Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Κιλκίς: Έκδοση νέων δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ (ΠΑΣΟ)

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (αρ.πρωτ.: Δ12α/ΓΠ οικ.30754/822/05-07-2019 και με ΑΔΑ: Ψ866465Θ1Ω-ΨΕΩ).

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στην Πιερία

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εργασιών συντήρησης.

Συγχαρητήρια δήλωση νέου Δημάρχου Κιλκίς στους εκλεγέντες βουλευτές νομού Κιλκίς

Συγχαρητήρια δήλωση νέου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Συγχαίρω θερμά τον Γιώργο Γεωργαντά, την Ειρήνη Αγαθοπούλου και τον Γιώργο Φραγγίδη για την εκλογή τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και τους εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο τους.

Ο ΠΑΟΚ Κεντρικού Κιλκίς χορεύει και σας προσκαλεί...


Ξεκίνησε δυναμικά το Summer in Action στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ράντσου Κιλκίς
Πρόκειται για τις καλοκαιρινές δράσεις του Ράντσου Κιλκίς που πραγματοποιούνται καθημερινά 8:00- 15:00. Βιωματικά εργαστήρια, μουσικοκινητική, αθλητικές δραστηριότητες, βόλτα με το άλογο, τοξοβολία, βόλτα με την άμαξα, επαφή με τη φύση και πολλά άλλα παιχνίδια που εντάσσονται στη θεματική ενότητα της κάθε εβδομάδας. 

Δήλωση Γ. Αναστασιάδη για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Υπογράφει ο Γιώργος Αναστασιάδης
Ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των κατοίκων του Νομού μας για την αγάπη και την θερμή ανταπόκριση που έδειξαν στην υποψηφιότητα μου στις εθνικές εκλογές της περασμένης Κυριακής. 

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών

Υπογράφει ο
Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες του νομού Κιλκίς από τα βάθη της καρδιάς μου που συμμετείχαν στον κοινό μας αγώνα για την επαναφορά της δημοκρατικής παράταξης στο Κιλκίς.  Η επιτυχία, που θέλω να ομολογήσω, ήταν πάρα πολύ δύσκολη αλλά έχει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, ότι μετά από 8 χρόνια ο δημοκρατικός κόσμος του Κιλκίς θα έχει εκφραστή στο νέο κοινοβούλιο. 

Ενημερωτική συνάντηση νεοεκλεγέντων αιρετών της Κεντρικής Μακεδονίας

Ενημερωτική Συνάντηση των νεοεκλεγέντων Αιρετών της Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), στο πλαίσιο της συστηματικής, έγκαιρης και έγκυρης παροχής ενημέρωσης και πληροφόρησης του πολιτικού προσωπικού των Δήμων

Στην Εθνική Ομάδα Muay Thai οι Σίμος Ανανιάδης και Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης του ΑΘΛΟΥ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Τιμητική πρόσκληση για συμμετοχή στην εθνική ομάδα Muay Thai, έλαβαν δύο μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Κιλκίς. Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής Ελλάδας 2019 στους άνδρες κιλά -60 Ανανιάδης Σίμος, θα είναι ο ένας από τους αθλητές που θα πλαισιώσουν την αποστολή της εθνικής ομάδας Muay Thai στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην πόλη Bangkok της Ταϊλάνδης, το διάστημα, από 19 έως 30 Ιουλίου 2019.

Δήλωση Κ. Κιλτίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Ο πρώην Υφυπουργός και βουλευτής και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές της 7ης Ιουλίου Ιατρός Κωνσταντίνος Κιλτίδης προέβη στην κάτωθι δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών στο νομό Κιλκίς.
« Σ' αυτές τις εκλογές συστρατεύθηκα με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη δίνοντας έναν όμορφο αγώνα για την επικράτηση των πολιτικών θέσεων της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Μουσικές καλοκαιρινές δημιουργίες στα ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά και οι δραστηριότητες μας στα ΚΔΑΠ Kinesis for kids και Kinesis for juniors δε θα μπορούσαν παρά να ακολουθούν τους ρυθμούς της εποχής. Έτσι, πρώτος στόχος μας ήταν να διακοσμήσουμε το χώρο μας, γι’ αυτό και την ώρα των εικαστικών εμπνευστήκαμε από τη θάλασσα και το βυθό της, φτιάχνοντας μια μικρογραφία της με ψάρια, χταπόδια, μέδουσες και άλλα θαλασσινά. 

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά από το Golden Athlos Gym & Crossfit Center

Σούπερ καλοκαιρινή προσφορά από το Golden Athlos Gym & Crossfit Center
54 ΕΥΡΩ / 3 ΜΗΝΕΣ
Πρόλαβε την Προσφορά 

Γ. Γεωργαντάς: "Το Κιλκίς γυρίζει σελίδα"

Υπογράφει ο Γιώργος Γεωργαντάς
Βουλευτής Κιλκίς
Μια νέα ημέρα ξεκίνησε σήμερα για την Ελλάδα μας. Ο λαός έδωσε ξεκάθαρη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάει την πατρίδα μπροστά, να αλλάξει όλα όσα την κρατούν πίσω, όλα όσα την εμποδίζουν προς τον δρόμο της εθνικής ανάταξης. 

Το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά...

Δελτίο τύπου Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κιλκίς
Η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του ΕΕΕΕΚ Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον συνάδελφο κ. Χρήστο Κωνσταντινίδη για την ευγενική του χορηγία, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθειά μας, κατά την οποία πρόκειται να παραστούμε στην Αθήνα στα πλαίσια της βράβευση του σχολείου μας, για την κατάκτηση του 1ου Πανελλήνιου βραβείου στον διαγωνισμό «Πασάροντας στο μέλλον».

Προστασία Α΄ κατοικίας από 1/7/19 μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας


O δικηγόρος Κωνσταντίνος Τζίκας* ανέλυσε την 1-7-2019 μέσα από την εκπομπή "Δημότης online" του κ. Παναγιώτη Κρινή (TV100) όλα όσα προβλέπει, μεταξύ άλλων, ο νόμος 4605/2019 αναφορικά με την υποβολή των αιτήσεων ρύθμισης των κόκκινων δανείων των δανειοληπτών στην πλατφόρμα της Ειδικής γραμματείας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους (Ε.Γ.Δ.Ι.Χ), μέσω της ιστοσελίδας www.keyd.gov.gr, η οποία πλατφόρμα άνοιξε την 1η Ιουλίου 2019. Η πρόσβαση θα γίνεται με τους κωδικούς του Taxisnet (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης).

Δράσεις του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ 
Οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης ΝΗΡΕΑΣ που πραγματοποιήθηκαν από τον Σεπτέμβριο 2018 ως τον Μάιο 2019.
1. Συμμετοχή στο 7° Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας με θέμα: «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Κοινωνικά Ευάλωτες Ομάδες: Κάνοντας το Αόρατο Ορατό» με την εισήγηση της κας Μαρίας Χατζηγεωργιάδου «Ανακαλύπτοντας τους καθρέφτες των δυνατοτήτων».

Ε. Αγαθοπούλου: Ευχαριστώ θερμά και δεσμεύομαι...

Υπογράφει η Ειρήνη-Ελένη Αγαθοπούλου
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ ν. Κιλκίς
Η ψήφος μας αποτελεί ύψιστο δημοκρατικό δικαίωμα και η λαϊκή ετυμηγορία οφείλει να γίνεται σεβαστή από όλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να διατηρήσει τα ποσοστά του στα ποσοστά του 2015. 

Εθνικές εκλογές - Νομός Κιλκίς: Δείτε τα τελικά αποτελέσματα και τους σταυρούς των υποψηφίων

Εθνικές εκλογές - Νομός Κιλκίς: Δείτε τα τελικά αποτελέσματα και τους σταυρούς των υποψηφίων ΕΔΩ