Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

20 Οκτωβρίου: Ημέρα της Αστυνομίας

Οι αστυνομικοί της γειτονιάς Κιλκίς ενημερώνουν
Η Ελληνική Αστυνομία γιορτάζει στις 20 Οκτωβρίου, την«Ημέρα της Αστυνομίας» μαζί με τη μνήμη του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσμοθετήθηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα και την κοινωνία.

Ο Άθλος Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο, στη Χρυσούπολη Καβάλας

Δελτίο τύπου Άθλου Κιλκίς
Την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε Φιλικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ-ΝΤΟ για τις ηλικίες Παμπαίδων – Πανκορασίδων, Παίδων -Κορασίδων, Εφήβων – Νεανίδων, στο γήπεδο της Χρυσούπολης Καβάλας.

Κιλκίς: Υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής υγείας 2017 - 2018

Σας ενημερώνουμε ότι το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς δια του Διευθυντή κ. Λιναρδάκη Ιωάννη – Συλλόγου Διδασκόντων, προτίθενται, στα πλαίσια των γενικών καθηκόντων και αρμοδιοτήτων τους, προκειμένου να πετύχουν την αποτελεσματική λειτουργία της Σχολικής Μονάδος, να οργανώσουν σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς:

Τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης για τη μεταποίηση

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, η 1η τροποποίηση της Υπουργικής Απόφασης «Καθορισμός των λεπτομερειών εφαρμογής του υπομέτρου 4.2 “Στήριξη για επενδύσεις στη μεταποίηση/εμπορία και/ή ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας περιόδου 2014-2020» (Υπ’ αριθμ. 593/37447/ΦΕΚ 1190/Β/4-4-2017).

Η παιδική παράσταση "Ο Μπομπ Σφουγγαράκης και η διάσωση του βυθού" , στο Κιλκίς

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - ΚΙΛΚΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - ώρες 17.15 & 19.15
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : ΒΙΒΛ/ΛΕΙΟ ΗΛΙΑΔΗΣ - τηλ 23410 75307
Προπώληση 7€ - Ταμείο 9€ - Πληροφορίες - 6974797109
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ - ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ

Γεωργαντάς: «Η κοροϊδία της Κυβέρνησης στα θέματα της Δημόσιας Διοίκησης συνεχίζεται»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σχετικά με θέματα δημόσιας διοίκησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Κυβέρνηση δεν επιθυμεί ή αδυνατεί να εφαρμόσει ακόμα και τα δικά της νομοθετήματα».

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων»

Σημαντική προσέλευση και συμμετοχή στελεχών των Δήμων από όλη την Κεντρική Μακεδονία, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 19/10/17 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: «Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων». 

Ομογενής από Αυστραλία, προσέφερε 12 φορές το μεσημεριανό γεύμα των περιθαλπόμενων στο γηροκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας
Την κοινωνική του ευαισθησία, τον ανθρωπισμό και την αλληλεγγύη του, προς τους συνανθρώπους του, έδειξε έμπρακτα ομογενής από την Αυστραλία, ο οποίος δεν ξέχασε τον τόπο καταγωγής του, το αγαπημένο του Κιλκίς.

Ο Κιλκισιώτης αστυνομικός Πλούταρχος Ελευθεριάδης, πρόεδρος σε επιτροπή της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων
Μετά την διεξαγωγή του 27ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων και την εκλογή, σύμφωνα με το τροποποιημένο άρθρο 29 του Καταστατικού της Ομοσπονδίας μας, των μελών στις Ομάδες Εργασίας, συγκροτήθηκαν στις 16/10/2017 σε Σώμα, προκειμένου να εκλεγεί μεταξύ τους, Πρόεδρος και Γραμματέας, καθώς επίσης και η συγκρότηση της Εξελεγκτικής Επιτροπής. 
Προέκυψε η ακόλουθη σύνθεση:

Συλλυπητήρια Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς για τον θάνατο του Δημήτριου Μηλαράκη

Ανακοίνωση Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κιλκίς εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και τα θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του ιατρού Δημήτριου Μηλαράκη.

"Κυρία Αρβανίτη-Μηλαράκη συλλυπητήρια για τον θάνατο του συζύγου σας"

Υπογράφει η
Μαρία Βλάχου
Διοικήτρια Νοσοκομείου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου κας Αρβανίτη – Μηλαράκη Αικατερίνης, για τον θάνατό του συζύγου της Δημήτριου Μηλαράκη.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ο Κώστας Αναστασιάδης στους Κιθαristas

Ο Κώστας Αναστασιάδης επιστρέφει στους Κιθαristas, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου. 16:00 -17:30 για μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου και 18:00 -20:00 για ενήλικες. Κόστος συμμετοχής 15€ και 20€ αντίστοιχα για ένα βιωματικό σεμινάριο με θέμα, "Η Αρμονία του Ρυθμού για όλες τις τέχνες". Δηλώσεις συμμετοχής αυστηρά έως την Πέμπτη 4/11/17.

Κιλκίς: Προβολή της ταινίας «Υπηρέτησα τον βασιλιά της Αγγλίας»

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 22 Οκτώβρη στις 6:45 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς προβολή της ταινίας «Υπηρέτησα τον βασιλιά της Αγγλίας» του Γίρι Μένζελ.
Το περιεχόμενο της ταινίας κινείται σε δυο καθαρούς άξονες. Ο ένας είναι το προσωπικό και ο άλλος το γενικό. 

Το Ράντσο Κιλκίς έγινε 12 ετών και σας προσκαλεί στα γενέθλιά του