συνελήφθησαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πέλλας συνολικά 6 άτομα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε ακόμα 1 άτομο, για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών.

Μήνυμα Κ. Σιωνίδη προς τους Δημότες Παιονίας

Υπογράφει ο Κ. Σιωνίδης 
Δήμαρχος Παιονίας
Συνδημότες και συνδημότισσες
Η συγκυρία που ζούμε είναι εξαιρετικά δύσκολη για την δημόσια υγεία και για να ανταπεξέλθουμε είναι απαραίτητο να δείξουμε σοβαρότητα και ψυχραιμία. Τις επόμενες δύσκολες ημέρες πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να συνεργαστούμε με τις υγειονομικές αρχές πειθαρχώντας στις οδηγίες που μας δίνονται και επιδεικνύοντας αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.

Κορωνοϊός και άγχος


Του Όμηρου Σαββίδη*
Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουμε και στη χώρα μας μια έκτακτη κατάσταση, η οποία έχει επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας. Οποιοδήποτε γεγονός αλλάζει τις συνήθειες μας αποτελεί αιτία πρόκλησης άγχους. Πολύ περισσότερο όταν αυτό γίνεται με βίαιο και απότομο τρόπο.

Κορωνοϊός: Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Ο κορωνοϊός πλέον ορίζει τα πάντα στη χώρα μας. Η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει άρδην και συνεχίζει να επηρεάζεται ανάλογα με τις … ορέξεις του. «Θύμα» λοιπόν του κορωνοϊού έπεσε και η Ν.Δ., καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες θεωρείται πλέον σίγουρο ότι αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές της για την ανάδειξη νέων κομματικών οργάνων (νομαρχιακές επιτροπές, τοπικές επιτροπές κ.λπ.), που ήταν προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Μάιο. 

(Video) Κορωνοϊός: Μήνυμα Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ κ Εμμανουήλ


Κορωνοϊός: Μήνυμα Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ κ Εμμανουήλ, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.

Θετικά νέα από το Συμβούλιο: Η Ευρώπη ενωμένη και έτοιμη

Δήλωση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli
«Η Ευρώπη επανορθώνει για τον εγωισμό και τον ελλιπή συντονισμό μεταξύ των κυβερνήσεων στην αρχή της κρίσης του COVID-19. Η έκτακτη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ενέκρινε τις προτάσεις της Επιτροπής, για τις οποίες είχε ήδη δώσει θετική γνώμη το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του ιού και τη συνδρομή προς τις χώρες που χρειάζονται βοήθεια.

(Video) Δήμαρχος Κιλκίς: Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό


Μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη για τον κορωνοϊό, την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, στο Δημαρχείο Κιλκίς.