Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Πολύκαστρο: Πετυχημένη ημερίδα με θέμα "Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Κοινωνίας στην Αγροτική Ανάπτυξη"

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης των περιφερειακών – αγροτικών Δήμων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου του Δήμου Παιονίας με θέμα: «Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Κοινωνίας στην Αγροτική Ανάπτυξη – Νέα ΚΑΠ 2014-2020: Προβλήματα εφαρμογής – Ευκαιρίες Ανάπτυξης». Την ημερίδα παρακολούθησαν κάτοικοι - αγρότες της περιοχής καθώς και φορείς αγροτικών συνεταιρισμών

"Πήραμε περισσότερα από ότι μας έδιναν"

Τοποθέτηση Παραστατίδη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
"Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η σημερινή σύγκληση της Κ.Ο. πραγματοποιήθηκε προκειμένου να αποτιμήσουμε το αποτέλεσμα της διαπραγματευτικής προσπάθειας του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Οικονομικού Επιτελείου με τους πιστωτές. Για να έχει κάποιος μια πλήρη εικόνα, σίγουρα θα πρέπει να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και όλες τις πτυχές του κειμένου που απεστάλη στα θεσμικά όργανα του Eurogroup.

Σε δέκα ημέρες η προκήρυξη για 32.433 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στους ΟΤΑ

Στην οριστικοποίηση των βελτιωτικών παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα για την κάλυψη 32.433 θέσεων προσωρινής κοινωφελούς εργασίας στους ΟΤΑ κατέληξαν η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ράνια Αντωνοπούλου και το προεδρείο της ΚΕΔΕ.

Θέση εργασίας στην ALUMIL (28/02/2015)

Η ALUMIL, ένας από τους μεγαλύτερους και περισσότερο προηγμένους τεχνολογικά βιομηχανικούς Ομίλους στον τομέα της έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής προϊόντων διέλασης αλουμινίου στην Ευρώπη, επιθυμεί να καλύψει την παρακάτω θέση:
Πρακτικός Μηχανικός / Συντηρητής
Δείτε ΕΔΩ