Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

(VIDEO) Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2023, του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2023, του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids. Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023.

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εγνατίας Οδού στην Ημαθία, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Ευχές εορτών από το Σϋνδεσμο Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς



Ευχές εορτών από τον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη



ΚΚΕ Κιλκίς: Για ακόμα μια φορά «λαγός» της κυβερνητικής πολιτικής το ΠΑΣΟΚ

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Τι σημαίνει «υπεύθυνη αντιπολίτευση» απέδειξε για ακόμα μια φορά το ΠΑΣΟΚ, το οποίο αποτελεί το καλύτερο στήριγμα της κυβερνητικής πολιτικής. Αφού την προηγούμενη 4ετία ψήφισε το 70% των αντεργατικών νόμων της ΝΔ και από τον Ιούλιο έχει στηρίξει ήδη τα μισά νομοσχέδια, τώρα – με κοινοβουλευτική παρέμβαση του βουλευτή Κιλκίς, Στ. Παραστατίδη και υπεύθυνου τομεάρχη Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί δεν προχωράει γρηγορότερα και «καλύτερα» την προσπάθεια κατηγοριοποίησης των σχολείων, μέσω της λεγόμενης «αξιολόγησης», η οποία έχει βρει τη σθεναρή αντίσταση του συνόλου των εκπαιδευτικών και των γονιών.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (17 Δεκεμβρίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε λεβητοστάσιο, εξωτερικά της οικίας του, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 542 γραμμαρίων και μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 45 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Ευχές εορτών από την Επιμορφωτική Κιλκίς



Τα νέα του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς (18/12/2023)

Δελτία τύπου ΝΗΡΕΑ Κιλκίς
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΓΟΝΕΙΣ: ΕΝΑΣ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ» ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το βιωματικό σεμινάριο για γονείς παιδιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με τίτλο: «Γονείς: ένας απαιτητικός ρόλος», που υλοποιήθηκε στη Γουμένισσα. Οι συναντήσεις, διάρκειας 14 ωρών, ξεκίνησαν τον Οκτώβριο και ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο. Στο σεμινάριο συμμετείχαν 10 γονείς και κηδεμόνες.

Την ήττα γνώρισαν οι έφηβοι του ΑΤΛΑΝΤΑ στο ΔΑΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Την ήττα γνώρισαν οι έφηβοι του ΑΤΛΑ στο ΔΑΚ Κιλκίς, την Κυριακή 17.12.2023, στις 14.00 η ώρα, από τον Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Τα αγόρια που κοίταξαν στα μάτια τον Αλέξανδρο, πάλεψαν με θράσος στα δύο πρώτα σετ, κάνοντας αίσθηση με την σταθερότητα και την επιμονή τους, όμως, αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να τους δώσουν την νίκη. Στο τρίτο σετ, υποχρεώθηκαν στην δέκατη ήττα τους, αφήνοντας παρ’ όλα αυτά θετικές εντυπώσεις και αισιοδοξία για το μέλλον. Το τελικό σκορ 0-3 (23-25, 18-25, 13-25) τους αδικεί, αλλά στέκεται και οδηγός για τα επόμενα παιχνίδια.

Ευχές εορτών από την τοπική διοίκηση Κιλκίς της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών