Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Στους 8 βαθμούς η διαφορά από τον δεύτερο για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Άνοιξε η ψαλίδα της διαφοράς στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΚιλκίς με τον Αλέξανδρο πλέον να έχει 8 βαθμούς διαφορά από τις δεύτερες ισόβαθμες ομάδες τον Γαλλικό και την Ν.Σάντα και 9 βαθμούς από το Πεδινό, που αντιμετωπίζει το επόμενο Σάββατο στην έδρα του.

Έκοψε την βασιλόπιτά του ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου

Ο πολιτιστικός σύλλογος Δροσάτου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στην αίθουσα του συλλόγου την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας. 

Πολύκαστρο: Τσάκωσαν ένα Πακιστανάκι και έναν 55χρονο δικό μας για κλοπή και κάλπικα χαρτονομίσματα

Συνελήφθησαν χθες (16-01-2016) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας ανήλικος υπήκοος Πακιστάν και ένας 55χρονος ημεδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων. 

Πολύκαστρο: Συνέλαβαν Αλβανό που μετέφερε παράνομα 4 Αλβανούς

Συνελήφθησαν σήμερα (17-01-2016) τα ξημερώματα στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Ευζώνων στο Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 42χρονος, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει έναντι χρηματικού αντιτίμου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, 4 ομοεθνείς του ηλικίας 23, 24, 30 και 33 ετών. 

Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ: Π.Α.Ο.Κ. Αλμωπίας - Α.Ο.Κ. Γουμένισσας 41-65

Ήσυχα κύλησε ο αγώνας στο κλειστό της Αριδαίας στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπισε τον τοπικό Π.Α.Ο.Κ. με το τελικό αποτέλεσμα να αναδεικνύει την ομάδα μας ως μεγάλη νικήτρια! 
Η Γουμένισσα μπηκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και αυτό φαίνεται από το σκορ του πρώτου δεκαλέπτου (13-15). Η συνέχεια ανηκε δικαιωματικά στους φιλοξενούμενους που αυξησαν την διαφορά στους 11 πόντους (23-34).

Η καρδιά της μάνας

Της Σοφίας Μαρωνίδη
Είκοσι χρόνια τον χώριζαν απο τότε που του 'δωσε ζωή, μέχρι που πήρε τη δική της...  Σκότωσε (κατ'εντολήν) την σαραντάχρονη μάνα του στην πόλη Ράκα της Συρίας, επειδή του ζητούσε να εγκαταλείψει το ISIS...

''Μια μαμά κι έναν καιρό...'' - Σιδερομπλεξίματα!

Της Ευγενίας Τσομπανοπούλου
Κάποια στιγμή το βλέμμα της συναντήθηκε με αυτό της σιδερώστρας. Εκείνη κοίταξε αμέσως αλλού με περιφρόνηση. Στραβοκατάπιε αλλά δεν πτοήθηκε, δεν πήρε τα μάτια της από πάνω της. Δεν έχει βρεθεί ακόμη εμπόδιο που να με κάνει να λυγίσω, της είπε. Νομίζεις, αποκρίθηκε. 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού κόβει την βασιλόπιτά του