Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

Compaq Armada 1120, ένα από τα πρώτα μοντέρνα laptop από το 1996

Επίσκεψη προέδρου του ΕΛΑ Πάρι Κουρτζίδη στο Πολύκαστρο

Ανακοίνωση 
πολιτικού κόμματος ΕΛΑ (Ελεύθεροι άνθρωποι) 
 
Ο πρόεδρος του πολιτικού κόμματος ΕΛΑ (Ελεύθεροι άνθρωποι) κ. Πάρις Κουρτζίδης και δημοσιογράφος θα επισκεφθεί το Πολύκαστρο την Κυριακή 10/4/22 ώρα 11:00 στα πλαίσια της περιοδείας του στη βόρεια Ελλάδα. Προγραμματίστηκε μια σύντομη ομιλία σε κλειστό χώρο καφέ απέναντι από τη στρατιωτική λέσχη Πολυκάστρου καθώς και μια βόλτα στα καφέ της κεντρικής πλατείας.

Φραγγίδης: Μεγάλη αναστάτωση και ταλαιπωρία επιφέρει η κατάργηση της συνταγογράφησης φαρμάκων, στους ανασφάλιστους πολίτες από ιδιώτες γιατρούς

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ερώτηση στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας κατατέθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με πρωτοβουλία του κ. Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς και υπεύθυνου ΚΤΕ Υγείας του Κινήματος Αλλαγής. Στην ερώτηση οι βουλευτές επισημαίνουν τα προβλήματα που δημιούργησε λίγες μόνο μέρες μετά την εφαρμογή της η απόφαση του Υπουργείου Υγείας για περιορισμό από τις 16 Μαρτίου 2022 του δικαιώματος συνταγογράφησης φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και διαγνωστικών εξετάσεων στους ανασφάλιστους και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αποκλειστικά σε γιατρούς των δημοσίων δομών υγείας, αφαιρώντας το δικαίωμα αυτό από τους ιδιώτες γιατρούς.

Ζελένσκι, πρόεδρος ορτινάτζα των ευρωατλαντικών σχεδιασμών που υποδαύλισαν την ιμπεριαλιστική επέμβαση της Ρωσίας

Γράφει ο Παναγιώτης Σαββίδης
Την σκυτάλη παίρνει με την σειρά του, το Ελληνικό αστικό κοινοβούλιο για να ξεπλύνει τον ευρωατλαντικό ιμπεριαλισμό και των διαχρονικών εγκλημάτων του, μετά την πρόταση του πρωθυπουργού της χώρας, να προσκαλέσει να μιλήσει σε αυτό, ο πρόεδρος - αχυράνθρωπος της Ουκρανίας Ζελένσκι, που έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης για τα δεινά που περνάει ο Ουκρανικός λαός.

ΕΠΣ Κιλκίς: Στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο οποιαδήποτε σκοπιμότητα είναι πέρα από κάθε λογική

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς

Με τη δημοσιότητα που δόθηκε, μετά από βιντεοσκόπηση και αναπαραγωγή στιγμιότυπων ποδοσφαιρικού αγώνα στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας το περασμένο Σάββατο 2 Απριλίου, η διερεύνηση των συνθηκών διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα από την πλευρά μας καθίσταται επιβεβλημένη, υλοποιώντας συγκεκριμένες ενέργειες και παράλληλα θεωρώντας υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε την φίλαθλη κοινή γνώμη

Προειδοποιητική αποχή των δικηγόρων του νομού Κιλκίς, για 5 ημέρες

Ανακοίνωση 
Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς 

Το Δ. Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς συνήλθε, εκτάκτως την 4-4-2022 και, αφού έλαβε υπόψιν την από 2-4-2022 απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αποφάσισε:

Το Φόρουμ των Δελφών και η επιζητούμενη διπλωματική αναβάθμιση της χώρας

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
Π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

Από τις 6 ως τις 9 Απριλίου θα λάβει χώρα το 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, όχι σε μια οπουδήποτε περιοχή της χώρας, αλλά εκεί όπου άνθισε η Δελφική Αμφικτυονία, ο προπομπός του ΟΗΕ! Διαβάζοντας τα ονόματα όλων των ομιλητών διαπιστώνεται ότι απουσιάζουν ηχηρά ονόματα Ρώσων και Ουκρανών, οι χώρες των οποίων βρίσκονται στο επίκεντρο της πρόσφατης πολεμικής σύρραξης.

Με τροπολογία Γεωργαντά ,45 εκατ. ευρώ στους κτηνοτρόφους για αγορά ζωοτροφών

Σε περαιτέρω στήριξη των κτηνοτρόφων προχώρησε η κυβέρνηση, με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς και η οποία ψηφίστηκε από τη Βουλή, προκειμένου να αντισταθμιστούν οι αυξήσεις στις τιμές των ζωοτροφών.

Ο Δ. Αγαθόπουλος και ο Δ. Βενιέρης μιλούν με το Μπάμπη Καραγεωργίου στον OkRadio

Φυτεύουν και υιοθετούν ένα δέντρο στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου

Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου
12 δεντράκια φύτεψαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Α, Γ και Δ του 6/θ Δημοτικού Σχολείου Χέρσου Κιλκίς (3 βελανιδιές, 6 πεύκα και 3 κυπαρίσσια). Το φύτεμα έγινε στην αυλή του σχολείου στις αρχές Απριλίου στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος «Φυτεύω και υιοθετώ ένα δέντρο, δίνω ανάσα στη γη» που διεξάγεται όλη τη σχολική χρονιά υπό της εποπτεία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με το Δασαρχείο Κιλκίς.
Και όπως λέγαμε και παλιότερα, φύτεψε κι εσύ ένα δέντρο, μπορείς.

Ο Π. Τονικίδης ευχαριστεί για την εκλογή του ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Υπογράφει o Παύλος Σπ. Τονικίδης

Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ σε όλο το νομό Κιλκίς που συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην διαδικασία εκλογής συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του κόμματος.

Ολοκληρώθηκε η εκλογή συνέδρων νομού Κιλκίς, για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Με πλήρη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. Από την Παρασκευή μέχρι και το βράδυ της Κυριακής σε όλη την Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες μέλη, τριπλάσιος αριθμός από το αντίστοιχο συνέδριο του 2016, προσήλθαν στις Οργανώσεις Μελών τους για να εκλέξουν 5.000 συνέδρους.

Στο ερώτημα: «Πότε θα ζήσουμε ανθρώπινα;», η απάντηση είναι «Σήμερα»!

Γράφει η Ανδριάνα Κουμεντάκου

Εικαστικός, Αναπληρώτρια Εκπαιδευτικός στο Κιλκίς

Εδώ και πολλά χρόνια οι εργαζόμενοι έχουμε πληρώσει ακριβά, την οικονομική κρίση, την προσπάθεια να ανακάμψει η οικονομία, την πανδημία, τη λεγόμενη «πράσινη μετάβαση» και τους ανταγωνισμούς των ισχυρών του πλανήτη, τώρα τον πόλεμο.

Γλώσσα και Κόσμος

Του Κώστα Μπούζα
Υπάρχει μια προφανής διαπίστωση, αποδεκτή απ’ όλους: “Οι λέξεις μιας γλώσσας αντιστοιχούν σε έννοιες”.

Λιμνότοπος: Εμπορική αμαξοστοιχία παρέσυρε τρεις αλλοδαπούς άνδρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός

Σήμερα (5 Απριλίου 2022) στις 11.10’ περίπου, στο ύψος του οικισμού Λιμνοτόπου Κιλκίς, εμπορική αμαξοστοιχία που κινούνταν από Θεσσαλονίκη προς Ειδομένη, παρέσυρε τρεις αλλοδαπούς άνδρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός άνδρα και τον τραυματισμό των δύο ανδρών. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Λύση συνεργασίας ΚουΠα Κιλκίς με τον coach Δημήτρη Καραμιχάλη

Ανακοίνωση ΚουΠα Κιλκίς

Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας μας με τον COACH ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην Ανδρική μας ομάδα και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για την συνέχεια.

Ενημέρωση για την υποχρέωση Δήλωσης αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων & τροφίμων από τις επιχειρήσεις

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ: 1549/Β/04.04.2022, η απόφαση Αριθ. 1368/04.04.2022, των Υπουργών Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη & Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργιου Γεωργαντά, με θέμα «Δήλωση αποθεμάτων γεωργικών προϊόντων και τροφίμων».

Γκουγκουσίδης: Στόχος μου είναι να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων των δημοτών

Υπογράφει ο Στέργιος Γκουγκουσίδης
Συμπαραστάτης του δημότη & της επιχείρησης Δήμου Παιονίας

Ο θεσμός του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο τόσο για τον πολίτη και τις τοπικές επιχειρήσεις όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση. Την 31/03/2022 στο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας έγινε αντιληπτή από την πλήρη απαρτία του σώματος του Συμβουλίου και την επιλογή τους να στηρίξουν το θεσμό, η αδήριτη ανάγκη για την εκλογή συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο Δήμο μας, η οποία μάλιστα εκφράζεται και με την απαίτηση από το νόμο αυξημένης πλειοψηφίας για την εκλογή του. Ως δημότης του Δήμου Παιονίας είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά από πολυετή προσπάθεια ο θεσμός αυτός είναι πλέον ενεργός στο Δήμο μας.

Σκληρή Δουλειά, διαρκής Πρόοδος, σύγχρονος Ανθρωπισμός


Υπογράφουν:
– Χρυσή – Ουρανία (Ράνια) Παπαδοπούλου, Οικονομολόγος ″London Metropolitan University″ / Τμήμα Χρηματοοικονομικής, Παν. Πειραιά / Επιχειρηματίας
– Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Μεταπτυχιακός Π.Μ.Σ. Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας, Παν. Μακεδονίας / Επικοινωνιολόγος / Ραδιοφ. Παραγωγός

Τη κεντρική και τελική προεκλογική του συγκέντρωση ενόψει του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες στο Παρίσι, ο Γάλλος Πρόεδρος κος. Εμμανουέλ Μακρόν, Επικεφαλής του Κεντρώου La République En Marche. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 5/4/2022, 7:32 μ.μ.

Έλεγχοι σε δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς πραγματοποιήθηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022, με τη συμμετοχή συναρμόδιων φορέων

Η Ελληνική Αστυνομία ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στο ζήτημα της προστασίας των ζώων, δίνει βαρύτητα στην εφαρμογή τήρησης της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Κορωνοϊός (5/4/2022): 18.988 νέα κρούσματα (97 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 70 θάνατοι και 358 διασωληνωμένοι

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 18.988, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.114.591 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 49.1% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 75 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.479 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Πέθανε η αγορά του Κιλκίς

Πέθανε η αγορά του Κιλκίς, Τρίτη 5 Απριλίου 2022 και ώρα 1:00 μ.μ.