Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Προκηρύχθηκε το LEADER/CLLD της ΑΝΚΙ - 2.556.000 € για ιδιωτικές επενδύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Μετά από πολύμηνη προετοιμασία δημοσιεύθηκε η πολυαναμενόμενη πρόσκληση για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα χρηματοδότησης επιχειρηματικών ιδεών, το LEADER/CLLD της Αναπτυξιακής Κιλκίς.

Νικόλαος Συτμαλίδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει ο Νικόλαος Συτμαλίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς 
Ονομάζομαι Συτμαλίδης Νικόλαος και κατάγομαι από το Αετοχώρι της Αλεξανδρούπολης και είμαι μόνιμος κάτοικος στο Καβαλάρι στην περιοχή Μουριών.

Πέλλα: Σκοτώθηκε 52χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (11 Απριλίου 2019) και ώρα 11.00 περίπου, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Πολυκάρπης - Όρμας Πέλλας, μοτοσικλέτα που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

(Video) Κιλκίς: Συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΑΑΤ με αξιολογητές Κιλκίς, Σερρών και Πέλλας


Η συνάντηση υπηρεσιακών παραγόντων του ΥΠΑΑΤ με αξιολογητές Κιλκίς, Σερρών και Πέλλας, έγινε την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, στο Επιμελητήριο Κιλκίς και ώρα 10:00 π.μ.

Καθαρίζουμε τη λίμνη Δοϊράνη


Βαγγέλης Νίτσης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας

Υπογράφει ο Βαγγέλης Νίτσης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Συμμετέχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του δήμου Παιονίας στην δημοτική ενότητα Γουμένισσας, με τον συνδυασμό «Παιονία της Προόδου» και με υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Σιωνίδη.

Αθλητής υψηλών επιδόσεων ο Κώστας Πουντζουκίδης για το ΑΠΘ και την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδας

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Στις 30 Μαρτίου 2019 ημέρα Σάββατο στην αίθουσα 2 του Κόκκινου Κτιρίου του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε ημερίδα από την Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος και την επιτροπή υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Επίσκεψη Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς στο γήπεδο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κιλκίς
Την Τρίτη 2 Απριλίου 2019 το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς, επισκέφθηκε το γήπεδο του ΠΑΟΚ SPORTS ARENA, το γνωστό ως Παλατάκι, στο πλαίσιο του μαθήματος Φυσικής Αγωγής και διαθεματικής προσέγγισης του αθλητισμού ως μέσο ενίσχυσης των κοινωνικών δεξιοτήτων. 

Παραδοσιακά παραμύθια στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στο πλαίσιο διαφύλαξης της πολιτιστικής κληρονομιάς των παραδοσιακών παραμυθιών και της προσφοράς στους μικρούς της φίλους αγωγής ψυχής, θα υλοποιήσει από τις 6 έως και τις 29 Μαΐου 2019, αφηγήσεις παραδοσιακού παραμυθιού με τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα Θεόδωρο Γιαννακό και απευθύνεται στους μαθητές των δημοτικών σχολείων Κιλκίς.

Παράταση για την παραχώρηση χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργους

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), πρόκειται να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση, προκειμένου να παραταθεί η παραχώρηση χρήσης αγροτικών ακινήτων σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργους εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Θρακική Εστία Κιλκίς: Εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία των Ελλήνων της Θράκης

Δελτίο τύπου Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για την γενοκτονία και τον διωγμό των Ελλήνων της Θράκης από την Θρακική Εστία Κιλκίς.

Οδηγική και "Οδική" ασφάλεια


Του Θεόφιλου Τιρεκίδη
Η εξέλιξη της τεχνολογίας και των οχημάτων είναι αλματώδη. Τα οχήματα περνούν σε μια νέα εποχή και είναι εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστές, που τους δίνουν πολλές δυνατότητες. Το αποτέλεσμα που προσπαθεί να επιτευχθεί, είναι το όχημα να γίνει τέλειος συνεργάτης του ανθρώπου, στην καθημερινή μάχη, κατά του ατυχήματος.

Στο "Κιλκίς Μπροστά" ο Δημήτρης Αθανασιάδης με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Δημήτρης Αθανασιάδης στηρίζει δυνατά το Δημήτρη Κυριακίδη και θεωρώντας ότι η υποψηφιότητά του για το Δήμο Κιλκίς είναι η καλύτερη αυτοδιοικητική επιλογή για τον τόπο και τους συμπολίτες μας, αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά". Για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με έργα.

Δείτε Video από τα εγκαίνια έκθεσης αγιογραφίας στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς


Τα εγκαίνια της έκθεσης του τμήματος αγιογραφίας της ΤΕΧΝΗΣ έγιναν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 και ώρα 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα “Κούρος Ευρωπού” της ΜΚΕ ΤΕΧΝΗ.