Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Αυτοί είναι, ο πατέρας και γιος που αγόραζαν ΙΧ με πλαστά εμβάσματα

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ημεδαπών (πατέρας και γιος), που κατηγορούνται για το αδίκημα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με το συνολικό όφελος ή τη συνολική ζημία να υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ.

Νέες διαδικτυακές υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμελητηρίου Κιλκίς
Σας γνωρίζουµε την έναρξη της λειτουργίας δύο νέων ανταποδοτικών υπηρεσιών από τα Επιμελητήρια: Της υπηρεσίας Εύρεσης Επενδυτικών Προγραµµάτων και της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής (εξ αποστάσεως) Εκπαίδευσης.

6 φόροι σε 6 μήνες: "Καλή μας δύναμη, και καλό Αύγουστο σε όλους..."

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο φετινός "φορομαραθώνιος" ξεκίνησε για 7,4 εκ. φυσικά και νομικά πρόσωπα, τα οποία καλούνται εντός τους προσεχούς εξαμήνου να διευθετήσουν υποχρεώσεις 6 διαφορετικών φόρων που αφορούν στα εισοδήματα, στην ακίνητη και στην κινητή περιουσία και οι οποίες εκτιμώνται στα περίπου 10,7 δις ευρώ. 

Τουρνουά μονού τένις ανδρών στο Κιλκίς - Video


Με νικητή τον Ανδρέα Αγτζίδη ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, το τουρνουά μονού τένις ανδρών, που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2017, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς. Ο αγώνας έληξε 2-1 σετ υπέρ του Α. Αγτζίδη, ο οποίος κοντραρίστηκε στον τελικό με τον αδελφό του, Βασίλη.

Καταβολή αποζημιώσεων σε ιδιώτες κατοίκους του Δήμου Παιονίας που επλήγησαν από το προσφυγικό μεταναστευτικό

Ανακοίνωση δήμου Παιονίας
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα, ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης έλαβε τη διαβεβαίωση ότι το θέμα της καταβολής αποζημιώσεων έχει μπει στη τελική ευθεία.

Πιερία: Σκοτώθηκε 41χρονος σε τροχαίο

Σήμερα (1-8-2017) τα ξημερώματα στο 418ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) περιοχή Πιερίας, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, προσέκρουσε σε ρυμουλκούμενο προπορευόμενου φορτηγού που οδηγούσε 37χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυρκαγιάς και το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου. 

Γιάννης Λιναρδάκης: "Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου παρείχατε"

Υπογράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
Αξιότιμε κ. Διευθυντά Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
Αξιότιμοι κ. κ. Σχολικοί Σύμβουλοι,
Αγαπητοί συνάδελφοι, γονείς και μαθητές,
Αγαπητοί συνεργάτες – εκπρόσωποι φορέων
Στην εκπνοή της επταετούς (2+5) θητείας μου στη θέση του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου παρείχατε κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών, την αγαστή συνεργασία αλλά και την καθοριστική σας συμβολή στην επιτυχή έκβαση του κοινού μας έργου.

Αγρότισσα εισέπραττε παράνομα επιδοτήσεις, με πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά

Η αναλυτική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση απάτης σε βάρος Δημόσιου Φορέα, με την παράνομη είσπραξη επιδοτήσεων για μίσθωση αγροτεμαχίων.

Συνελήφθη 45χρονος στο Κιλκίς για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 45χρονου ημεδαπού, για εισαγωγή και μεταφορά μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων.

Κονδύλια ύψους 6,7 εκατομμυρίων ευρώ για παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο

Κονδύλια ύψους 6,7 εκατομμυρίων ευρώ θα διαθέσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του ΕΣΠΑ, προκειμένου να γίνουν παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο των 38 Δήμων της περιοχής, με κύριους ωφελούμενους τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβασή τους στις εκμεταλλεύσεις τους.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: Εικόνες και ήχοι ενός ξεχωριστού φεστιβάλ

Το πρώτο μέρος ενός από τα πιο πετυχημένα Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών των τελευταίων χρόνων ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Οι μεγάλες διοργανώσεις στην Κεντρική Σκηνή, η δροσιά και τα όμορφα βράδια στη Μικρή Σκηνή, αλλά και οι ιδιαίτερες γεύσεις που περίμεναν τους θεατές χάρη στους συνεργάτες του Φεστιβάλ (Λάδι & Ρίγανη, Bar Testament, Evora, Brothers in Low, Hot Dog King) και τη χορηγία της ζυθοποιίας ΕΖΑ, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο παζλ ξεχωριστών εικόνων και ήχων.

Χατζησάββας: "Αν θέλετε να προσφέρετε στην Παιδεία, σταματήστε να νομοθετείτε"


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής στο νομοσχέδιο του υπουργού Παιδείας.

Θέση εργασίας στο Καμπάνη Κιλκίς (1/8/2017)

Ζητείται πτυχιούχος Χημικός για την μονάδα παραγωγής καλλυντικών PROPHARM στην περιοχή Καμπάνη, Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Δρομείς Υγείας Κιλκίς: Σαββατοκύριακο σε Νέα Πέραμο, Άνω Μηλιά και Άρδα

Υπογράφουν οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς
Στην Νέα Πέραμο διεξήχθη το Σάββατο το 4o Aquathlon ένας αγώνας διάθλου με 1.000 μέτρα τρέξιμο στην αρχή, 800 κολύμπι και 5.000 τρέξιμο στο τέλος. Τον Σ.Δ.Υ.Κ. εκπροσώπησε ο «συνήθης ύποπτος» Στέλιος Δελόγλου τερματίζοντας όπως πάντα χαμογελαστός άλλον έναν αγώνα.

Πληρωμή πρώτης δόσης για νέους αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας

Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Αλιείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί και δημοσιοποιηθεί στη Διαύγεια με ΑΔΑ ΨΘΥΑ7ΛΛ-Ψ7Ξ η ένταξη πράξεων στο Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 – 2020, στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους 2016.

Κιλκίς: Νικητής του τουρνουά μονού τένις ανδρών ο Ανδρέας Αγτζίδης

Με νικητή τον Ανδρέα Αγτζίδη ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017, το τουρνουά μονού τένις ανδρών, που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2017, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς. Ο αγώνας έληξε 2-1 σετ υπέρ του Α. Αγτζίδη, ο οποίος κοντραρίστηκε στον τελικό με τον αδελφό του, Βασίλη.