Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

οι λευκές νύχτες της Ιοκάστης

του φωτη μισοπουλου
Όλοι βγήκαμε από το Παλτό του Gogol
Φ.M. Nτοστογιέφσκι [1]

Διασκέδαση και παιχνίδι στην Ημερίδα του ΟΠΑΠ με τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Μια μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθώς η Ακαδημία μας διοργάνωσε σε συνεργασία με τους υπευθύνους των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ μια πολύ όμορφη εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 150 παιδιά.

Κάλεσμα για απεργία από το 24ωρη απεργία κηρύτει το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία σε ένα κοινό πλαίσιο και ημερομηνία μαζί με όλες τις δευτεροβάθμιες οργανώσεις της χώρας την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 και καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και κάθε πολίτη στην συγκέντρωσή μας που θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς.

Τριήμερη εξόρμηση στο Bansko Βουλγαρίας, με τον Ορειβατικό Σύλλογο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζει το τριήμερο Καθαράς Δευτέρας, 29 Φεβρουαρίου & 01 – 02 Μαρτίου 2020 τριήμερη εξόρμηση στο χιονοδρομικό κέντρο του Bansko Βουλγαρίας, με διανυκτέρευση στο εξαιρετικό ξενοδοχείο 4* Vihren Palace Aparthotel, https://vihrenpalace.com, με πλούσιο πρωινό, σε κεντρική θέση μέσα στο Bansko, πολύ κοντά στo lift της Γόνδολας. 

Ο Α. Τζιτζικώστας, πρώτος Έλληνας Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας είναι από σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς εξελέγη ομόφωνα από τα 329 μέλη της Επιτροπής, Δημάρχους και Περιφερειάρχες, από τις 27 χώρες της ΕΕ.

Κοπή πίτας ενεργών και αποστράτων πυροσβεστών νομού Κιλκίς


Τακτικές Κρίσεις Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος έτους 2020

Στο βαθμό Πυράρχου προήχθει ο Διοικητής Π.Υ. Κιλκίς Κωνσταντίνος Τσάγκαλος και στο βαθμό του Αντιπυράρχου ο Διοικητής Π.Υ. Γουμένισσας Χρήστος Γκαντίδης 
Συνεδρίασαν τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020, τόσο το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο, όσο και το Ανώτερο Συμβούλιο, καθώς και το Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και έκριναν συνολικά τα παρακάτω:

Το Σωματείο ΧΩΜΑ Κιλκίς, κόβει την πίτα του


Η ΚουΠα Κιλκίς κόβει την πίτα της


"Υπουργέ βοήθα και θα σου δώσουμε πιροσκί..."

Με τη διαμεσολάβηση του υφυπουργού ψηφιακής διακυβέρνησης Γ. Γεωργαντά, συνάντηση με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ Καράογλου είχαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ευκαρπίας Κιλκίς "Το Λαβάς" όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν δραστηριότητες συλλόγων τις περιοχής και ιδιαίτερα ο Διαγωνισμός Πιροσκί.

Εκδρομή με τη Βαλεντίνα Αγγελίδου, στην Κωνσταντινούπολη

Απάτη με sms και προστασία 1ης κατοικίας 2020


O δικηγόρος - διαμεσολαβητής, Κωνσταντίνος Τζίκας* αναφέρθηκε στις 03-02-2020 μέσα από την εκπομπή "Δημότης on line" του κ. Παναγιώτη Κρινή (TV100) για το πως μπορούμε να προστατευθούμε από τα sms που αποστέλλονται στους τηλεφωνικούς μας αριθμούς από πενταψήφια νούμερα και για το ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την προστασία της 1ης κατοικίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τους δανειολήπτες που έχουν κόκκινα δάνεια, ενώ η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 30 Απριλίου 2020.

Πάμε στη Σύρο με τη Θρακική Εστία Κιλκίς

Ανακοίνωση Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Συμμετέχουμε στο 2ο παγκόσμιο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στη όμορφη Σύρο, από 9 - 12 Ιουλίου 2020 και προσκαλούμε όσους θέλουν να περάσουν ένα 4μερο (4 μέρες, 3 βράδια) γεμάτο χορό γλέντι και διασκέδαση να έρθουν μαζί μας.

Βαριά ήττα για την ΚουΠα Κιλκίς στα Γιαννιτσά


Του Γιάννη Σιταρίδη
(koupa basketball team manager) 
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να εξηγηθεί το αποτέλεσμα. Η ομάδα μας έχασε εκτός έδρας από αυτήν των Ικάρων Γιαννιτσών με 91 – 59, κάνοντας τη χειρότερη μέχρι στιγμής εμφάνιση της από το ξεκίνημα της γεμάτης αντιξοότητες αυτής χρονιάς. 

Έκκληση για βοήθεια για τον μικρό Αριστοτέλη Θρήσκου

Τις τελευταίες ώρες ζήτησε την βοήθεια μας η οικογένεια του μικρού Αριστοτέλη Θρήσκου ο οποίος είναι 1,5 έτους και διαγνώσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από σάρκωμα EWING στο πόδι. Ο μικρός θα χειρουργηθεί από τον κύριο Gosheger στο νοσοκομείο του Muenster στην Γερμανία. Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 136.000€.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 12/2/2020, 03:00 μ.μ.

Συνελήφθη 51χρονος στην Ημαθία στο όχημα του οποίου εντοπίστηκαν πάνω από 2.400 κλεμμένα πακέτα τσιγάρων
Οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας οδήγησαν στη σύλληψη 51χρονου ημεδαπού χθες (11 Φεβρουαρίου 2020) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Τουριστικό περίπτερο Π.Ε. Κιλκίς στην Πλατεία Ειρήνης - Πολλά υποσχόμενο, αλλά κλειστό εδώ και 3 χρόνια!

Γράφει η Πάολα Χαραλαμπίδου
(Σε συνέχεια του άρθρου «Κι άλλα πεταμένα χρήματα στο φτωχό Κιλκίς;» του συνεργάτη μας Πάνου Μαύρου)
Την 3η χρόνια… υποτιθέμενης λειτουργίας του, διανύει το Κέντρο (περίπτερο) τουριστικής ενημέρωσης και πληροφόρησης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στην πλατεία Ειρήνης.

Επιμορφωτική Κιλκίς: Πρόγραμμα σεμιναρίων Φεβρουαρίου - Μαρτίου 2020, για ενήλικες

Στο Κιλκίς μεταφέρεται η περιοδική έκθεση, "Η Ελληνίδα στον Πόλεμο"

Στο Κιλκίς μεταφέρεται την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 η περιοδική έκθεση που διοργανώνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) με θέμα "Η Ελληνίδα στον Πόλεμο".

Γιώργος Μιχαηλίδης. Επιτέλους και ένας δημοτικός σύμβουλος που προτείνει τα αυτονόητα!

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες τα απελπισμένα μας ματάκια. Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μιχαηλίδης επιτέλους βγήκε και πρότεινε τα αυτονόητα. 

Δήλωση νέου προέδρου ΟΝΝΕΔ ν.Κιλκίς, Γιάννη Βασιλειάδη

Υπογράφει ο Γιάννης Βασιλειάδης
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ν.Κιλκίς
Στις 20/1/20 κατέθεσα την υποψηφιότητα για την προεδρεία της ΟΝΝΕΔ ν. Κιλκίς ευχαριστώ θερμά τους 60 οννεδίτες και οννεδίτισσες που με πίστεψαν από την αρχή και υπέγραψαν ηλεκτρονικά για την υποψηφιότητα μου. 

Μόνο περηφάνια γι’ αυτά τα παιδιά!



Γράφει ο Σπύρος Νικ. Καρτσώνης 
«Στην ψυχρή του Μουσείου αίθουσα
την κλεμμένη, ωραία
μοναχή Καρυάτιδα»*
κοιτούσαν οι μαθητές από την Κρήτη.