Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Αυτός είναι ο πα-τέρας που βίαζε με τον σύντροφό του τον ανήλικο γιο του


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο (2) ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 8-7-2016, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή του Πρωτοδικείου Ναυπλίου, κατηγορούμενοι για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

RPM (Indoor cycling training): Η εναλλακτική προπόνηση

Δελτίο τύπου Kinesis –Gym Kilkis
Στην καθημερινότητα μας μπορούμε να εντάξουμε την προπόνηση σε στατικό ποδήλατο αρκεί όμως να μην γίνει ρουτίνα και βαρεθούμε εύκολα! Έτσι αυτό που προτείνουμε είναι η προπόνηση Spinning, που ουσιαστικά δεν είναι τίποτα άλλο από μία διαλειμματική προπόνηση βασισμένη στις αλλαγές της ταχύτητας που οι φίλοι μας ποδηλάτες μετράνε σε πεταλιές το λεπτό ή αλλιώς σε rotation per minutes.

Γέφυρα - Πόσα ταξίδια μέτρησε…

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Γέφυρα
Πόσα ταξίδια μέτρησε… 
πόσων αποχαιρετισμών λύπες άντεξε..
και πόσων συρμών κι ονείρων βάρος..

Σταματούν οι εκδηλώσεις του 4ου Φεστιβάλ Μουσών στην Παραλία Κατερίνης

Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών ανακοινώνει ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν. Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από τα σημεία προπώλησης μπορούν να τα εξαργυρώσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μέχρι την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016 από το ίδιο σημείο που τα έχουν προμηθευτεί.

Ενημερωτική συνάντηση της Επιμορφωτικής Κιλκίς στην Κύπρο

Το ΚΕΚ-Κέντρο Δια Βίου Μάθησης2 Επιμορφωτική Κιλκίς στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με τον Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Κύπρου (ΣΕΗΚ), υλοποίησε συνάντηση ενημέρωσης στην Κύπρο με σκοπό την παρουσίαση του προγράμματος Erasmus+ και την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών ευκαιριών χρηματοδότησης γενικότερα.

Σκοτώθηκε 63χρονος σε τροχαίο

Χθες (25-07-2016) το μεσημέρι στο 39ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Δράμας – Αμφίπολης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 63χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 63χρονου οδηγού.